icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

luuc5
1. zář 2021

@alexkisss to bych si tAky praalaa ale to je jeste dlouhaa cestaa 🌸🍀🙏🏼

alexkisss
2. zář 2021

@luuc5 tak sem přijela s detma ze školy udělalo sei nějak zle no a testik z odpoledni moči i ovulacni úplně ukázkový

alexkisss
2. zář 2021

Koukej

luuc5
2. zář 2021

@alexkisss jaa myslim ,ze potichu ti muzeme gratulovaat 🍀😁🌸

alexkisss
2. zář 2021

@luuc5 myslí s ze už jo tak zatím potichu děkuji

snazilka3
Autor odpověď smazal
snazilka3
3. zář 2021

@alexkisss Gratuluji

alexkisss
3. zář 2021

@snazilka3 dekuji

alexkisss
4. zář 2021

Sem 8 den od ET vypadá to moc dobře testik krásné sílí

janys1488
5. zář 2021

Ja jsem po tretim KETu a konecne se povedlo... Dnes jsem ve 12tt+4 dny.. a jsem nejstastnejsi clovek na svete a muj pritel a cela rodina take

snazilka3
5. zář 2021

Zdravim, ja jsem dnes take 12+4 (do tretice vseho dobreho verim 🙂) od 5tt jsem se potykala se spinenim ci jednorazove zakrvaceni, ale mimi je v poradku. Zitra mne ceka 1.screeningove vysetreni a doufam ze bude vse O.K. Jelikoz jsem hrozny plasan a ty cekacky na kontroly jsou sakra dlouhe 😅 poridila jsem si AngelSounds.

janys1488
6. zář 2021

@snazilka3 ja jdu na 1.screening dneska ve 13 hpdin. Uz se nemuzu dockat

alexkisss
6. zář 2021

@janys1488 jee držím palce tak pak hod informace

snazilka3
6. zář 2021

@janys1488 nas to ceka ve 12 🙂 tak drzim pesti at je vse v poradku. 🍀

alexkisss
6. zář 2021

Tak co holky jak stě dopadly

snazilka3
6. zář 2021

@alexkisss mimi nechtelo spolupracovat a tak se na me vystridali dva lekari 😂 , ale vse je na svem miste a mimi prosperuje 😍

rozitta
6. zář 2021

Prosím držte mi zítra ráno pěsti 🙏 jdu na první utz, jsem teď více jak týden po pozitivním testu ALE nic na sobě necítím. Jako bych ani těhotná nebyla. Jsem z toho taková rozpačitá. PS: psali z MŠ, že se objevily neštovice. Když jsem je měla jako dítě, tak se snad nemusím bát? Nevíte, jak to je? Ale kdybych je přecejen dostala, tak je to asi konečná, že?

luuc5
6. zář 2021

@rozitta jaa myslim ,ze pokud jsi je mela tak uz je chytit nemuzees 🌸

alexkisss
6. zář 2021

@snazilka3 super

rozitta
6. zář 2021

@luuc5 tak snad mám ještě protilátky,už to bude skoro 35 let, co jsem to měla🙈

haluzska
6. zář 2021

Ahojte devcata.. jsem 6den po Ket a dneska mi problesklo hlavou ze se vlastne bojim udelat tt 😒 po 3neuspechnych uz mam opravdu strach..

alexkisss
6. zář 2021

@haluzska neboj to bude dobře taky sem se po prvním neúspěchu bala a ted sem šťastná ze to vyslo

haluzska
6. zář 2021

@alexkisss dekuji za podporu 😊 uz jsem to rikala i manzelovi a ten rikal, ze me uplne chape,kdyz jsem 3x nasla // ale pak uz zas nic. Tak moc verim ze bude vse dobre ,ale litaji i ty myslenky ktere nechci ☹

alexkisss
7. zář 2021

@haluzska neboj držím ti paleckx a moc na tebe myslím bude to v pořádku

janys1488
7. zář 2021

@snazilka3 tak u nas je vse v poradku.. mimi prospiva tak jak ma.. jen se nejdriv nechtelo hybat a pak se nechtelo zastavit.. a nechtelo se nam ukazat jaky ma pohlavi

snazilka3
7. zář 2021

@janys1488 u nas to bylo naopak. Ze zacatku sebou hazelo o sto sest a pak se ne a ne pohnout. Pohlavi take neukazalo 😂 Ale tak hlavni je, ze jsou nasi mimisci v poradku 😉

rozitta
7. zář 2021

@haluzska ahoj, já ti tak rozumím! Taky se mi vůbec nechtělo testovat, říkala jsem si, ještě raději pár dní v blažené nevědomosti, než být zase zklamaná. Ale já jsem teda měla vždycky negativní test. Kdybych měla pozitivní a pak to nedopadlo, tak bych na tom byla ještě hůř, než rovnou vidět ten negativní a moct se smířit s tím hned. Jaké u tebe byly ty průběhy, když to nevyšlo a v jakém TT? Nezkoumal Mudr. důvod? Přecejen 3x za sebou konec, může to být ještě náhoda?😔 Držím ti pěsti ať to tentokrát už dotáhneš do zdárného konce ✊✊✊

haluzska
7. zář 2021

@rozitta tak ty prvni dva pokusy byly na tt // a pak zacaly slabnout, takze kdyz jsem sla na krev uz bylo hcg tak nizke ,ze mi rekli ze to za par dni odejde samo. Posledni 3pokus byly testy silne a po 5 tydnu nic 😒 dr. Nejdrive furt resila ze musim jit odstranit levy vejicovod ze se ji nezda, ze to muze byt tim. Ale pokazde jsem mela jineho dr. Takze mi nikdo nic nedokazal poradne rict. Ted na posled mi dr. Dala kapacku na oblbnuti imunity a jeste i kortokoidy, ze si mysli ze ma imunita nesnese nic noveho v tele.. a do toho mi manzel dneska řekl ze se mu zdalo ze jsme o mimi zas prisli 😒 tak me to trochu dostalo. Uz jsem dost se vseho vycerpana . Ale ted mi je dobre sem tam me pichne v podbřišku nebo takovy tlak ale zadne spineni jak u minulych . Ja verim ze se tam pekne uhnizdilo a bude s nama 😊

rozitta
7. zář 2021

@haluzska taky jsem tentokrát měla kapačku - Intralipidy. Týden před KET a týden po. Kdyby to nepomohlo, tak by Mudr. zvážil kortikoidy. Ale ještě předtím by mi nechal udělat imunologii. Jsi ze Zlína - chodíš na kliniku asi tam? Překvapuje mě, že tam nemáš stálého doktora, že si tě mezi sebou posílají, podle toho kdo má čas? To myslím taky dost nepomáhá výsledku😔 V Olomouci mám svého p. doktora na klinice IVF ale UTZ nebo zákroky může dělat i jiný. Ale o postupu a medikaci rozhoduje jen ten můj doktor. Drž se!! Kdy máš testovat?

alexkisss
7. zář 2021

@rozitta já šla před tímhle druhým transferem na lymfo masáž celého těla a transfer se povedl je fakt ze sem nebrala žádné hormony tak je to lepší čelí průběh uvidíme v patek na krvi

Strana