icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

alexkisss
25. čer 2021

@anoanonym1 já bych ji mela dostat normálně no uvidíme děkuji taky držím palce jak ses na tom

luuc5
26. čer 2021

@beka91 to jo zee .Me boli bricho ..porad ..ale to me bolelo i minuly mesic ..vcera jsem si delala test 😂ja vim ,ze je to dost brzo ..ale dva dny mi bylo blbe tak jsem to chtela zkusit 😁a je tam uplne slaba carka tak uvidime 😳aa co tyy ?☘️

beka91
26. čer 2021

@luuc5 jee, tak to je super, taková nadějná zpráva! Pošli fotku testu😍! Já nevím..minule (při ET) jsem testovala asi 7. den a to “nic” mě hrozně rozhodilo😔. Nakonec se to teda potvrdilo o pár dní později menstruací, ale tentokrát bych asi radši zůstala co nejdýl v klidu🙈

luuc5
26. čer 2021

@beka91 i me minuly mesic 🙄testovala jsem jak svihla 😂a nic noo 😕ale prijde mi to ted nejak brzo ..ctvrty den aby tam neco bylo ..zkousela jsem i dnes rano a stejnyy jako vceraa ..tak ted to necham byt aapon do pondeli 😂joo poslu .Nevim jestli tam ale neco uvidis ..na te fotce nic moooc .kolikaty je to tvuj pokus ?

rozitta
26. čer 2021

@luuc5 já ho tam fakt vidím, když nakloním telefon různými směry 👍🙂

luuc5
26. čer 2021

@rozitta nazivo to fakt jde videt dobree ..tak snad se to povedloo 😮

beka91
26. čer 2021

@luuc5 taky se mi zdá, že tam je!! Moc držím palce🙂. Já mám za sebou 3 inseminace, 1 ET a teď tohle je první KET🤨. Co Ty?

marselina
26. čer 2021

@luuc5 juuu Luci obrovska gratulace🍀💗

alexkisss
26. čer 2021

@anoanonym1 ahoj jak se jmenuji léky co ti napsal dr na vyvolání MS?

anoanonym1
autor
26. čer 2021

@alexkisss duphaston, ale muze to byt jakýkoliv progesteron

luuc5
27. čer 2021

@marselina radsi jestee nee💜🤭☘️

alexkisss
27. čer 2021

@anoanonym1 ten duphaston je na recept,něco co je bez receptu a určité bych to dostala?

anoanonym1
autor
27. čer 2021

@alexkisss tyo tak to nevim, ja to mam vzdy na recept, kazdy progesteron je nejspis na recept

luuc5
28. čer 2021

@beka91 dekujii moc !!☘️Tyy jo to je teda mazec ..ja druhej ket ted ..

luuc5
28. čer 2021

@marselina dneskaa sedmej den po ket ..uz jde lip videt bych reklaa 💜😍

beka91
28. čer 2021

@luuc5 to jo, je vidět!! To je super! Moc držím palce! Jak se cítíš 🙂?

luuc5
28. čer 2021

@beka91 ale je takovej slabej bych reklaa 🤔jen me boli bricho porad ..jinak vubec nic a co tyy ?☘️

beka91
28. čer 2021

@luuc5 podle mě když si vezmeš, že ta blastocysta (pokud jsi ji tedy měla) je 5denní embryo, po zavedení se 2-3 dny "zavrtává", tak není divu, že je čárka zatím takhle slabá 🙂. Ale je tam a je rozhodně silnější než minulá! U mě nic konkrétního, jsem na svoje poměry taková víc unavená, ale to může být počasím nebo prostě jen únavou z práce. Znáš to, člověk za vším hledá miminko, ale být to tak může/nemusí :-/

luuc5
28. čer 2021

@beka91 asi joo .ja jen doufam ,ze tam zustane ..😕taky jsem unavena ..to jsem brala jako prvni priznak 😁a test sis delala ?

luuc5
28. čer 2021

@luuc5 a joo mam petidenni ☘️

rozitta
28. čer 2021

@luuc5 na to, že jsi sedmý den, tak je ten 👻 krásný!!

luuc5
28. čer 2021

@rozitta tak to se mi ulevilooo ☘️

marselina
28. čer 2021

@luuc5 krasny 👻ať hezky sili🍀💗

luuc5
28. čer 2021

@marselina dekujiii💜☘️Doufam ,ze budee🤭

beka91
28. čer 2021

@luuc5 kdepak, já zatím testu odolávám 😀

luuc5
28. čer 2021

@beka91 ty ses teda dobraa 😁rikala jsem si to taky ..driv jak desatej den na to nesahnu ..ale zase jsem nevydrzela 🙄

luuc5
29. čer 2021

@beka91 taak coo 😁uz sis delala teest ?☘️

beka91
29. čer 2021

@luuc5 nee😅 já z toho mám takový strach, že podle mě minimálně těch 12-14 dnů vydržím. Nevíš náhodou - nebo někdo jiný, holky - jestli je možné přes Estrofem a Utrogestan dostat menstruaci? Při minulém ET jsem brala Utrogestan a menstruovat jsem začla i přes něj, ale v kombinaci s Estrofemem zatím nemám zkušenost...

A jak se cítíš Ty?? Co test, sílí čárka😍?

luuc5
29. čer 2021

@beka91 ahooj ses fakt dobra 😂a kolikaty den jsi ?noo taky beru estrofem a pres nej pryy ne ..az jsem ho vysadila tak za tri dny jsem to dostala ..nevim jestli sili 🤔dneska jsem osmej den ..a prijde mi stejnaa .poslu

luuc5
29. čer 2021

@luuc5 a jinak mi je trochu blbe ..jak se nenasnidam rano tak bych se poblila asi ..a to nesnidam nikdy ..tak snad bude vsechno v pohode a vyjde to !!i tobee☘️💜

Strana