KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@luuc5 musíme věřit, že to dopadne všecko dobře💗! Uklidnila jsem se docela dost, ale jak se znám, do příští kontroly mi to určitě nevydrží😅. Jinak od toho pondělí, kdy mi bylo příšerně, se to zas zázračně vylepšilo a je mi docela normálně, i mám pocit, že začínám mít chuť na věci, které jsem doteď nemohla ani vidět, ale před těhotenstvím jsem je jedla. Ale hlava mě teda taky pobolívá častěji, než běžně… Tak doufám, že brzo budeš fit🙏🏻!
Holky moje tak i 11 den test snehobilo na testu. Nepocitam den trasferu. Dneska 12 den, ale nedělala jsem dneska. Zkusim zítra rano. Ale 100 %je to v háji. Vsem ostatním preju at to vyjde. Ja se doufám, že se taky dočkám, ale mam už jen 1 zamrazene po genetice v pořádku. Tak ted dovolená a pak zkusím znovu. 😭😪
@petulviki to je mi líto 😢 mooooc dobře to znám 😢 já 3x ET (celkem 4x) , 3 KET bez úspěchu. Syn z prvního ET. V úterý mě čeká KET s darovaným. ET s darovaným v červnu nevyšel. Na klinice jsem od roku 2015 🙈 přeju hodně štěstí s tím posledním mrazáčkem🍀 ale kdyby to nevyšlo tak co dál? Kolikátý cyklus máš?
@rozitta děkuji. Moc držím palce ať ti vše dobře dopadne. Ale neboj určitě to vyjde.Musi.Ja mam 3Ivf.Mam, ale také dceru z 1. Ivf minulý rok potrat kvůli vade ve vysokém týdnu těhotenství. 2 Ivf nic ani jeden pokus nevysel. A teď nevim jestli by nebylo lepsi si dat pauzu aspon 3 mesice. Od ledna pořád nějaké hormony. Možná to tělo potřebuje odpočinek. Teď jedu na dovču tak naberu trochu síly. Tak snad se pak zadari.
@petulviki potrat ve vysokém TT, to bych snad psychicky nedala. Ty dvě čárky úplně nedosažitelná meta a přijít pak o dítě to je úplně nepředstavitelné 😢😢😢 jestli tě netlačí věk, tak si tu pauzu dopřej. A mezitím dělej něco, čím můžeš úspěch podpořit.. akupunktura, Mojžíšovka, mobilizace kostrče, vyšetření imunologie.... Moje gynekoložka říkala, že nejlépe se těhotní na jaře/v létě, když se i příroda probouzí a je pak vše v rozpuku 🙃😁 já teda toho nejsem moc příkladem. syn je z únorového IVF. Můj doktor na klinice mi zase řekl, že pokud IVF neklapne je to z 90% tím embryem - čímž mě tedy trochu "uklidnil" dávala jsem to za vinu sobě, svému tělu.
Ahojte devcata.. tak ja dnes po kontrole UZ ve Zline. Jsem 3DC nasazen estrofen a lenzeto..pristi utery dalsi UZ a posledni planovani Ket... tak moc si prejem at ten 4pokus vyjde. 😇 ostatni se drzte 😊
@luuc5 ahoj jee, tak to je super, zase budeš na pár dnů klidnější, viď🙂? Když porovnám s mým UZ ze čtvrtka, tak vypadají dost podobně😀❤. Mně je v podstatě úplně dobře, jen ráno se budím s větším hladem, ale během dne úplně zapomínám, že jsem těhotná, což je pitomý, vzhledem k tomu, že dělám v nemocnici - zrovna dneska jsem tahala tak těžkýho pána, aby mi nespadl, že jsem si pak pěkně nadávala, že si nedám větší pozor a nevyvaruji se takových věcí🤐
@luuc5 já byla ve čtvrtek na mojí gyndě, tam mi právě dělali UZ, a přidali mi žádanku - na tu genetiku už jsem měla žádanku z CARu (rovnou při výstupní kontrole mi ji dali, spolu s žádankou na ten UZ v rámci 1. screeningu - chodila jsem do Apolináře, takže tam je to hned v té samé budově), a ve čtvrtek mi přidali tu s těmi běžnými náběry. Teď už na gyndu nejdu, až někdy v září po tom screeningu.
Holky já zítra jedu do prahy hlídají mi ovulaci zítra se dozvim kdy bude transfer tak drzte palce at to dobře dopadne
@anoanonym1 ahojky tak co jak to s tebou vypadá
@anoanonym1 taky jsem zvědavá dej vědět 🙏
@anoanonym1 tak to držím palce sem zvědavá jak dopadnes

@beka91 tyy joo tak ja cekam na zpravu a vubec se mi neukazalo upozorneni !!to je parada !!aspon ses na chvilku klidna zase zee ?💜ja jdu 17.8 na krev a 27.8 na genetikuu ..teesim se ale zaroven bojim ..a jak ti je ?ja dnes celej den lezim ..hlava me boli silene :(