KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
Ahojky holky porad čekám na MS a porad nikde mela přijít dnes a nic poradte co pomůže vyvolat MS nebo co delat
@alexkisss ahoj, zkus třeba červené víno a horkou sprchu.. Potom jedině se zeptat doktora, zda ti nedá injekci na vyvolání.. Ja uz pred par dny dobrala leky na vyvolani a ms take ještě nepřišla 😖
@anoanonym1 ahoj MS už přišla včera už beru hormony a 12.7 do genetu na utz
Ahoj. S dovolením se přidávám do vlákna. Všem těhulkám blahopřeji a nám přeji pevné nervy 🙂 Jsem 5 den po KET a čekám co se bude dít dále.
@snazilka3 držím moc palce 🍀🍀
Ahoj holky,já byla na KET na konci června,je to můj 4. kET a už nevím co víc proto udělat.chodila sem na masáže, mobilizaci,pila jsem bylinky....teď tento cyklus mi naordinovali intralipidy jinak nic. Chtěla jsem se zeptat,zda někdo nemá zkušenosti s tím,že by ho po transferu pichalo v pochvě občas a ještě mám Amalgen a od 6 dne sem hrozně nafouklá a pořád mi tak "skřoukà" v podbřišku,...myslíte že to může být tím Progesteronem?díky za postřehy
Ahoj holky taky stě po tech hormonech tak unavené jako já? Já bych jen spala a ležela je to hrozny
@beka91 moc gratuluji 🍀
Ja jsem dnes 1DC a od zitra začínám brát estrofem.. Jupi, jupí.. Tak doufám, ze kontrola bude ok a bude vse, tak jak ma byt 🙏
@anoanonym1 Ahoj, jdu na KET teď ve středu 7.7. Je mi 34 let, partner 46. Již 2 neúspěšné IVF. Při prvním nebylo co mrazit, při druhém nám zůstala 5 x.... Tento cyklus jen 250 Ovitrelle a pak amelgen. Na ET jsem byla v červnu, je to fajn že člověk nemusí zas tak dlouho čekat.. Kdyby se to povedlo, tak bych se asi _zbláznila_ štěstím.. Myslíte, že po 2 neúspěších je furt šance? Doktor se sice tváří jako bych byla totální výjimka a že nechápe proč se nedaří, ale snad málokomu se zadaří napoprvé, ne? Pořád tom věřím, ale je i možné, že to opět nevyjde... :'( Ale už musí!!!!!!!!
@veronika1886 ahooj nam to taky napoprve nevyslo ..a ted snad joo !!Myslim ,ze je to o nahode ..🤔
@veronika1886 ahoj, ja uz beru estrofem a bude me čekat druhý ket, tak snad na kontrole bide všechno dobré, aby mohl proběhnout. První ivf nam take nevyšlo, nebylo co mrazít a pri druhém nam zbyly 3 embrya po genetice. Mam za sebou první neuspesny ket a ted se modlim, at ten další vyjde 🙏🏼. Je to spis o náhodě. Moc držím palce, ať to vyjde.. Prostě musí 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🍀🍀
@anoanonym1 Ahoj, to máme trochu podobné, ale nám tedy zatím nedělali genetiku, začínám si myslet, jestli to nebude v tom.. Chlap už byl kdysi ženatej, sice krátce, ale taky se jim nezdařilo, i když tedy na ivf nebyli.. S tou genetikou jsou mnohem vyšší úspěchy, takže šance je mnohem větší... Moc se těším na další transfer, věřím, že třeba v tom nativním cyklu je šance větší... Držím palce, tentokrát to musí vyjít, 3. pokusy mají prý největší úspěšnost!!! 🙂
@veronika1886 to ja doufám, ze u me bude mit ted druhy ket úspěch 🙏🏼😄, jinak se zblaznim.. Ja mam genetiku, kvůli tomu, ze ja sama mam spatnou genetiku a přišla jsem o mimi v 19tt,takže u me je nutná a proto ani nemame tolik embryí. Mame už jen 2 a musi to ted vyjít 🙏🏼🙏🏼 jinak ja v nativu mit ket nemůžu 😟

@marselina to je divný,mě se pokazde ptali,jestli si na krev přijedu k nim nebo chci žádanku a zajdu si u nás na krev. Vzala jsem si žádanku. Taky chodím do ivf clinic.