KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@hahahala 🤣🤣, to chápu 😅 když jsem byla těhotná se synem (má teď 4.5 let) tak jsem si obden dělala těhotenský test🤣🙈 než jsem šla na ten první ultrazvuk, kde se mělo potvrdit těhotenství. Jednak jsem tomu pořád nemohla uvěřit, že jsem těhotná a druhak jsem měla obavu, jestli do toho utz ještě budu těhotná 🙈 a později v těhotenství jsem si koupila angel sound a vždy po práci jsem běžela domů, jestli ještě uslyším srdíčko. Syn v břichu hodně spal, moc nekopal 🤷
Ahojte holky, s dovolením se k vám přidám ☺️tak po roce od první stimulace, 3 cyklech ivf, 3x ET a teď druhý KET 9.6. jsem teda dnes objevila II na testu. Držím vám všem palce 😉😉
@maki06 potichu gratuluji a hodně štěstí 🍀 🍀 ja snad další ket v červenci, uz aby to bylo
@anoanonym1 děkuji,ale zatím nejásám,ještě se může stát cokoliv. Určitě to v červenci vyjde. 😉
@hahahala ahojky, hlásím, že včera (5. den po vložení) mě začaly bolet prsa - vzpomněla jsem si na tebe 😁 a v noci jsem hodně cítila pnutí v podbřišku - to už polevilo. Dneska jsem si koupila těhotenský test 🙃 ale ještě si ho dělat nebudu, jen pro ten pocit že už ho mám a jsem o krůček blíže výsledku 🙈
@maki06 urcite vse bude dobré 🍀 a ja doufám, ze červenec konecne vyjde 🙏
@anoanonym1 holkyy pridaavam se k vaam jestli muuzu .Ja prave lezim po ketu ☘️Druhy pokus ..tak ten uz snad vyyjde .A vaam drzim paalcee
@luuc5 moc držím palce 🍀🍀 me ceka druhy pokus dalsi mesic, tak se také modlím, at vyjde 🙏
@anoanonym1 dekujiii☘️I jaa tobee druhej vyjit musiii..ani si nepripoustim ,ze by to melo byt jinak💜
@luuc5 děkuji 🍀 přesně, prostě musí 🙏🙏
Holky jak se cititee ?ja druhej den po ket ..a zda se mi to cekani zase nekonecny ..🙄divala jsem se do zpravy co mi dali ve fn ..a je tam napsany bublina 7mm nevite nektera co to znamena ?😂
Ahoj holky, přidávám se s dovolením k vám 🙂 na KETu jsem byla v úterý 22.6. Všem nám držím palce!
Holky, držím vam moc palce, ja porad a stale cekam na MS. V nedeli beru posledni prasky, tak snad peisti tyden uz dojde a začnu zobat estrofem 🙏🙏
@anoanonym1 ahot taky čekám na MS a pak nasadim estrofen mám to dostat 30.6 tak uvidíme
@alexkisss držím moc palce. Me dr rekl, ze od vysazení léků by mela ms prijot do 4 dnu. Nasadil mi leky na vyvolání ms, tak jsem zvědavá.

@rozitta Já to měla stejně… nic jsem necítila, až pak ty prsa… Teď jsem na nervy, protože na utz mám jít až 28.😀… připadám si už jak pako… pořád kontroluju, jestli mě pořád bolí prsa🤦♀️😆