icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

beka91
23. zář 2021

@luuc5 Jako to víš, že ráda jsem, už mi to lezlo krkem😂. Ale jsem z toho taková vyplašená, aby se tím něco nepokazilo...ale snad teď už opravdu všecko obstará placenta a bude to ok! Jinak se cítím dobře, furt prakticky necítím, že jsem těhotná😂. Co Ty??

luuc5
23. zář 2021

@beka91 neeboj to bude v pohodee 🌸ja ?docela casto me boli bricho ..a mam pocit ,ze kdyz neco dlouho delam tak mi tvrdne ..na jontrolu jdu az 12.10. to je zase doba 😂🙄

beka91
23. zář 2021

@luuc5 to mě připravovala doktorka, že mi možná bude brzy tvrdnout, ale zatím nic, moc nevím, co si pod tím vlastně představit za pocit😅. Já jdu příští středu, tak jsem ráda, že to tam po tom vysazení zkontroluje🙈

luuc5
23. zář 2021

@beka91 jee ty se maas ..ja jsem to mela u prvniho az o hodne pozdeji ..tak cumim ,ze je to tak brzo ..neboj se to poznas ..bricho budes mit jak kamen ..a me to jak kdyby vzdycky pne ..🤔

marselina
23. zář 2021

@luuc5 Ahojkyyy, tak se hlásím po druhem screeningu, miminko váží 391g, jsme 20+5tt a potvrzen chlapeček

rozitta
23. zář 2021

@marselina jeee, super!! A jak se nechal krásně zvěčnit, to bude model 🤗☺️

marselina
23. zář 2021

@rozitta prave moc nechtěl, porad se vrtel, otviral pusinku, skrabal se na nosanku, mával. Hodně jsme se s paní doktorkou nasmali těm jeho kreacim

luuc5
24. zář 2021

@marselina jee tak to je boozii uz se taaky teesim 😁❤️Aa gratulujuu 🌸

marselina
24. zář 2021

@luuc5 moc dekujiii. Těším se až sem napíšeš a ukazes fotecku princezny.

luuc5
24. zář 2021

@marselina jduu az 21.10 🙄a az na 7 veceer ..to je jeste dobaa ..a jak ti jee?citis uz nejaky pohyyby ?

marselina
24. zář 2021

@luuc5 pohyby cítím od 17tydne a jsem rada ze se Eliasek tak pekne hlásí.
Jinak mi je bajecne krom večerního šíleného pálení záhy.
A copak ty?💗

luuc5
24. zář 2021

@marselina jee to je kraasny jmenoo 😍me je taky dobree ale jsem porad unavena hrozne 🙈tak to je supeer ..ja mozna sem tam neco citim ale vubec ne nejak pravidelne ..a ty od 17tyho citis hodne?jako ze to uplne poznas ?😁🌸

marselina
24. zář 2021

@luuc5 nejdřív takové slabší, ale teď už je poradny divocak. Manzel říká ze už trénuje a narodi se rovnou s kopackama na nohách😂

luuc5
24. zář 2021

@marselina tak to jsem zvedava kdy to uciiitim jaa poradne 😂noo treba joo a rovnou v dresu 😂

alexkisss
24. zář 2021

Ahojky holky hlásím se po kontrole dnes sem tedy opravdu 6+5 na utu mimisek už ma 12mm ale zatím neslo vidět srdíčko za dva týdny sem obednana na další kontrolu tak snad už uslysime tlukot

rozitta
27. zář 2021

Děvčata, poraďte mi prosím, co na kašel? Já si ty plíce snad vykašlu z těla 🤦 mám suchý kašel už sedmý den. V lékárně mi dala jen nějaké pastilky s Vincentkou, když jsem řekla že jsem těhotná. Panebože, ať už ten kašel skončí 😒

beka91
27. zář 2021

@rozitta ahoj, taky jsem si tím nedávno prošla, byl mi doporučen jitrocelový sirup, a opravdu i lékárnice potvrdila, že to v těhotenství není nic proti ničemu🙂. Na internetu se to taky všude píše, že v těhotenství je ok. Ať jsi brzo zdravá!!

rozitta
27. zář 2021

@beka91 děkuji, zkusím!

beka91
29. zář 2021

Ahoj holky, jak je🙂? @luuc5 dneska jsem byla na kontrole, všecko v pořádku a po několikaminutovém pátrání paní doktorky to vypadá na holčičku, ale ruku do ohně by za to prý nedala😝

luuc5
30. zář 2021

@beka91 ahooj tyy jo taaky ?😁tak to je dobree ,zee je vsechno v poradku 🌸ja jsem byla predevcirem protoze mi tvrdne bricho casto ,tak mi napsal magnesko ..tak snad to bude dobryy .💜

beka91
30. zář 2021

@luuc5 jej, tak snad Ti to pomůže a bude Ti brzo dobře🙏🍀

luuc5
30. zář 2021

@beka91 joo urcitee 💜aa dekujii

rozitta
4. říj 2021

Holky, vy co už víte, že čekáte děvčátko... Zhoršila se vám nějak pleť? Zajímá mě, co je pravdy na tom, že chlapečci krásu přidávají a holčičky berou 😁 když jsem čekala syna, tak pleť byla krásná a teď to teda vypadá taky na kluka - ani jeden beďar 😄 ale na screening jdu až na konci října, tak sonduju dopředu 😁 přejeme si holčičku..

luuc5
4. říj 2021

@rozitta myy cekame holkuu ,ale prave zadny zmeny nevidim 😂🙏🏼Tak snad to tak uz i zustanee 🌸

rozitta
4. říj 2021

@luuc5 díky, tak mám naději 😄

luuc5
4. říj 2021

@rozitta jasnyy ..vim ze se to tak rika ,ale pravidlo to neni ..doma mame kluka ..a zda se mi ze pri nem jsem mela tu plet skaredou 🙄tak neevim

hahahala
4. říj 2021

@rozitta ano, strašně😂 takovou jsem neměla ani v pubertě😀 ale jestli se na to dá spoléhat🤷‍♀️

rozitta
4. říj 2021

@hahahala 😄🙈 tak přeju ať to s porodem rychle zmizne 🙈🙈

hahahala
4. říj 2021

@rozitta doufám, protože si to pořád hnípu a je to začarovaný kruh😆

alexkisss
4. říj 2021

@rozitta Ahoj jak mám taky obličej úplně katastrofa samém bedak mastnou vlasy se mi masti tak doufám ze to bude holčička mela sem to tak u obou holek a u kluka nic

Strana