KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
Tak jedu ještě v patek pichnou mi ovitrele a pak se domluví transfer
@anoanonym1 všechno bude v pořádku. Neboj. Užívej dovolenou a nestresuj se. 💓😊
@petulviki děkuji,já doufám,že ano 😊😊
TVL, některý lidi by v pokročilejším věku už raději neměli mít děti. Kvůli nastupující skleróze 🤦🤦 Reálně hrozí, že je někde zapomenou a nebudou vědět kde🤦 nebo zapomenou, že nějaké děti vlastně vůbec mají. Myslím sebe🙊 dneska odpoledne si libuju jak 3. den po KET hezky cítím dělohu - říkám si, že se tam asi NĚCO děje... A pak to přišlo!😱 TVL dala jsem si ráno ten progesteron!!!??? NEVÍM! 😱😱 Podle platíčka to nejsem schopná dopočítat. Už zase! Při posledním pokusu (v červnu) jsem zapomněla na dva po sobě jdoucí Estrofemy. A nevyšlo to. Jsem vážně matka roku 🤦🤦 Ještě že už jedno dítě mám... Ještěže už ví jak se jmenuje a trefí domů 🙈
Holky tak v patek transfer tak frzte palecky
@luuc5 děkuji za uklidnění 🙊 pokud jsem fakt zapomněla, tak jsem si to vzala až po osmi hodinách. Nejhorší, že fakt nevím. Teď už jsem si ty prášky nadepsala jak pro de*bily názvy dnů. Ještě jsem uvažovala, že si budu dělat křížky na čtverečkovaný papír, ale to by asi stejně bylo nad moje síly 😆 štve mě, že se cpu x týdnů hormony vrchem/spodem a pak to snad ztroskotá na mojí skleróze. Opět 😤🙄
@rozitta mam to stejne ..rano vzdycky premyslim jestli jsem si v noci vzala ..odpoledne zas nevim jestli rano 😂taky jsem si je chtela dat do te krabicky jak jsou nadepsany dny ..jenze jsou tak malinky ze ja bych je beztak nekde ztratila 😂🙈ted uz na stesti budu vysazovat ..po takove dobe ..huraa
@anoanonym1 ahojky tak co jak si dopadla
@alexkisss ahoj, všechno v pořádku. Srdíčko bije. Nejkrásnější zpráva 😍 jsem předána své gynekolozce, ke které jdu zítra. Podle ms jsem 7+2 a podle utz 7+4
@anoanonym1 tak to je super já jedu v patek na další transfer tak snad vyjde
@alexkisss tak moc držím palce 🍀🍀
@anoanonym1 tak super zpráva. Držím palečky ať vše dobře dopadne az do samotného konce. Mam radost 😊😘
@anoanonym1 gratuluji 🍀
Tak intralipid za mnou a 31.8. Muj posledni ket... at je vse v poradku .... 😇😊
@luuc5 chjo, dneska ráno růžové na papíře a dopoledne ještě hůř. Tak jestli jsem se ráno uklidňovala, že jde třeba o zahnízdění tak teď už ani snad nedoufám. Ještě se mi ale nestalo, že by MS přišla i přes ty hormony, vždy až po vysazení. Ale četla jsem tady, že někomu to přijde i před. Jsem teď osmý den po vložení. Test bude v neděli. To druhé mimi k nám fakt nechce. Ještě máme jedno krásné embryo a dvě horší. Mudr. mi chce udělat imunologii, resp. říkal, že by mě toho rád ušetřil. Hrozně mě teď štve ta nejistota, jestli jsem si vzala tehdy ten progesteron. Jestli je ten nezdar kvůli tomu 😢

@alexkisss děkuji, t ja také