KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@dzepihj1989 děkuju 🙂
@brrbrr děkuju, zatím se pořád bojím, ale jsme asi nejdál, co jsme kdy byli 🙂
V pátek na Tebe budu myslet, ať tam jsou // . (já jsem taky měla testovat až v pátek 🙂 )
@koudelka82 krása!!!
@koudelka82 taky se přidávám k tiché gratulaci... Já už netestuju, dnes jsem trochu špinila a nepřestávají menstruační bolesti... V minulých dnech se objevily sem tam, ale teď už jsou víc než celý den bez ustání, k tomu bolest hlavy...prostě moje premenstruační klasika...
@viriniki děkuju. Ty jsi dnes 13.den, že? a od toho 11.dne jsi netestovala už? Mě hlava bolela snad 3dny v kuse po KET, pak jsem i zašpinila trochu kterýsi den a břicho mě pobolívá občas taky trochu jako před MS. Prsa mám trochu plnější, ale nějak moc nebolí. Na tu krev jdeš zítra? budeme tady na Tebe myslet, dej vědět 🙂
@koudelka82 na krev jsem zítra...nepatřím mezi testovací maniacky... Ale hlodá to, v neděli jsem zkusila jediný test, co jsem měla doma. Další jsem si zakázala koupit. Uvidím zitra. Ale pořád si říkám, že kdyby to bylo, že bych to přece musela nějak poznat. Teď jsem si 100% jistá, že nic...no ale 100% to ještě není, nechám se překvapit. Dík, že na mě myslíte. Bojim bojim
@viriniki to já jsem si byla taky právě 100% jistá, že nic, když jsem si dělala ten 9.den test. Vůbec nic jsem nepociťovala. Ale taky není ještě vyhráno. Hodně štěstíčka zítra.
@koudelka82 jak staré jsi měla embryo?
@viriniki teď při Ket 6dni
@koudelka82 a dnes? 😍🎉
@luciebx dnes bych řekla, ze to je stejne jak včera. Uvidíme zase zítra, jestli vystoupne. Snad jo 🙂
@koudelka82 určitě jo, prostě ty sousední testy vždy přijdou stejný a další je silnější. Držím pěsti ✊🍀
@dendinka dekuju 🙂
Ahoj holky, tak dnes na kontrole folikul 22mm, sliznice 9,5, dneska Ovitrelle, v úterý transfer.
Holky, dík za podporu... HCG 0,5... Přinesli jsme si domů papíry k dárkyni, máme o tom přemýšlet
Ahoj holky, tak akorat jedeme z Brna a vezeme si naseho lednacka oznaceny FHB. Tak ted jen vydrzet 14 dnu na test a snad se nam zlaticko zavrta.
Holky co znamená to v nativu? To je jako, že přirozený cyklus bez hormonů před odběrem folikulu? Diky za vysvětlení. Já právě mám největší obavu z tech hormonů... a kdy jste šli na hormonální profil až v Caru nebo u vašeho gynekologa?
@byvalablond v nativu se spíše myslí zavedení embryjka, které bylo získáno ivf a zamražené, pak když má žena ovulaci a dobrou sliznici, tak ho můžou zavést v přirozeném cyklu po rozmrazení
@byvalablond Ahoj, nativní cyklus je cyklus, kde se nepoužívají stimulacni léky, nebo jen minimálně. Někde se při použití minimálních dávek označuje jako soft cyklus.

@koudelka82 Potichounku gratuluju, vidím krásné sílící čárky 🙂 já zatím vyčkávám, budu testovat až v pátek ráno před odběrem krve v Caru....