KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@alexkisss moc mě to mrzí 😔😔
Ahooj holkyy jak se maate ?🌸Nektere jsme skoro v pulcee ..leti to tak blaazen 😳🙈
@luuc5 ahoooj, jde to.. 🙃 v úterý jsem byla na UTZ (11tt) a vypadá to na kluka. Příští týden jdu na screening, tak uvidíme jestli se potvrdí. Spíš jo. Jeden záběr na UTZ mluvil úplně jasně, nechápu jak ten čtyřcentimetrový tvoreček může mít už v 11 TT takovou výbavu 😁 včera jsem jenom z legrace před máti nahodila téma dalšího vnoučete (toto bude páté). Řekla: už se na to prosímtě vykašlete 😄 no bude to zajímavé 🤔
@luuc5 nikdo to neví🙊 Určitě to nechceme říct dřív, než po druhém screeningu a čím déle, se to podaří utajit tím líp.. my nejsme v situaci dlouho očekávaného prvního vnoučete, kdy by se prarodiče nemohli dočkat. Pro moje rodiče to bude páté, pro manželovi rodiče to bude deváté (jeho znovu vdaná mamka) a sedmé ( jeho znovu oženěný otec). dětí jako smetí. Spíš si všichni budou ťukat na hlavu, jestli to ještě máme zapotřebí. Já 39, muž 38, syn skoro pět let. Snažili jsme se (pomocí IVF) od doby kdy měl syn 2.5let a podařilo se bohužel až nyní. Taky bych byla raději, kdybych měla aspoň o 2 roky míň. Myslím že bysme tehdy byli i méně považovaní za blázny, než budeme teď, ale co už 🙈 jaká byla reakce u vás doma, když jste sdělili krásnou novinku? Kolikáté vnouče to bude? 🙂
@rozitta tyy joo 😁tolik detiii ..to neni jak u nas ..z me strany vnouce jedinny a to muj syn (10let)ted dalsi a tesi se ..😁mamka to vi od zacatku ..prozivala to semnou ..z manzelove strany ..jsou tri deti takze taky nee moc ..ale u nas je to takovy slozitejsi 😂moje mamka ma syna 5 let ..tak je to takovy vtipny 😂🤦🏽♀️Me je 30let .
@luuc5 jééé, to je vážně vtipný, že tvůj syn je o 5 let starší než jeho strýc 😄 asi mu teda neříká strejdo, že? 😄 mamka je dobrá, věkový rozdíl mezi dětmi 25 let 🙈 a já tady řeším věkový rozdíl 5 let 😄 ale máš super, že máš tak mladou mamku, předpokládám že tě měla hodně brzo, jinak by nestihla toho pětiletého. Má tak kolem 48 +-, že? No moje máti mě měla pozdě a já syna ještě později, takze ona teď v létě slavila 68 😬 ale má dobré geny, vypadá určitě o deset let míň. Ale už je to prostě vyšší věk a ta trpělivost s malými dětmi tam není. A ani chuť. Nejradši má svůj klid, rypání se v zahrádce, kytky. Nojo, s tím jsme počítala že to pro ni nebude šťastná zpráva, ale stejně jsem z toho špatná.
@rozitta joo ma 49 ..ale rekla bys ji tak 35 max 😂🙏🏼To je vtipny 😂bracha ma pet let ..a je strejda 😂🤦🏽♀️Ale zvyknes si na vsechno uz mi to ani neprijde 😂nebooj to bude dobryy ..zklamana urcite nebudee ..to ani nejdee.tak to pak dej vedeet co reklaa .drzim pesti at to vezme v pohoode ..🌸

@marselina jee ahoooj ja jsem si nevsimlaa vubec ze jsi psalaa ..joo nakupujuu 😁a kocaarek uz mame taaky ..co tyy ?