KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@beka91 i me minuly mesic 🙄testovala jsem jak svihla 😂a nic noo 😕ale prijde mi to ted nejak brzo ..ctvrty den aby tam neco bylo ..zkousela jsem i dnes rano a stejnyy jako vceraa ..tak ted to necham byt aapon do pondeli 😂joo poslu .Nevim jestli tam ale neco uvidis ..na te fotce nic moooc .kolikaty je to tvuj pokus ?
@anoanonym1 ahoj jak se jmenuji léky co ti napsal dr na vyvolání MS?
@alexkisss duphaston, ale muze to byt jakýkoliv progesteron
@anoanonym1 ten duphaston je na recept,něco co je bez receptu a určité bych to dostala?
@alexkisss tyo tak to nevim, ja to mam vzdy na recept, kazdy progesteron je nejspis na recept
@luuc5 podle mě když si vezmeš, že ta blastocysta (pokud jsi ji tedy měla) je 5denní embryo, po zavedení se 2-3 dny "zavrtává", tak není divu, že je čárka zatím takhle slabá 🙂. Ale je tam a je rozhodně silnější než minulá! U mě nic konkrétního, jsem na svoje poměry taková víc unavená, ale to může být počasím nebo prostě jen únavou z práce. Znáš to, člověk za vším hledá miminko, ale být to tak může/nemusí :-/
@luuc5 nee😅 já z toho mám takový strach, že podle mě minimálně těch 12-14 dnů vydržím. Nevíš náhodou - nebo někdo jiný, holky - jestli je možné přes Estrofem a Utrogestan dostat menstruaci? Při minulém ET jsem brala Utrogestan a menstruovat jsem začla i přes něj, ale v kombinaci s Estrofemem zatím nemám zkušenost...
A jak se cítíš Ty?? Co test, sílí čárka😍?

@anoanonym1 já bych ji mela dostat normálně no uvidíme děkuji taky držím palce jak ses na tom