KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
Ahojky holky tak dnes po transferu embrya a musím tedy říct ze se cítím mnohem lépe když neběru žádné hormony tak snad se povede
Dneska ráno den testování. Spíš bych čekala, že přistane UFO na naší bytovce, než tohle 😂🙊 Nemám celých 12 dní absolutně žádné pocity tam dole (při prvním těhu jsem cítila pnoucí dělohu), prsa po progesteronu mě už přestávají bolet a začínají splaskávat.. už 2x jsem říkala svému muži, ŽE VÍM, ŽE CÍTÍM, že to nevyšlo. Že to ženy prostě POZNAJÍ ( teď budu za pitomce). Už jsem se s tím těhotenstvím v mysli rozloučila, poslední dva dny jsme proto pomáhala dělat muži sádrokartonový strop ( zvedání 15 kg desky na žebříku nad hlavu). Dnes ráno, jsem naštvaně vylezla z postele, že si teda udělám ten test, když už ho mám koupený. A pak už HNED kašlu na ty de*ilní hormony - nebudu čekat jak vůl do pondělí na negativní krev. A pak najednou druhá čárka jako 🐷😂. PS: v pátek jsem prochladla v letním kině, teď na mě leze angína 😆🤦
Ahojky holky tak sem druhy den po ET když nepočítáme den transferu a teda našla sem spis hnědý flek na kalhotkach a i pak po utrpení na toaletnim papíru je to v pohodě nebo se mám plasit břicho me neboli nic
@rozitta velká gratulace

@marselina to ja jsem taky ted 😂🙄🙈nejsem na to zvykla vubec ..ale co uz ..ty joo uz druha ?