KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
Ahoj me se také první nepovedl nevíme proč včera sem byla v Praze a řekli mi ze 18.8 to zkusime znovu ze pohlidaji ovulaci tak doufám ze bude vše v pohodě a druhy vyjde
Ahoj holky, jeste jsem vam nenapsala, jak to semnou vypadá. Takže ket byl 19.7 a hcg 15.den po ket 1327, tak doufám, ze je hodnota dobrá, když všude čtu, jak ma kazdy 14.den pres 2000😀. UTZ mam v car, az 23.8..dloouha doba. 🙏
@anoanonym1 moc moc gratuluji, to je super zpráva
@veronikaopava děkuji 😊😊🙏
@anoanonym1 tak super zpráva. Mam radost i za Tebe. Ja dneska 8 den po Ket 5 denního embrya a zatim na testu snehobilo
@anoanonym1 takže už trošku začínám být smířená, že nic. Tak zkusím ještě test za 2 dny znovu
@anoanonym1 supeeeer!!! Blahopřeju!!! 🥳 Ať vše dobře dopadne 👏
@alexkisss ahojky, jdeš na KET 18.8. ? Já 17.8. 🙈 tak budeme na čárky číhat současně 😁 dali ti nějakou lékovou podporu, aby byla větší šance na úspěch? Mám brát Godasal ( ředění krve) a zítra jdu na infuzi Intralipidů ( "vypnutí" imunity, aby neútočila na embryo) kromě toho pokračuju Estrofem a přidám zase progesteron. Achjo, tolik zásahů do těla, tak snad to aspoň k něčemu bude.
@petulviki určitě zkus ještě za dva dny, může být brzy 😊 ja delala první test 12.den po ket odpoledne
@rozitta moc děkuji 💗💗🙏
@anoanonym1 děkuji moc

@petulviki zkusila bych za dvaa dnyy nebo i zitraa 🙈