KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
Ahojky tak sem po kontrole 8+3 a miminko neslo pořádně vidět je prý mladší a neviděl srdíčko vůbec poslal me na krev a podle hCG se uvidí co a jak
Tak výsledky hCG sou 18000 tak to vypadá dobře tak jak ma ještě mám zavolat za hodinu řeknou mi vo a jak
Ahoj holky.. Tak já se také hlásím po dlouhé době... Jsem dnes 14+0 a podle utz je prcek o týden starší, takže jsem jakoby 15+0...první screen nám dopadl dobře a mam embryjko pi PGT.. Mela jsem genetickou konzultaci a tam jsem plodovku odmítla, ale pak jsem nad tím přemýšlela a rozhodla jsem se, ze na ni nakonec půjdu.. Ale strašně se bojím o to malé.. Přeci jen je tam nějaké procento potratu.. Plodovku mám mít 1.11, tak mam jeste čas si to popřípadě rozmyslet, ale raději bych měla opravdu jistotu zdravého miminka... Všem vám tady přeji mnoho štěstí 💗💗
@anoanonym1 ahojky, hezky rostete, blahopřeju🙂 nemusíš jít jen na odběr plodové vody, můžeš zvolit bezpečnou variantu z krve, ale stojí to 13tis🙈
@rozitta ahoj, o testech z krve vím.. Ale u te vady, xo mam já není test z krve možný.. Pouze plodova voda... A moc děkuji 💗
@marselina přesně, tak.. Ja mam vadu chromozomu a sice embryo po pgt ale chci mít jistotu.. A ty me vady krev neodhali, takže jediná možnost plodovka... Minulý rok jsem na ni bylo.. Nic příjemného to nebylo, o miminko jsem přišla, tak věřím, ze tentokrát vsehcno dobře dopadne 😊
@anoanonym1 ach jo😢😢ztráta miminka mě moc mrzí.tentokrat do dopadne určitě Dobre 🍀🍀
@marselina děkuji ❤️❤️ věřím, že ano 😊❤️🙏🏼
Ahoj holky dnes sem byla u nové gynekolozky a ta mi řekla ze je miminko mrtvé ze je bez srdicka a ve středů jdu na revizi
@alexkisss to je mi moc líto
Děkuji všem co drží se mnou všem co čekají a maji těhotenství bez problémů držím palecky at je vše pořádku az do samotného porodu
@alexkisss máš ještě nějaké zamrazene?
Dvě
@alexkisss tak aspoň,že ještě nějaké máte, ale tento moc smutný, držím palce,ať je to priste vše v pořádku

@alexkisss tak časem určitě napiš, jestli holčička ☺️