KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@sukiv No to je sila, jako yperstimulak, nebo nějaká jiná reakce? Já to naštěstí snasim dovre, jen ten výsledek se nějak nedostavuje. Před Vanocema jsem otehotnela po ket a to bylo prave v nativu. Bohužel se neudrzelo, ale to uz je jiná kapitola.😞 Předtím v cyklu stimulovanem Estrofemem bylo jen biochemicky. Takže u mě nativ rozhodne lepší výsledek.
@jeanne_g hyperstymulacni syndrom jsem měla taky, ale to byla oproti ostatnim potížím pohoda 🙂
Měla jsem v minulosti pár epileptickych zachvatu a teď mi to po letech klidu tyhle hormony zase rozjely
Modlim se abychom byli brzy úspěšní a já do sebe nemusela nic cpát
Mám za sebou jedno přirozené otěhotněni, ale bohužel kvůli vvv jsem musela v 20tt těhotenství ukončit. Pak nám vyšla špatně genetika a proto volíme cestu ivf s vyšetřením embryí
Tohle bylo tvé první ivf? Máš ještě něco zmrazeno?
@evawest ty jo, me normálně ten Gonal taky tak divne smrděl 😂 Puregon už pak ne 🙂
@koudelka82 Dobry, tak tu nejsem jedina divna. 🤗😂
Ahoj holky teď jsem tu pár dní nebyla. Jste tu některá která tento týden čeká ket či et? Že bych nečekala na vyskedek sama?😊
@linusha ahoj, já jsem byla na Ket v pátek, takže jsem 4.den po... cekam na výsledek 🙂
@koudelka82 moc ti to preji
@koudelka82 dekuji ja tobe taky 🙂
@koudelka82 děkuji, já tobě též 😊🍀🍀🍀
@sukiv To je síla, máš už toho za sebou... Já 3. IVF, měli jsme vyšetřené a dle pgs zcela v pořádku, ale neudrželo se ☹ Asi kvůli viróze. Máme ještě 2 mrazáčky, ale těm vyšla genetika hůř. Ještě se rozhodujeme, jestli zkusíme oba, nebo jen jednoho. KET bude v půlce února
@koudelka82 🍀🍀🍀 😘 Ať to do testu hezky utíká @linusha Myslím na tebe, ať to vyjde!!!🍀🍀🍀🌹
@janca84 Taktéž přeju štěstíčko 🙂🍀🍀🍀
@jeanne_g dekuju moc 😘 neskutečne se to táhne. A i já Tobě přeji, ať Ti to utika do KETu 😉
@krausule to fakt nechápu, proč tě neposlala hned. Já jezdila pravidelně každý cyklus na utz zda jsou folikuly a brala rok clostylbegyt, který se může brát jen 6 cyklů, to jsem zjistila až na IVF. tvrdila že folikuly jsou a píchala pregnyl, když jsem chtěla udělat hormonální profil tak mi ho rozmluvila, že zkresluje. no a na IVF se divili proč mám rok clostylbegyt, píšou mi to do každé zprávy a proč mi neudělala hormonální profil. já si vlastně o žádanku řekla, nechtěla jsem už dál čekat
@koudelka82 me taky nic nebylo.. a vyslo to
@luciebx dekuju za povzbuzení :-* ani prsa Te nebolely? Me teda při neúspěšném 1. a 2.ET bolely děsně, ale to bylo asi z Gonalu a pak Puregonu. Teď mám jen Ket a beru Estrofem a Utrogestan, takže proto asi neboli.
@koudelka82 drzim palecky. V patek jsem si na tebe vzpomela ;)
@koudelka82 mě po ET bolely docela dost prsa asi z estrofemu, spíš až od 8 dne, teď při utogestanu vůbec, takže to podle mě dělá estrofem, má to i v něžádoucích účincích.....
@misickajerry dekuju, jsi hodna 🙂
@koudelka82 me byla zima.. to bylo cele... jinak vsechny nevolnosti a tak se dostavili az v 7-8 tt
@janunulinka asi jsem měla trvat na žádance taky..byla jsem málo důrazná...asi.Jen se divím že vzhledem k věku mně to nedoporučila dřív..nevím no já se k ní před léty nahlásila skrz dobré recenze...ale...asi jak má toho hodně..prostě už nepracuje tak "důkladně "..a dělá chyby...
@krausule já jsem právě u ní taky kvůli dobrým recenzím, chodila jsem předtím k Váchovi a to se nedá srovnat. Zase můžu být ráda, že když jsem jezdila na kontrolu folikul tak mě brala i do nemocnice a nebo když tam nebyla tak vyřídila utz u někoho jiného

@liberec26 tak držím pěsti. Budu sledovat jak se Vám tu daří...