KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@rozitta Já přesně tak. Potkala jsem ho ve 31 letech, dříve, ač jsem měla 2 partnery, jsem na těhotenství snad ani nepomyslela.. Ještě že se nezadařilo 🙂 Se současným jsme oba chtěli hned, úplně se ve mně probudila ta touha, ale už 3,5 roku snahy a nic, aaaaa
@anoanonym1 Ano, četla jsem si tvé příspěvky. V tomto věku je to úplně akorát, i když sis přála dříve, pořád jsi mladá a máš fůru času.. Jednou se prostě zadaří a dost pravděpodobně už i teď, když ti vše vyšetřili!
@veronika1886 jojo, přála jsem si dříve, a doufam, ze iz dlouho čekat nebudu.. Sice mi kazdy říká, jak jsem mladá ale ja to cítím jinak, nechci první dite ve 30 nebo déle, kazdy to ma jinak, tak se modlím, aby to už teď vyšlo.. Sama nevím, proč to třeba nevyšlo hned na poprvé, když jsou embrya vysetrene a bylo kvalitní, kvalita AA a hatchujici ale kdo ví, co v tom je.
@anoanonym1 tak každému to také vyjde jinak, ne všem se podaří potkat životního partnera ve 25 letech. Mám známou, která touží po rodině od 20, nyní je jí 34 a chlapa furt nemá.. Pokud se to tobě zadařilo, buď šťastná a važ si hlavně toho muže a děti přijdou určitě také...
@veronika1886 tak to je samozřejmě také pravda, nemyslela jsem to nijak zle, samozřejmě za sveho chlapa jsem ráda a vím, ze nekdo po dítěti touží a chlapa nemá, je správné cekat na toho pravého. Ale ja chlapa mela a proto jsem chtěla mimco do 25, protoze jsem vždycky chtela 2 nebo 3 děti. Ale ted budu šťastná, když se nam povede alespon to jedno vysněné 🍀🍀
Tak holky zítra jdu na krev, 12. den po KET. Neudělala jsem si ani jediný těhotenský test, takže bude překvapení. 😃
@nicol22 držím moc palce 🍀🍀
@nicol22 a jak se cítíš?já mám zítra také 12 den po KET,budu dělat test,ale hrozně se bojím.
@zuzicek2013 tak je to poprvé, co jsem nezačala krvácet už před tím, než jsem měla jít na krev, takže to beru jako dobré znamení. Jinak mě bolí prsa, občas podbřišek, jinak nic…
@nicol22 a máš KET stimulováný nebo v nativu?já stimulovaný,mě teda občas táhne dole a jakoby popichuje,jinak prsa jen lehce, jeden den mi bylo šoufl,ale to mohlo být z čehokoliv,ale teda jsem tak od 6 dne hrozně nafouklá,nevím jestli jestli je to hormony,ale je to děs.
@zuzicek2013 no právě stimulovaný, takže těžko odhadovat, jestli to všechno je z léků nebo z těhotenství.
@luuc5 tak už odebráno a po desátý si jdu pro výsledky, jsem teda pěkně nervózní. 😃

@alexkisss Ne, už jsem měla 2 x nevydařené ET a nebylo mi vůbec nic. Cítila jsem se fit a plná síly až do dne MS. Takže si myslím a těším se, že pocit únavy a nafouklosti brzy také zažiju 🙂