icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

sukiv
29. led 2018

@liberec26 tak držím pěsti. Budu sledovat jak se Vám tu daří...

jeanne_g
29. led 2018

@sukiv No to je sila, jako yperstimulak, nebo nějaká jiná reakce? Já to naštěstí snasim dovre, jen ten výsledek se nějak nedostavuje. Před Vanocema jsem otehotnela po ket a to bylo prave v nativu. Bohužel se neudrzelo, ale to uz je jiná kapitola.😞 Předtím v cyklu stimulovanem Estrofemem bylo jen biochemicky. Takže u mě nativ rozhodne lepší výsledek.

sukiv
29. led 2018

@jeanne_g hyperstymulacni syndrom jsem měla taky, ale to byla oproti ostatnim potížím pohoda 🙂
Měla jsem v minulosti pár epileptickych zachvatu a teď mi to po letech klidu tyhle hormony zase rozjely
Modlim se abychom byli brzy úspěšní a já do sebe nemusela nic cpát
Mám za sebou jedno přirozené otěhotněni, ale bohužel kvůli vvv jsem musela v 20tt těhotenství ukončit. Pak nám vyšla špatně genetika a proto volíme cestu ivf s vyšetřením embryí
Tohle bylo tvé první ivf? Máš ještě něco zmrazeno?

luciebx
29. led 2018

@evawest tak to mas super čich teda. I když čemu se tu divit. Každá reagujeme na léčbu jinak. A nemyslela sem to zle nebo rejpave. Já sem si nebyla jistá zda sem té chápala správně.

evawest
29. led 2018

@luciebx Jasne, v pohode. Asi to fakt vyznelo divne. 😄 Jo, to reagujeme. Me ted dali na par tydnu HA, abychom upravili delku meho cyklu a mam 3kg nahore. 😝 Tak lzu sama sobe, ze je to z tech hormonu a ne z toho, ze po vecerech jim nutellu lzickou rovnou ze sklenice. 😅

koudelka82
autor
29. led 2018

@evawest ty jo, me normálně ten Gonal taky tak divne smrděl 😂 Puregon už pak ne 🙂

evawest
29. led 2018

@koudelka82 Dobry, tak tu nejsem jedina divna. 🤗😂

luciebx
30. led 2018

@evawest já taky brala ha dva měsíce kvůli cyklu a 2 kg nahoře minimálně.

linusha
30. led 2018

Ahoj holky teď jsem tu pár dní nebyla. Jste tu některá která tento týden čeká ket či et? Že bych nečekala na vyskedek sama?😊

janca84
30. led 2018

@linusha ahoj ja jdu na et zitra 🙂

linusha
30. led 2018

@janca84 je tak to jsme úplně na stejno, mě zítra čeká ket 😉 držím pěsti 🍀 🍀🍀

janca84
30. led 2018

@linusha tak to je bezva, ja tobe taky 🙂

koudelka82
autor
30. led 2018

@linusha ahoj, já jsem byla na Ket v pátek, takže jsem 4.den po... cekam na výsledek 🙂

koudelka82
autor
30. led 2018

@janca84
@linusha holky, držím pěsti 🙏✊🍀

luciebx
30. led 2018

@koudelka82 moc ti to preji

janca84
30. led 2018

@koudelka82 dekuji ja tobe taky 🙂

linusha
30. led 2018

@koudelka82 děkuji, já tobě též 😊🍀🍀🍀

koudelka82
autor
30. led 2018

@luciebx @janca84 @linusha dekuju holky. Já myslím, ze to zase nedopadne.. jako vždy. Ani me nějak neboli prsa.. nic..

jeanne_g
30. led 2018

@sukiv To je síla, máš už toho za sebou... Já 3. IVF, měli jsme vyšetřené a dle pgs zcela v pořádku, ale neudrželo se ☹ Asi kvůli viróze. Máme ještě 2 mrazáčky, ale těm vyšla genetika hůř. Ještě se rozhodujeme, jestli zkusíme oba, nebo jen jednoho. KET bude v půlce února
@koudelka82 🍀🍀🍀 😘 Ať to do testu hezky utíká @linusha Myslím na tebe, ať to vyjde!!!🍀🍀🍀🌹
@janca84 Taktéž přeju štěstíčko 🙂🍀🍀🍀

koudelka82
autor
30. led 2018

@jeanne_g dekuju moc 😘 neskutečne se to táhne. A i já Tobě přeji, ať Ti to utika do KETu 😉

janunulinka
30. led 2018

@krausule to fakt nechápu, proč tě neposlala hned. Já jezdila pravidelně každý cyklus na utz zda jsou folikuly a brala rok clostylbegyt, který se může brát jen 6 cyklů, to jsem zjistila až na IVF. tvrdila že folikuly jsou a píchala pregnyl, když jsem chtěla udělat hormonální profil tak mi ho rozmluvila, že zkresluje. no a na IVF se divili proč mám rok clostylbegyt, píšou mi to do každé zprávy a proč mi neudělala hormonální profil. já si vlastně o žádanku řekla, nechtěla jsem už dál čekat

luciebx
30. led 2018

@koudelka82 me taky nic nebylo.. a vyslo to

koudelka82
autor
30. led 2018

@luciebx dekuju za povzbuzení :-* ani prsa Te nebolely? Me teda při neúspěšném 1. a 2.ET bolely děsně, ale to bylo asi z Gonalu a pak Puregonu. Teď mám jen Ket a beru Estrofem a Utrogestan, takže proto asi neboli.

misickajerry
30. led 2018

@koudelka82 drzim palecky. V patek jsem si na tebe vzpomela ;)

helen85
30. led 2018

@koudelka82 mě po ET bolely docela dost prsa asi z estrofemu, spíš až od 8 dne, teď při utogestanu vůbec, takže to podle mě dělá estrofem, má to i v něžádoucích účincích.....

koudelka82
autor
30. led 2018

@misickajerry dekuju, jsi hodna 🙂

luciebx
30. led 2018

@koudelka82 me byla zima.. to bylo cele... jinak vsechny nevolnosti a tak se dostavili az v 7-8 tt

krausule
30. led 2018

@janunulinka asi jsem měla trvat na žádance taky..byla jsem málo důrazná...asi.Jen se divím že vzhledem k věku mně to nedoporučila dřív..nevím no já se k ní před léty nahlásila skrz dobré recenze...ale...asi jak má toho hodně..prostě už nepracuje tak "důkladně "..a dělá chyby...

helen85
30. led 2018

našla sem takový zajímavý graf úspěšnosti ET a KET, docela mě jen překvapilo že má ket větší úspěšnost než ET, vždycky sem měla pocit že ET má větší šanci.....

janunulinka
30. led 2018

@krausule já jsem právě u ní taky kvůli dobrým recenzím, chodila jsem předtím k Váchovi a to se nedá srovnat. Zase můžu být ráda, že když jsem jezdila na kontrolu folikul tak mě brala i do nemocnice a nebo když tam nebyla tak vyřídila utz u někoho jiného

Strana