icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

luuc5
12. srp 2021

@beka91 tyy joo tak ja cekam na zpravu a vubec se mi neukazalo upozorneni !!to je parada !!aspon ses na chvilku klidna zase zee ?💜ja jdu 17.8 na krev a 27.8 na genetikuu ..teesim se ale zaroven bojim ..a jak ti je ?ja dnes celej den lezim ..hlava me boli silene :(

rozitta
12. srp 2021

@beka91 moc děkuju 🙂 🌹

beka91
13. srp 2021

@luuc5 musíme věřit, že to dopadne všecko dobře💗! Uklidnila jsem se docela dost, ale jak se znám, do příští kontroly mi to určitě nevydrží😅. Jinak od toho pondělí, kdy mi bylo příšerně, se to zas zázračně vylepšilo a je mi docela normálně, i mám pocit, že začínám mít chuť na věci, které jsem doteď nemohla ani vidět, ale před těhotenstvím jsem je jedla. Ale hlava mě teda taky pobolívá častěji, než běžně… Tak doufám, že brzo budeš fit🙏🏻!

luuc5
13. srp 2021

@beka91 taky jsem si rikala a uz jsem zas ve stresu ..😂trosku jen ..🤔ta hlava je silena ..myslela jsem ze uz me to preslo ..a ted zase jak uplne na zacatku ..😣

petulviki
14. srp 2021

Holky moje tak i 11 den test snehobilo na testu. Nepocitam den trasferu. Dneska 12 den, ale nedělala jsem dneska. Zkusim zítra rano. Ale 100 %je to v háji. Vsem ostatním preju at to vyjde. Ja se doufám, že se taky dočkám, ale mam už jen 1 zamrazene po genetice v pořádku. Tak ted dovolená a pak zkusím znovu. 😭😪

rozitta
15. srp 2021

@petulviki to je mi líto 😢 mooooc dobře to znám 😢 já 3x ET (celkem 4x) , 3 KET bez úspěchu. Syn z prvního ET. V úterý mě čeká KET s darovaným. ET s darovaným v červnu nevyšel. Na klinice jsem od roku 2015 🙈 přeju hodně štěstí s tím posledním mrazáčkem🍀 ale kdyby to nevyšlo tak co dál? Kolikátý cyklus máš?

petulviki
15. srp 2021

@rozitta děkuji. Moc držím palce ať ti vše dobře dopadne. Ale neboj určitě to vyjde.Musi.Ja mam 3Ivf.Mam, ale také dceru z 1. Ivf minulý rok potrat kvůli vade ve vysokém týdnu těhotenství. 2 Ivf nic ani jeden pokus nevysel. A teď nevim jestli by nebylo lepsi si dat pauzu aspon 3 mesice. Od ledna pořád nějaké hormony. Možná to tělo potřebuje odpočinek. Teď jedu na dovču tak naberu trochu síly. Tak snad se pak zadari.

rozitta
16. srp 2021

@petulviki potrat ve vysokém TT, to bych snad psychicky nedala. Ty dvě čárky úplně nedosažitelná meta a přijít pak o dítě to je úplně nepředstavitelné 😢😢😢 jestli tě netlačí věk, tak si tu pauzu dopřej. A mezitím dělej něco, čím můžeš úspěch podpořit.. akupunktura, Mojžíšovka, mobilizace kostrče, vyšetření imunologie.... Moje gynekoložka říkala, že nejlépe se těhotní na jaře/v létě, když se i příroda probouzí a je pak vše v rozpuku 🙃😁 já teda toho nejsem moc příkladem. syn je z únorového IVF. Můj doktor na klinice mi zase řekl, že pokud IVF neklapne je to z 90% tím embryem - čímž mě tedy trochu "uklidnil" dávala jsem to za vinu sobě, svému tělu.

petulviki
16. srp 2021

@rozitta moc děkuji za podporu. Ve 24 tt. Hrůza. A pritom už jsem byla tak daleko.mela jsem teď embryo 5 AA. Tak nevim proc to neklaplo a ještě po genetice uplne zdravé. Tobe taky moc drzim palečky.

rozitta
16. srp 2021

@petulviki jsi velmi silná, že jsi do toho po té hrozné zkušenosti znovu šla. A že to i teď budeš zkoušet dál. Nevzdávej se! 💪 Hodně štěstí 🍀 ať to už příště vyjde ❤️

petulviki
16. srp 2021

@rozitta snažím se. Musim jit dal, at jsou veci jakékoliv. Nechci se vzdát. Moje touha je silnější nez ja. Takže na podzim hurá do boje. Tobe taky moc štěstí 🙏🙏🙏

haluzska
16. srp 2021

Ahojte devcata.. tak ja dnes po kontrole UZ ve Zline. Jsem 3DC nasazen estrofen a lenzeto..pristi utery dalsi UZ a posledni planovani Ket... tak moc si prejem at ten 4pokus vyjde. 😇 ostatni se drzte 😊

rozitta
17. srp 2021

@petulviki děkuji 🌹 dnes ve 12h 🙏

luuc5
17. srp 2021

@beka91 ahooj tak ja jsem dnes byla na krvi a udelal mi i ultrazvuk ..😁tak jsem byl rada ..uz asi vi co to bude ,ale vedet jsem to nechtela 😂🙈pockam na genetiku ..jinak celkem dobryy uz ..sem tam mi je spatne ..ale uz je to mnohem lepsii a co tyy ?jak se maas ?

beka91
17. srp 2021

@luuc5 ahoj jee, tak to je super, zase budeš na pár dnů klidnější, viď🙂? Když porovnám s mým UZ ze čtvrtka, tak vypadají dost podobně😀❤. Mně je v podstatě úplně dobře, jen ráno se budím s větším hladem, ale během dne úplně zapomínám, že jsem těhotná, což je pitomý, vzhledem k tomu, že dělám v nemocnici - zrovna dneska jsem tahala tak těžkýho pána, aby mi nespadl, že jsem si pak pěkně nadávala, že si nedám větší pozor a nevyvaruji se takových věcí🤐

luuc5
17. srp 2021

@beka91 joo na par dni zase joo 😂🙈❤️Faakt ?ono to ted asi vypada dost podobne😂to radsi netahej at se neco nestanee .Kdy jdes na krev ?takyy ted nekdyy nee ?

rozitta
17. srp 2021

Dneska po KETu jsem šla kolem této reklamy, musela jsem ji pro vás vyfotit 😂 paradoxně na tu reklamu koukají přímo z konkurenční kliniky, kam teda chodím i já. To pro ně musí být prima výhled z okna 😂

beka91
17. srp 2021

@luuc5 akorát ten můj/moje je otočená, nějak jinak si tam plave😂. Já byla na krvi už ve čtvrtek - na klasický (krevní obraz, železo, glukóza..), ale i na té co se genetiky týče. Ale výsledky se dozvím až na tom prvním screeningu 31.8.

luuc5
17. srp 2021

@beka91 na jsem prave byla dnes ..a uplne me prekvapilo ..ze delaji i ultrazvuk ..myslela jsem ze jen krev a jduu ..a ty jdes kdyy ?

luuc5
17. srp 2021

@beka91 myslim pak na svoji gynduu ..😁

maki06
17. srp 2021

@rozitta jj,taky jsem si všimla,když jsem naposled odjížděla z kliniky, taky jsem si říkala super konkurenční reklama na vedlejším baráku. 🤣🤣

beka91
17. srp 2021

@luuc5 já byla ve čtvrtek na mojí gyndě, tam mi právě dělali UZ, a přidali mi žádanku - na tu genetiku už jsem měla žádanku z CARu (rovnou při výstupní kontrole mi ji dali, spolu s žádankou na ten UZ v rámci 1. screeningu - chodila jsem do Apolináře, takže tam je to hned v té samé budově), a ve čtvrtek mi přidali tu s těmi běžnými náběry. Teď už na gyndu nejdu, až někdy v září po tom screeningu.

luuc5
17. srp 2021

@beka91 joo i jaa jdu az v zari ..to zas bude nekonecna dobaa 🙄🙄

alexkisss
17. srp 2021

Holky já zítra jedu do prahy hlídají mi ovulaci zítra se dozvim kdy bude transfer tak drzte palce at to dobře dopadne

alexkisss
17. srp 2021

@anoanonym1 ahojky tak co jak to s tebou vypadá

petulviki
17. srp 2021

@alexkisss držím moc moc palce

petulviki
17. srp 2021

@anoanonym1 taky jsem zvědavá dej vědět 🙏

anoanonym1
autor
18. srp 2021

@alexkisss
@petulviki
Ahoj, jsem na dovolené. Vracíme se domů v sobotu a v pondělí první UTZ. Mam strach a zároveň se bojim 😲

alexkisss
18. srp 2021

@anoanonym1 tak to držím palce sem zvědavá jak dopadnes

alexkisss
18. srp 2021

@petulviki dekuji

Strana