icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

evawest
28. led 2018

@dendinka Me prave stimulovali malo, takze jsem nikdy nemela nejak extra moc folikulu. Na tehle nove klinice maji v planu me stimulovat tusim 150 jednotkami Gonalu, ze pry na te minule 'nevyuzili' toho, ze mam nadprumernou zasobu vajicek. Minule cykly jsem mela 112,5; resp.125 jednotek. Taky nevim, podle ceho vseho rozhoduji, pro koho je lepsi dlouhy a pro koho kratky protokol, ale snad vi, co delaji. 😊

eleven11
28. led 2018

@evawest ja som stimulovala tiež s gonalom 150. Sice som si musela zakúpiť aj druhú krabičku /jedna stála 200 eur/ a z tej som užila potom už iba 2 injekcie, ale mala som krásnych 18 zrelých vajíčok. Z tých sa 16 dostalo do štádia 5 dňovej hatch. blatocysty. A to mám 40 rokov. Je pravda, že som mala po odbere nábeh na ohss, ale mám 8 mrazáčikov. Tak držím pakce. 😊

evawest
28. led 2018

@eleven11 Ja mela nejvic zralych vajicek 9 z tretiho cyklu, ale mame vzdy nizky pocet a spatnou kvalitu embryi. Zmrazene jsme nemeli nikdy zadne. Mne je 28 a nikdy jsem nemela ani naznak OHSS, takze snad ted budu mit vyssi pocet zralych vajicek jako ty. 😊

lussinka88
28. led 2018

@lucifervlkova
@helen85 holky jako byvala testovaci maniacka, tak mamatest dela hodne falesnaky. Mela jsem opravdu super carky na mamatestu a na gynde na me koukali jak na magora ze v krvi nic :-/... cetla jsem ze nejsem jedina co se jim to stalo. Clear blue doporucuju jen digitalni - ikdyz ma citlivost 25 tak mi ukazal + 6. den po transferu kdy byl na testu fakt pidi dusik... u nedigitalniho se indikator rozpiji. Pokud chcete testovat dlouhodobe tak doporucuju drmax testy, ty jsou top... sice dusiky jsou videt pozdeji, ale jsou skutecny 🙂

helen85
28. led 2018

@lussinka88 ja sem zkousela i jiny test a byl pozitivni a hlavne sem si 6. den brala i hcg a bylo 45, coz mi na 6. den po ket prislo slusny..... zkontroluju si ho i zitra at vidim jestli narusta a pak i 13. den, abych pak mohla dat vedet hodnotu do CAR.....

lussinka88
28. led 2018

@helen85 jasny, to jsem nemyslela na tebe, jen jsem za ty roky vyzkousela ruzny testy. Navic pracuju taky v laborce, takze z temahle typama testu mam bohaty zkusenosti... takze jsem si nabirala myslim 6.den a mela 55... 😂🙈 kolegove si tukali na celo 🙂))

eleven11
28. led 2018

@evawest budem ti veľmi držať palce, nech sa to tentokrát podarí. 😊😊😊 gonal by mal byť v pohode

evawest
28. led 2018

@eleven11 Dekuju. ☺ Mne Gonal vyhovuje, akorat mi hrozne smrdi. 😃

maagda
29. led 2018

Tak dnes kontrolni ultrazvuk, jsem 12 DC a pry tam pani doktorka neco vidi ale neni si jista ze to je folik nebo cysta protoze to ma jen 13mm. Dalsi kontrolni ultrazvuk ve stredu a pokud to neporoste a nebude mit 17-18mm tak ket nebude. Sliznice 7mm. Musel by se ket posunou na dalsi mesic. Nechtela jsem ket podstupovat v breznu kdyz jsme meli termin porodu.

lucifervlkova
29. led 2018

Holky dnes sem 10 den od KET a od rána mě bolí břicho jako by každou chvíli měla přijít menzes😢

helen85
29. led 2018

@lucifervlkova ale test si měla pozitivní ne? , mě břicho pobolívá furt, resp. podbřišek, občas i vpravo nebo vlevo, občas záda.... sem se taky bála jestli se něco neděje...

Dnes sem si ale vzala zase HCG a je 292 😍 - 10. den po KET (6. den bylo 45, takže krásně roste 🙏

janunulinka
29. led 2018

Tak vyšší dávky taky nic, vracím nepoužité injekce a v únoru jdem na konzultaci. Teď jsem chodila k jinému dr. ptala jsem se na dlouhý protokol, netvářil se nadšeně ale nezavrhuje, každý cyklus je jiný a jak se říká nikdy neříkej nikdy, ale obává se že při těch nulových hodnotách i nefungujících vaječnících nebude úspěch, ale chci to i tak zkusit. takze dáme dlouhý protokol a když tam nic nebude tak dv jsou poslední šance a jediná šance. Holky je mi hrozně

sticker
lucifervlkova
29. led 2018

@helen85 negativní 8 den,ale neudělala sem ho z ranní moči.Moc se bojím protože to bylo moje jediné embrijko

luciebx
29. led 2018

@evawest jak ti smrdí. Vždyť je to injekce 👀

lucifervlkova
29. led 2018

@evawest Taky nechápu jak může smrdět.Já Gonal měla a vůbec nic sem necítila

krausule
29. led 2018

Taky mě ten Gonal pobavil holky 😁
@janunulinka ach jo to mě moc mrzí...ale jak píšeš nikdy neříkej nikdy...kdoví třeba ten dlouhý protokol bude úspěšnější...ja zítra opu..jednoho folíků.. taky se bojím..protože pokuď to nevyjde taky chci zkusit dlouhý protokol..když nic..tak taky darované...je mi z toho smutno..ale..nevzdávejme to dopředu...❤

krausule
29. led 2018

@lucifervlkova břicho múžeš bolet jako na ms..já když byla tehu pořád jsem měla pocit že to co chvilku dostanu...

nicoletaaa
29. led 2018

@krausule dnes jsem 12 den po KET a bolesti bricha mam porad a test cisty. Opravdu je to u kazdeho jinak 😐

lucifervlkova
29. led 2018

@krausule Já ten pocit právě mám,že to každou chvíli dostanu.

janunulinka
29. led 2018

@krausule je to hrozné, sice Křenek říkal, že bohužel tuší, že to bude tak jak teď, ale zkusit se má všechno. A hrozně mě potěšila sestřička, byla hrozně milá a řekla že se nedivi, ze to chci zkusit, že mě jako žena chápe, přišla mi zbtech návštěv taková ledová a dnes úžasná a holky na recepci dnes úžasné, vyfasla jsem lízátka na nervy a nemám zbytečně letět vracet injekce, ale stačí až v únoru při další konzultaci.

janunulinka
29. led 2018

@krausule ten Křenek mi začíná připadat takový nejmilejší a aspoň se usměje 🤓 ale stejně mě vrátil k Chovancovi 🤓

krausule
29. led 2018

@nicoletaaa jooo je to individuální no..někdo necítí nic..někdo dostane ms í přes léky..

krausule
29. led 2018

@lucifervlkova to je přesně ono...😁furt jsem létala na wc..každa jsme jiná..a vy jste měli pouze jedno vajíčko?

nicoletaaa
29. led 2018

@krausule tak ja to ani pred leky nedostala , bricho me boli jak na ms a nic z toho ☹ je to strasny clovek jen ceka a pak je zklamany.

lucifervlkova
29. led 2018

@krausule Právě,že pouze jedno.Mám endometriozu tak kvalita strašná

krausule
29. led 2018

@janunulinka taky mě přijde pokaždé jako ledová královna..nesympatická už od pohledu..ale naposled byla ke mně taky milá..jsem koukala jak puk..

krausule
29. led 2018

@nicoletaaa jojo jsou to nervy..člověk si první dva dny připadá těhotně když embryjko vloží...a pak..naděje vyhasíná..den co den s negativním testama...to je to nejhorší..
@janunulinka No vidíš a já bych šla radši k Chovancovi 😁😁přijde mě takový zkušenější..a má prima sestru..😁

krausule
29. led 2018

@lucifervlkova nevzdávej to..třeba to bude zrovna ten pravý bojovník...❤

janunulinka
29. led 2018

@krausule no dnes roztála a byla fakt milá i se s náma na recepci pak loučila a bylo vidět že je jí to líto. Tu Chovancovu myslíš tu ukecanou a furt vysmatou?

nicoletaaa
29. led 2018

@krausule ja jsem zila v tom ze se to zadari. Kazdy me tu uklidnoval tim ze pokud bricho boli tak dobry znameni ale bohuzel jsem ta vyjimka. No co uz mame jeste 5 eskymacku tak v unoru jdem do dalsiho ketu. Hlavne to byl muj prvni ket tak snad druhy pokus bude uz lepsim

Strana