icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

luuc5
26. srp 2021

@marselina to ja jsem taky ted 😂🙄🙈nejsem na to zvykla vubec ..ale co uz ..ty joo uz druha ?

marselina
26. srp 2021

@luuc5 leti to ze?

luuc5
26. srp 2021

@marselina hroznee ..ja mam uplne strach z toho zitrka ..fakt se modlim aby to dopadlo dobre ..🙏🏼Je to mazec noo ..nedavno jsme si posilaly testy 😂🙈

marselina
26. srp 2021

@luuc5 neboj všechno dopadne dobre, ale musim přiznat taky jsem se bála. Pockej jak bude mimi mávat☺️To naše mavalo porad

luuc5
26. srp 2021

@marselina joo na to se teesim 😁to je jasny ..to se boji kazda asi ..

beka91
26. srp 2021

Ahoj @luuc5 , budu moc držet palce zítra!! Dej vědět, jak to probíhalo, určitě bude všecko v pořádku❤️

luuc5
27. srp 2021

@beka91 ahooj dekujuu daam 💜

marselina
27. srp 2021

@luuc5 tak jak jsi dopadla ?🍀💗

luuc5
27. srp 2021

@marselina ahooj dobree vsechno je dobryy ❤️💜😍a vypada to na holku na90 % pryy 😁

luuc5
27. srp 2021

@beka91 ahooj tak vsechno v poraadku 💜uuff oddychla jsem siii ..a vypada to ze je to holkaa ❤️😁

beka91
27. srp 2021

@luuc5 jee, super, moc moc gratuluju🤗!!! To pohlaví už tam tedy je vidět🙂? A co bude dál, kdy jdeš příště na kontrolu?

marselina
27. srp 2021

@luuc5 juuuu samé krásne zpravy

marselina
27. srp 2021

@luuc5 porad doufám Ze se to u nás změní ještě na tu holcicku☺️

luuc5
27. srp 2021

@beka91 dekujiii😍na kontrolu az 14.zari ..to je zase doba 😂🙄

luuc5
27. srp 2021

@beka91 joo bylo to videet 😁

luuc5
27. srp 2021

@marselina treba joo 😁a jaa zase doufam ,ze nam se to uz nezmeni 😂🌸

luuc5
27. srp 2021

@marselina rikal ze 100% to je ten 16tt . 🤔

alexkisss
27. srp 2021

Ahojky holky tak dnes po transferu embrya a musím tedy říct ze se cítím mnohem lépe když neběru žádné hormony tak snad se povede

rozitta
28. srp 2021

@alexkisss hodně štěstí, ať se to tentokrát podaří!!! 🍀💚

alexkisss
28. srp 2021

@rozitta děkuji snad ano

luuc5
28. srp 2021

@alexkisss taky preju hodne stestii 🌸

rozitta
29. srp 2021

😂😂😂🙈😂😂😂

rozitta
29. srp 2021

Dneska ráno den testování. Spíš bych čekala, že přistane UFO na naší bytovce, než tohle 😂🙊 Nemám celých 12 dní absolutně žádné pocity tam dole (při prvním těhu jsem cítila pnoucí dělohu), prsa po progesteronu mě už přestávají bolet a začínají splaskávat.. už 2x jsem říkala svému muži, ŽE VÍM, ŽE CÍTÍM, že to nevyšlo. Že to ženy prostě POZNAJÍ ( teď budu za pitomce). Už jsem se s tím těhotenstvím v mysli rozloučila, poslední dva dny jsme proto pomáhala dělat muži sádrokartonový strop ( zvedání 15 kg desky na žebříku nad hlavu). Dnes ráno, jsem naštvaně vylezla z postele, že si teda udělám ten test, když už ho mám koupený. A pak už HNED kašlu na ty de*ilní hormony - nebudu čekat jak vůl do pondělí na negativní krev. A pak najednou druhá čárka jako 🐷😂. PS: v pátek jsem prochladla v letním kině, teď na mě leze angína 😆🤦

luuc5
29. srp 2021

@rozitta tyy joo 😳💜mooc gratulujuuu 🌸

beka91
29. srp 2021

@rozitta jee, no to je krásná zpráva, moc moc gratuluju🍀!

rozitta
29. srp 2021

@luuc5 @beka91 moc děkuji holky🌹🥰 jsem z toho ještě pořád v šoku🙈

alexkisss
29. srp 2021

Ahojky holky tak sem druhy den po ET když nepočítáme den transferu a teda našla sem spis hnědý flek na kalhotkach a i pak po utrpení na toaletnim papíru je to v pohodě nebo se mám plasit břicho me neboli nic

veronikaopava
29. srp 2021

@rozitta velká gratulace

beka91
29. srp 2021

@alexkisss řekla bych, že to může být po tom transferu - mohli Ti to tam malinko poranit katetrem...nevím, ale na menstruaci by - i v případě neúspěchu - bylo přeci brzy 🙂

alexkisss
29. srp 2021

@beka91 je pravda ze me ten transfer trochu bolel a bylo to nepříjemné

Strana