KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@rozitta s tím testem: měla jsem podobně pocity,také jsem dělala 12dpo,a bylo to stejne😘držím palce,ať je vše v pořádku, s oznamováním naši to vedi a kámoška,jinak čekám
@veronikaopava v jakém TT ses začala cítit těhotně😁🙈? Když jsi ze začátku neměla taky pocit, že jsi těhotná. Jediný co cítím tak je levý vaječník/nebo možná spíš vejcovod. Jestli si to embryo zalezlo tam, tak je vymalováno. HCG jsem včera měla 2570 a sestra říkala ať na KO raději dojdu už příští úterý a ne až za 14 dní po testu, jak to bývá obvyklé. Když jsem jí řekla, že vůbec nic necítím, tak mě asi nechtěla mít na triku 🙈 snad to ale bude OK🙏, byla by to fakt velká smůla, když by se sice zadařilo ale takhle blbě 🙈 v jakém TT teď jsi?
Ahoj @luuc5 , tak konečně píšu - byl to náročný den, protože po screeningu jsem šla ještě na svoji gynekologii, na obou místech jsme i přes objednání na konkrétní čas dost čekali..nicméně všecko je v pořádku, miminko prospívá😍! Co se týče Utrogestanu, gynekoložka mě poslala ještě na odběr krve na progesteron a estradiol, zítra si mám zavolat o výsledky, a když to bude ok, můžu vysadit🙏. Berou to tedy nějak vážně🙄, ale tak proč ne, aspoň budu v klidu, že to vysazení neohrozí miminko. Jo a na další kontrolu na gynekologii jdu 15.9. - to zas budeme v závěsu🙂. A 2. screening 1.11.
@rozitta hele ani nevím, ale celkem brzy a bylo mi blbě, tak ti držím palce,ať to vyjde konečně,janjsem 9tt
Ahojky holky tak sem dnes 5 den po ET a bylo mi ráno zle jako na zvracení tak sem před chvilkou udělala testik ačkoliv sem chtěla počkat a v limitu hned dvě čárky
@alexkisss to je super, držím moc palce 🍀🍀ale ty jsi po ket ne? Když jsi byla po ET minulý měsíc?
@anoanonym1 Nene zase po ET tak snad to ted vyjde
@alexkisss aha, to je zajímavý

@veronikaopava moc moc děkuji 🌹🙂 bojím se i radovat, dělám že mě to nechává ledově klidnou 😆 hned jsem řekla muži, že to rodině oznámíme aaaaaaaaaž to bude úplně nevyhnutelné. Kdyby to bylo možné, tak klidně i po porodu, po šestinedělí 😆 Bože, to je ještě dlouhá cesta 🙈 už jsem si spočítala, že jsem ve 4.TT a TP mám někdy 8.5. 😆