icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

maki06
30. čer 2021

@marselina to je divný,mě se pokazde ptali,jestli si na krev přijedu k nim nebo chci žádanku a zajdu si u nás na krev. Vzala jsem si žádanku. Taky chodím do ivf clinic.

marselina
30. čer 2021

@maki06 to nevim, po et mi rekĺi kdy testovat a pak jsem volala ze test je pozitivní. Objednali mě za dalších 14dni na utz, krev se vůbec neresila, tak jsem si pro můj pocit zasla sama k obvodnimu.

beka91
30. čer 2021

@luuc5 juu, gratuluju♥!!!

luuc5
30. čer 2021

@beka91 dekujuuu ja doufam ,ze se nic neposere💜a co tyy ??delala jsi uz teest ?

alexkisss
30. čer 2021

Ahojky holky porad čekám na MS a porad nikde mela přijít dnes a nic poradte co pomůže vyvolat MS nebo co delat

beka91
1. črc 2021

@luuc5 furt ne😁. Včera mě hodně bolelo břicho, já normálně bolesti před menstruací nemám, jenže normálně se neláduju hormony horem dolem..takže vůbec nevím, jestli to je předzvěst menstruace nebo něčeho jiného..chjo, jsou to nervy🙂

luuc5
1. črc 2021

@beka91 praave jak do sebe toho cpeme tolik tak je to tezky urcit co to je😂tak ty ses jako dost dobraa do kdy to vydrzis ?a ktery jsi deen ?

beka91
1. črc 2021

@luuc5 dobrá nevím, spíš jsem srab😀 a navíc jsem teda slíbila příteli, že nebudu testovat dřív, protože minule jsem se z toho složila. Dneska 9. den po.

luuc5
1. črc 2021

@beka91 ted to tam urcite bude !!to uz by mohlo bxt videt 🤔kdy to mas v plaanu ?

anoanonym1
autor
1. črc 2021

@alexkisss ahoj, zkus třeba červené víno a horkou sprchu.. Potom jedině se zeptat doktora, zda ti nedá injekci na vyvolání.. Ja uz pred par dny dobrala leky na vyvolani a ms take ještě nepřišla 😖

beka91
1. črc 2021

@luuc5 nevíííím...já se bojím, že dřív dostanu menstruaci než vůbec dojde na test🙈

luuc5
1. črc 2021

@beka91 ja te chapu ..taky jsem se hrozne bala ..dalsiho zklamani 😕😕

alexkisss
2. črc 2021

@anoanonym1 ahoj MS už přišla včera už beru hormony a 12.7 do genetu na utz

snazilka3
2. črc 2021

Ahoj. S dovolením se přidávám do vlákna. Všem těhulkám blahopřeji a nám přeji pevné nervy 🙂 Jsem 5 den po KET a čekám co se bude dít dále.

maki06
2. črc 2021

@snazilka3 hodně štěstí 🍀🍀🍀🙂

anoanonym1
autor
2. črc 2021

@snazilka3 držím moc palce 🍀🍀

zuzicek2013
3. črc 2021

Ahoj holky,já byla na KET na konci června,je to můj 4. kET a už nevím co víc proto udělat.chodila sem na masáže, mobilizaci,pila jsem bylinky....teď tento cyklus mi naordinovali intralipidy jinak nic. Chtěla jsem se zeptat,zda někdo nemá zkušenosti s tím,že by ho po transferu pichalo v pochvě občas a ještě mám Amalgen a od 6 dne sem hrozně nafouklá a pořád mi tak "skřoukà" v podbřišku,...myslíte že to může být tím Progesteronem?díky za postřehy

alexkisss
3. črc 2021

Ahoj holky taky stě po tech hormonech tak unavené jako já? Já bych jen spala a ležela je to hrozny

beka91
3. črc 2021

@luuc5 tak jsem to už nevydržela a...❤️😍

marselina
3. črc 2021

@beka91 nádherné dalnice,gratuluju🍀💗

nicol22
3. črc 2021

@beka91 gratuluju. Já jsem dneska 9. den po KET a pořád nemám odvahu. 😃 Myslím, že to nechám až na krev ve čtvrtek 😃

beka91
3. črc 2021

@nicol22 úplně chápu! Já kdybych včera neměla úplně nejpříšernější náladu na světě, kdy jsem byla tak hrozně protivná, že jsem sama sebe nepoznávala, tak bych taky odvahu neměla. Ale chtěla jsem dnes dokázat příteli, že za to nemůžu, že to je určitě PMS..no..a ono ne😁❤️

anoanonym1
autor
3. črc 2021

@beka91 moc gratuluji 🍀

anoanonym1
autor
3. črc 2021

Ja jsem dnes 1DC a od zitra začínám brát estrofem.. Jupi, jupí.. Tak doufám, ze kontrola bude ok a bude vse, tak jak ma byt 🙏

luuc5
3. črc 2021

@beka91 jeee taak vidiiis !!💜💜mooc gratulujuuu 💜

veronika1886
5. črc 2021

@anoanonym1 Ahoj, jdu na KET teď ve středu 7.7. Je mi 34 let, partner 46. Již 2 neúspěšné IVF. Při prvním nebylo co mrazit, při druhém nám zůstala 5 x.... Tento cyklus jen 250 Ovitrelle a pak amelgen. Na ET jsem byla v červnu, je to fajn že člověk nemusí zas tak dlouho čekat.. Kdyby se to povedlo, tak bych se asi _zbláznila_ štěstím.. Myslíte, že po 2 neúspěších je furt šance? Doktor se sice tváří jako bych byla totální výjimka a že nechápe proč se nedaří, ale snad málokomu se zadaří napoprvé, ne? Pořád tom věřím, ale je i možné, že to opět nevyjde... :'( Ale už musí!!!!!!!!

luuc5
5. črc 2021

@veronika1886 ahooj nam to taky napoprve nevyslo ..a ted snad joo !!Myslim ,ze je to o nahode ..🤔

anoanonym1
autor
5. črc 2021

@veronika1886 ahoj, ja uz beru estrofem a bude me čekat druhý ket, tak snad na kontrole bide všechno dobré, aby mohl proběhnout. První ivf nam take nevyšlo, nebylo co mrazít a pri druhém nam zbyly 3 embrya po genetice. Mam za sebou první neuspesny ket a ted se modlim, at ten další vyjde 🙏🏼. Je to spis o náhodě. Moc držím palce, ať to vyjde.. Prostě musí 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🍀🍀

veronika1886
5. črc 2021

@anoanonym1 Ahoj, to máme trochu podobné, ale nám tedy zatím nedělali genetiku, začínám si myslet, jestli to nebude v tom.. Chlap už byl kdysi ženatej, sice krátce, ale taky se jim nezdařilo, i když tedy na ivf nebyli.. S tou genetikou jsou mnohem vyšší úspěchy, takže šance je mnohem větší... Moc se těším na další transfer, věřím, že třeba v tom nativním cyklu je šance větší... Držím palce, tentokrát to musí vyjít, 3. pokusy mají prý největší úspěšnost!!! 🙂

anoanonym1
autor
5. črc 2021

@veronika1886 to ja doufám, ze u me bude mit ted druhy ket úspěch 🙏🏼😄, jinak se zblaznim.. Ja mam genetiku, kvůli tomu, ze ja sama mam spatnou genetiku a přišla jsem o mimi v 19tt,takže u me je nutná a proto ani nemame tolik embryí. Mame už jen 2 a musi to ted vyjít 🙏🏼🙏🏼 jinak ja v nativu mit ket nemůžu 😟

Strana