KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
Ahojky holky hlásím se po kontrole dnes sem tedy opravdu 6+5 na utu mimisek už ma 12mm ale zatím neslo vidět srdíčko za dva týdny sem obednana na další kontrolu tak snad už uslysime tlukot
Děvčata, poraďte mi prosím, co na kašel? Já si ty plíce snad vykašlu z těla 🤦 mám suchý kašel už sedmý den. V lékárně mi dala jen nějaké pastilky s Vincentkou, když jsem řekla že jsem těhotná. Panebože, ať už ten kašel skončí 😒
Holky, vy co už víte, že čekáte děvčátko... Zhoršila se vám nějak pleť? Zajímá mě, co je pravdy na tom, že chlapečci krásu přidávají a holčičky berou 😁 když jsem čekala syna, tak pleť byla krásná a teď to teda vypadá taky na kluka - ani jeden beďar 😄 ale na screening jdu až na konci října, tak sonduju dopředu 😁 přejeme si holčičku..

@luuc5 Jako to víš, že ráda jsem, už mi to lezlo krkem😂. Ale jsem z toho taková vyplašená, aby se tím něco nepokazilo...ale snad teď už opravdu všecko obstará placenta a bude to ok! Jinak se cítím dobře, furt prakticky necítím, že jsem těhotná😂. Co Ty??