icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

luuc5
8. říj 2021

@marselina jee ahoooj ja jsem si nevsimlaa vubec ze jsi psalaa ..joo nakupujuu 😁a kocaarek uz mame taaky ..co tyy ?

anoanonym1
autor
8. říj 2021

@alexkisss moc mě to mrzí 😔😔

marselina
9. říj 2021

@luuc5 pro kočárek jedeme dneska do Prahy a už pomalicku taky nakupuju.
A je ti už Dobre?

luuc5
9. říj 2021

@marselina joo uz joo ..jeste ze taak ..jakej jsi vybralaa ?😍jaa bugabbo fox 2 ..tak snad bude dobreej 🌸

marselina
9. říj 2021

@luuc5 mne padl do oka mima xari a stokke. Nakonec jedeme pro stokke .
Bugaboo ma kamaradka a moc si ho chválí, určitě budeš spokojena

luuc5
10. říj 2021

@marselina kamaradka ho ma taky pravee akorat pro dva .a spoko docela je tak doufam ,ze budu taakyy 🌸to se musim podivat jakej je ani nevim 😁

marselina
10. říj 2021

@luuc5 a mas krásný prebalovaci pult, porad váhám jestli pořídit nebo to zvládneme bez nej.

luuc5
10. říj 2021

@marselina taky jsem premyslela ..a chtela jsem stejne nejakou komodu ..tak uz jsem to vzala rovnoou 🌸

marselina
11. říj 2021

@luuc5 nic jiného mi taky nezbude, nemám ani kam dat oblečení malému 😂😂

luuc5
11. říj 2021

@marselina vsak praave ja vubec ..navic mame malej byt ..☹️Takze je to zlo to nejak vymyslet

marselina
11. říj 2021

@luuc5 my mame sice domeček ale 3+1 tak ze to místo taky není. Teprve budeme řešit v podkroví dva pokoje pro starší kluky, ale do porodu to nestihneme 😢

luuc5
11. říj 2021

@marselina my taky musime vyresit vetsi byt ..ale nee ted takze to budeme muset nejak vydrzeet 🙈🙄

luuc5
12. říj 2021

Ahooj holkyy jak se maate ?🌸Nektere jsme skoro v pulcee ..leti to tak blaazen 😳🙈

rozitta
15. říj 2021

@luuc5 ahoooj, jde to.. 🙃 v úterý jsem byla na UTZ (11tt) a vypadá to na kluka. Příští týden jdu na screening, tak uvidíme jestli se potvrdí. Spíš jo. Jeden záběr na UTZ mluvil úplně jasně, nechápu jak ten čtyřcentimetrový tvoreček může mít už v 11 TT takovou výbavu 😁 včera jsem jenom z legrace před máti nahodila téma dalšího vnoučete (toto bude páté). Řekla: už se na to prosímtě vykašlete 😄 no bude to zajímavé 🤔

luuc5
15. říj 2021

@rozitta tyy jo tak to gratulujuu 💜ja jdu taky pristi tyden ale na druhej ,tak jsem taky zvedava ..snad bude vsechno dobryy 🌸nam rekli holka ,tak doufam ze uz to tak zustane 😂pockej oni to nevi jestee ?😁

rozitta
15. říj 2021

@luuc5 nikdo to neví🙊 Určitě to nechceme říct dřív, než po druhém screeningu a čím déle, se to podaří utajit tím líp.. my nejsme v situaci dlouho očekávaného prvního vnoučete, kdy by se prarodiče nemohli dočkat. Pro moje rodiče to bude páté, pro manželovi rodiče to bude deváté (jeho znovu vdaná mamka) a sedmé ( jeho znovu oženěný otec). dětí jako smetí. Spíš si všichni budou ťukat na hlavu, jestli to ještě máme zapotřebí. Já 39, muž 38, syn skoro pět let. Snažili jsme se (pomocí IVF) od doby kdy měl syn 2.5let a podařilo se bohužel až nyní. Taky bych byla raději, kdybych měla aspoň o 2 roky míň. Myslím že bysme tehdy byli i méně považovaní za blázny, než budeme teď, ale co už 🙈 jaká byla reakce u vás doma, když jste sdělili krásnou novinku? Kolikáté vnouče to bude? 🙂

rozitta
15. říj 2021

@luuc5 hodně štěstí na druhém screeningu, ať je vše jak má být !! 🍀✊

luuc5
15. říj 2021

@rozitta tyy joo 😁tolik detiii ..to neni jak u nas ..z me strany vnouce jedinny a to muj syn (10let)ted dalsi a tesi se ..😁mamka to vi od zacatku ..prozivala to semnou ..z manzelove strany ..jsou tri deti takze taky nee moc ..ale u nas je to takovy slozitejsi 😂moje mamka ma syna 5 let ..tak je to takovy vtipny 😂🤦🏽‍♀️Me je 30let .

luuc5
15. říj 2021

@rozitta dekujuuu i ja tobe preju hodne stestiii !!💜

rozitta
15. říj 2021

@luuc5 jééé, to je vážně vtipný, že tvůj syn je o 5 let starší než jeho strýc 😄 asi mu teda neříká strejdo, že? 😄 mamka je dobrá, věkový rozdíl mezi dětmi 25 let 🙈 a já tady řeším věkový rozdíl 5 let 😄 ale máš super, že máš tak mladou mamku, předpokládám že tě měla hodně brzo, jinak by nestihla toho pětiletého. Má tak kolem 48 +-, že? No moje máti mě měla pozdě a já syna ještě později, takze ona teď v létě slavila 68 😬 ale má dobré geny, vypadá určitě o deset let míň. Ale už je to prostě vyšší věk a ta trpělivost s malými dětmi tam není. A ani chuť. Nejradši má svůj klid, rypání se v zahrádce, kytky. Nojo, s tím jsme počítala že to pro ni nebude šťastná zpráva, ale stejně jsem z toho špatná.

luuc5
15. říj 2021

@rozitta joo ma 49 ..ale rekla bys ji tak 35 max 😂🙏🏼To je vtipny 😂bracha ma pet let ..a je strejda 😂🤦🏽‍♀️Ale zvyknes si na vsechno uz mi to ani neprijde 😂nebooj to bude dobryy ..zklamana urcite nebudee ..to ani nejdee.tak to pak dej vedeet co reklaa .drzim pesti at to vezme v pohoode ..🌸

marselina
15. říj 2021

@luuc5 ahojkyyyy, dnes jsem byla na 4D utz, opět se výbava nedala přehlédnout, tak ze jasný chlapecek a je nádherný

luuc5
16. říj 2021

@marselina ahooj to je boziii 💜💜

marselina
16. říj 2021

@luuc5 pak se těším na fotecky tvoji malé princezny.
Jsem z toho kluka úplně odvarena💗

luuc5
17. říj 2021

@marselina my jdeme ve ctvrteek 😍taky se teesim .to je jasnyy je bozii 💜

marselina
17. říj 2021

@luuc5 Tal jsem taky neodolala☺️

luuc5
18. říj 2021

@marselina jeee kraasneej 😁😍

marselina
18. říj 2021