KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@nicol22 to mě mrzí, kolikàtý to byl pokus?
@zuzicek2013 2. IVF. Z prvního byl jenom ET a to bylo biochemické. Teď z druhého ET ani KET vůbec nic…
@nicol22 moc me to mrzi 😢
@anoanonym1 nedá se nic dělat. Teď si dáme trochu pauzu a příští rok se do toho případně pustíme znovu…
@nicol22 a vy uz nemate zadna embryjka?
@anoanonym1 ne, měli jsme jenom jedno zmražené
@nicol22 tak to me moc mrzí 😔 přeji hodne síly 🍀
Holky ted se divam ze to pisu jak debil ..🙄ale nevim jak vas mam oznacit ..
Holky Vám úspěšným velká gratulace a závist zároveň. já dneska 12 den po KET ani duch....takže je to v pr...4 transfer a už nevím co víc proto udělat,aby to klaplo 😔
@luuc5 ahojky,četla jsem že chodíš FN v Olomouci jsi tam spokojená?a jaké jsi měla příznaky teď po úspěšném KET?
@zuzicek2013 ahooj joo do fn ..a nemenila bych ..jsme tam hrozne spokojeni ..v kvetnu prvni ket ale neuspesny ..a ted to snad uz dopadne dobre ..priznaky zaadny ..jen me bolelo sem tam bricho ..a ty jsi spokojena tam ?kolikaty den jsi ?
@zuzicek2013 uz to ctu 12ty den a ctvrty transfer ..😕celou dobu chodis do fn ?
@luuc5 já právě chodím do IVF Clinic tak kdyby jsme se náhodou ještě rozhodli pro jedno IVF,tak bych už asi chtěla jinam...co.ti tam dělali vše za vyšetření?já už nevím co víc proto udělat..
ja mela KET 29.6. a dnes jsem mela na testu druhou carku

Tak u mě krev bohužel negativní…