icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

handulkak
22. únor 2018

@luuucatko ja volala i do CAR, bylo mi řečeno, ze to muže byt😂😂 takže odpovědi jsem se nedockala, ale uklidnilo mě to.
Mě to bolelo po každém ET, takže těžko říct, zda je to pozitivní, nebo ne.
Ale budu držet palce.

grace454
22. únor 2018

@luuucatko nedostala 🙂 ... v den očekávané MS jsem šla na krev a HCG bylo 462

luuucatko
22. únor 2018

@handulkak
@grace454 jeee to jste me potesili😀

grace454
22. únor 2018

@luuucatko držím palce ať to dobře dopadne 🙂

rosalline
22. únor 2018

@jeanne_g ahoj paní, jdu na výzvědy....jak jste na tom?

kikika87
23. únor 2018

@jeanne_g
@eleven11 Holky jak jste na tom ?🙂

luuucatko
23. únor 2018

Holky, jsem dnes 6 den po ET a ted odpoledne jsem zacala spinit. :( :(.. Ms bych mela mit v utery.. Ale casto pred ni spinim.. Myslite, ze to znamena, ze se neuchytilo? ☹️

linusha
23. únor 2018

@luuucatko hele špinění neva 😉 mě v car říkali že špinění neznačí nic špatného, takže buď hlavně v klidu 😀

luuucatko
23. únor 2018

@linusha fakt? Tak snad mas pravdu 😞

eleven11
24. únor 2018

@kikika87 Ahoj. Mám úplne v keli psychiku. Som 8. deň po KET. Vkladali mi 2 blastocysty, ak by sa boli zahniezdili, už by bol malý duch. Alr dnes ráno snehobielo. Ak by sa zahniezdilo aspoň jedno, aj tak by už ôsmy deň malo byť vidno aspoň slabého ducha. Testy mám 10 mg. Už 3 dni ma vòbec nebolí bruško, nešpiním.. mám tušenie, že to nevyšlo. 😕

maagda
24. únor 2018

@eleven11 8 den je hodne brzo na test. Ne nadarmo se rika testovat 14 den.

dendinka
24. únor 2018

@eleven11 měla jsem ducha až 9.den i po vkladu 2 hatchujicich blastocyst. Každá žena i transfer je jiný, dokud není po krvi, nedají se dělat závěry. Znám holku, co měla 12. den sněhobílo, tak šla vozit písek na stavbu a 14.den zničehonic krásné //

jeanne_g
24. únor 2018

@kikika87 @rosalline @eleven11 Ja jsem to dostala 😞

kikika87
24. únor 2018

@eleven11 Drž se, šance je ! Mě to nevyšlo,tak ať to tobě vyjde. Dej tomu ještě pár dní.
@jeanne_g To me mrzi...potkalo mě to samé. Jsem objednana na konzultaci,doporučila mi to i sestra. Dostala jsem to strašně brzy.

eleven11
24. únor 2018

@maagda Áno, je ešte skoro.. budem testovať. Menzes mi má prísť o 4 dni, tak uvidíme. Ďakujem za podporu.

eleven11
24. únor 2018

@dendinka kiež by si mala pravdu a bola by som na tom podobne. Akosi cítim, že mi príde ms, ale budem testovať, dám vám vedieť. A Tebe z tých dvoch blastocyst vyšlo tt?

sticker
eleven11
24. únor 2018

@jeanne_g @kikika87 Dievčatá, tak som dúfala, že Vám to vyjde. Je to tak nespravodlivé. Tie nervy, čas, peniaze a túžba po dieťati.... nakoniec bolesť a sklamanie. Koľko žien si tt ani neváži. Ďakujem za podporu, ale šance vidím tiež mizivé. Či budete robiť? Aký máte plán?

jeanne_g
24. únor 2018

@kikika87 Ja taky brzo 😞 Ale priste to vyjde. Kdy jdete do dalšího pokusu? My v příštím cyklu, 4. IVF.

kikika87
24. únor 2018

@jeanne_g To netuším. Mě bylo řečeno, že musí být pauza troje měsíčky. Nicméně mě to vůbec nevadí. Necítím se teď na to. Myslím Si,že by mi měli udělat ještě další testy. Nebudu si tu plácat pokusy, když nevím co mi je. Pak chci taky zkusit vojtovu metodu. A rozhodla jsem se,že dám výpověď v práci. Potřebuju se trochu vyklidnit a to v tyhle podelany práci prostě nejde...Nesnáším to tam. Třeba se nám to povede doma když se tam nějak do pohody. I když to Budu asi zase ve stresu z toho, že nemám najitou práci.

kikika87
24. únor 2018

@jeanne_g 4. Ivf ještě hrazené pojišťovnou viď ?

linusha
24. únor 2018

@jeanne_g ach ne. Ani nevíš jak moc jsem ti držela pěsti a Bc doufala že ti to vyjde. Drž se!!! Jdete do dalšího hned? A v tom stávajícím centru?

rosalline
24. únor 2018

@jeanne_g 😔 je mi z toho smutno 😔. Moc mě to mrzí. Takže ten poslední transfer už zkoušet nebudete? Půjdete do dalšího Ivf? Děláme maximum a stejně nám neustále padají klacky pod nohy. Já měla skočit včera s agolutinem a dnes zase krvavý hlen a to bych měla jít do 10tt. Ve čtvrtek jdu na kontrolu ke svému gyndařovi. Jsem už tak unavená z toho strachu, z toho pomalu každodenního vyděšení, že najdu krev... nejhorší je, že člověk neví, co je špatně, co udělat lépe...

dendinka
24. únor 2018

@eleven11 dvakrát ano, ale bohužel poprvé se chytlo jen jedno dle hcg a potratila jsem v 7.tt a podruhé se mi uvolnil velký hematom 13.dni po ket a vzal embryjka sebou, obden test zeslábl. Pak jsem otěhotněla ještě jednou, když jsme dali 1hatchujici blastocystu, ale opět jsem potratila v 7.tt. Ale snad už se to nestane, už mám pořešenou imunologii.
Držím ti pěsti, počítat se musí s úspěchem i neúspěchem, ale bojovat se musí dál. 😉🍀✊

jancaluba
24. únor 2018

Ahoj, je tu nekdo kdo chodi do nejake kliniky v Olomouci? Pripadne jak jste kde spokojeni? 🙂

eleven11
24. únor 2018

@dendinka vidím, že máš toho za sebou tiež dosť... ❤ Ešte nikdy som sa nespýrala na tú imunológiu. Čo vlastne obnášá? Prečo sa robí? To sa robí ak sa v žene tvoria protilátky? Prepáč, že sa vypttujem..

janaspo
24. únor 2018

@jancaluba IVF Clinic v Olomouci ....

fiedlermonika
24. únor 2018

@eleven11 ja byla na imunologii v praze v podoli dela se to kvuli protilatkam na embryjko pak se to resi lekama aby telo zeny nebojovalo proti nemu, me delali i hystero s tim ze me vzali primo z vystelky vzorek na bunecnou imunitu.

fiedlermonika
24. únor 2018

@luuucatko ja to mam uz dnes bolest jako pred ms a to sem druhy den po ket

fiedlermonika
24. únor 2018

@luuucatko po ET te muze bolet bricho i z hyperstimulaku nerozjel se ti treba?

jeanne_g
24. únor 2018

@kikika87 Ajo, tys mela čerstvý transfer. Ja poslední stimulaci v říjnu, takže muzem prakticky hned. My už máme vysetrene snad úplně vše, cvičím 3 roky mojzisku. Ted mi fyzioterapeutka poradila jeste další cvičení, tak jeste vyzkouším. My přirozeně moc šancí nemáme 😞 Praci určitě změn, pokud te stresuje, psychická pohoda je důležitá.
@linusha @rosalline Diky, holky. Zustavame v nasem centru, půjdeme do dalšího ivf. Uvidím jeste po konzultaci, jak to tentokrát bude. @rosalline Vím, jsou to nervy, s tím spinenim. Ale ber to pozitivně, pres to všechno tam porad je. Tak po první trimestru se to uklidni.
@linusha Jak to vypadá u vas? Manžel nezměnil názor ohledně 4. ivf? Nas už tlačí věk, tak už nemáme moc na vyber.

Strana