KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
Holky, jaké si kupujete těhotenské vitamíny? Dobrala jsem teď Chytré miminko 1, a koukám co bych si koupila jako pokračování. Ale ty ceny🤦 máte prosím některá zkušenost s vitamíny pro těhotné z DM drogerie značka Mivolis? To vychází dobře, ale zase nemůžu porovnat složení např. s mamavit. Děkuji 🌹
@rozitta ahoj,já osobně pri prvním měla femibion, teď u druheho mám.mamavit a kupují na bazaru ,teď jsem koupila 110 tablet za 269 místo asi 500 v obchode
Abooj holkyy jak se maate ?dlouho sem nikdo nepsaal 🤔🤨
Ahojky, tak se hlásím po dlouhé době. Dnes 26+1 jsem byla na testech na těhotenskou cukrovku a dalo se to v klidu zvládnout ( zítra výsledky ... snad bude vše v pořádku). V 1 trimestru mne zlobil hematom, ve druhém pro změnu polyp, ale už to beru jako samozřejmost 🙂. Čekáme chlapečka. Už ho pěkně cítím já i manžel, i když mám placentu uloženou na přední straně. Asi dva dny zpět mne začala pálit žáha na kterou mi naštěstí zabírá Rennie. Výbavička se mi pomalu ale jistě kupí na balkóně ... už jen postýlka a vymalování ložnice chybí 🙂 🙂
@snazilka3 ahoj, to je paráda 😊 ja jsem dnes 23+0 a v 18tt jsem byla na plodovce, kde vyšlo naštěstí vsehcno v pořádku jen ma maly vadu jako já.. Je přenašeč a ma balancovanou aberaci... Asi týden po plodovce jsem byla v nemocnici, protože mam problémy s pupikem, které jsem měla už dříve, takže teď je to mnohem horší, jak všechno roste a roztahuje se, takže někdy umíram bolesti.. Musím si stále dávat pozor na každý pohyb, nesmím zatinat břicho, dělat prudké pohyby, předklanet se, a příště se pupiku nesmím ani dotknout, jinak mi to hned začne.. Nevím, co to jena ani doktoři.. Pry může být něco v břiše, jako třeba srusty nebo tak něco.. Takže nemůžu ani ns procházku, protože jdu kousek a uz to bolí, jsem z toho špatná, chteka jsem být v těhotenství aktivní a nemůžu. Takže mam strach z každého dne, jak mi poroste bříško, tak to bude určitě horší a horší, jenže když mi to začne, tak se ta bolest nedá vydržet ale prý se nic jiného dělat nedá.. Takže ani nevím, jak porodim, když nemůžu ani na wc tlačit.. Jinak jsou i jiné problémy 🤣 pálení záhy, hemeroidy, bolest zad a kyčli, bolavé a krvácení dásní, 7 kilo nahoře, velká a bolavá prsa.. Std atd.. Bych tu byla do zítra.. Takže sice jsem šťastná, ze čekám nase vymodlene miminko ale těhotenství si opravdu neužívám, uz se těším, až tu bude konecne s námi 😊😊 také čekám chlapečka a placenta vepředu a pohyby od 18tt..od 20tt pravidelně a cítí i přítel, kope jako blázen, ze se hýbe celé břicho a večer me nenechá spát, takže se opravdu někdy nevyspim.. No jsem zvědavá, co bude dál 😀😀. Vybavicku také pomalu a jistě chystám.. Nejprve se chystá pokojíček ale plno věcí už mám... Tak hodně štěstí 🍀
Ahooj Holky, jak se pořád máte? 😊 Máme tu už na světě nějaké miminko? 😌 Na začátku jsme se hodně podporovaly a teď už diskuze není tak aktivní. Ze začátku jsem tu byla denně, teď už jsem měla trochu problém tuto diskuzi dohledat. Kdy máte termíny porodu? Já mám 2.5., otěhotněla jsem až na podruhé po KET 17.8. tak asi budu jedna z posledních s miminkem 🙂 čekáme holčičku, kterou jsme si moc přáli. Kdy máte termíny vy? 🤰🤱
@rozitta ahoj😊! To je super, že se nakonec zadařilo - budu moc držet palce, aby šlo těhotenství hladce a prvního máje jste třeba oslavili tou největší láskou❤️. Já měla mít TP 10.3., ale v lednu mi diagnostikovali těhotenskou cholestázu, do té doby šlo všecko dobře..no takže v pondělí si jdu lehnout na rizikové a začne se s vyvoláváním porodu, do týdne máme holčičku na světě. Jsem dnes 37+1, takže už je snad “hotová”, poslední odhad ze včerejška 3007 g❤️
Ahoj, ja začínám 34tt a čekáme chlapečka 💙... Otěhotněla jsem v červenci z druhého KET... Poslední kontorla ve 32+5a maly ma pry moc velké bříško, mam vynechat sladké. Mam o nej strach ale jinak by mělo byt všechno v pořádku. Termín mám 9.4 a uz bych ráda, aby to bylo 😀
@rozitta ahoj,já začínám 34tt čekáme druhého chlapečka, termín 8.4. Ale jdu na dalšího císaře, takže to bude driv,všem nám tady holky držím.palce, ať jsou miminka i my zdravé
@anoanonym1 34tt je paráda, to už ti uteče jak voda 😊 já ještě skoro měsíc po tobě, snad nebudu přenášet, to by mě trefilo!! Když má drobek větší bříško, tak to znamená, že maminka jí moc sladkého? A sakra 🙈 u mě se ani nepodařilo uskutečnit OGTT, měla jsem po odběru krve hodnotu 5,1 a na kontrolním dokonce 5,2 tak ani nedošlo na tu glukózu. A pořád mě honí mlsná. Ale paradoxně mám malé celkem malé břicho na 30tt a už měsíc stejnou váhu 🤔😃
@rozitta to doufám, ze to uteče.. Porad me boli břicho a uz nemůžu nic, ani spát, jak se tam hýbe a překáží mi břicho 😀😀jinak teda přenášet taky nechci.. Kor, kdyz ma byt velký, tak se chci poptat na dřívější vyvolání a kdyby měl náhodou přes 4kg,tak chci císaře, nechci rodit a pak mít akutního, to by me asi švihlo. Nevím, jak to je ale doktorka mi řekla, ze ma msly strašně velké břicho, tudíž velkou váhu a nemám jist sladkosti ani ovoce ani sladké pití, pokud nechci obra.. Ale už teď vychází, ze bude velký, přitom ja také nemam velké břicho, kazdy mi říká yze mam břicho malé, tak malý asi není dlouhý ale právě tlustý, jak říká doktorka, proto nemusím mít ja velké břicho.. No, mám docela strach, takže se snažím vysadit sladké a uvidíme, co bude. Jinak ogtt jsem mela, ale složila jsem senpo tom, takže mi vzali ze žíly jen první odběr a ty další dva jen z prstu, tak, kdo vi. 😀
@veronikaopava držím pěsti ať je u tebe vše v pořádku a rychlé zahojení po císaři 🙂✊ vaši chlapečci budou parťáci 🙂 jak se prcek těší na bráchu?? Jak budou daleko od sebe? Já mám pětileťáka a ten se někdy těší a někdy říká, že ségru nechce. Bráchu by chtěl víc, tak snad si zvykne. I ten věkový rozdíl je velký, ale bohužel dřív se nezadařilo ani s moderní medicínou🙈
@luuc5 Ježkovy oči, jak jsi přišla k zánětu ledvin? 🙊 Já si teda vybrala "jen" Covida. V první půlce ledna, naštěstí nic hrozného. Ale trápí mě od té doby ucpaný nos. Přetáhla jsem tu týdenní doporučenou dobu pro stříkání spreje do nosu. Protože s plným nosem jsem vůbec nemohla spát. A do teď mám plný nos i přes den. Žádná alternativa nepomáhá, jen ten sprej 🙈🤦♀️
@rozitta dík.moc, hele budou od sebe 4 roky a 2 mesice ,krystufek se na bráchu těší moc,asi si myslím,že si hned budou hrát, to asi ne.jinak to nenaplanujes, my také chtěli rozdíl 3roky ,ale příroda ro chtěla jinak ,zpětné vidim, že ro tak mělo být.jinak my.meli covid teď a já byla fakt ko,ztratila jsem čich a chuť a ještě se mi to nevrátilo.
Ahoj, tak my dnes prijeli z porodnice 😊💙 Malemu se zachtelo na svet o mesic drive. Z puvodniho terminu 16.3. je datum narozeni 9.2. presne 35+0tt. Adámek je v poradku (krom zloutenky)
@snazilka3 mooox gratuluji. Hodně zdravíčka 😊🍀
@snazilka3 moc gratuluji, ať je adamek zdravý

@marselina ahooj taak uz mam screening za sebou 🌸dopadl dobree ❤️Aa porad je to holka nic se nezmenilo 😂