icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

evawest
23. bře 2018

@handulkak
@jeanne_g Odpovidam sama sobe misto vam, holky. 😅

jeanne_g
23. bře 2018

@evawest Jo, to se mi občas taky stane s tou odpovědí 🙂 Tak budu držet palce, ať je co nejvíc zralých vajuch. Budeš mít čerstvý transfer, nebo vás čeká pgs a kryo?

handulkak
23. bře 2018

@evawest tak jsou super zprávy. Budu držet palce.
Ja dnes asi neusnu, zítra v 7:40 už tam máme byt

evawest
23. bře 2018

@jeanne_g PGS tady nedelaji, takze cerstvy. A nikdy jsme nemeli zadna embrya na zmrazeni, takze to bude paty cerstvy transfer.
@handulkak Dekuju. Budu drzet palce. 🤞 Mas narkozu nebo jen sedaci?

handulkak
23. bře 2018

@evawest prave ze narkozu a vůbec ji nechci😁

jeanne_g
23. bře 2018

@handulkak Tfuj, tfuj, tfuj, ať je pěkná velikonoční úroda 🙂

handulkak
23. bře 2018

@jeanne_g dekuji

evawest
23. bře 2018

@handulkak Nemas moznost volby? Ja mela vzdycky na vyber, ale sla jsem pokazdy do lehke sedace. Tahle klinika zas narkozu nedela, ale budu v tezky sedaci.

handulkak
23. bře 2018

@evawest nemam, chtela jsem jít bez, ale říkal, ze troufá max na 11, to jsem měla minule. Tak ze musim no

evawest
23. bře 2018

@handulkak Aha. To bude dobry. 😊 Doktor urcite vi, co dela a co je pro tebe lepsi. 👍 Muj manzel zas narkozu hrozne chtel, ale na nej si tady na klinice netroufnou bez poradneho testovani, takze bude mit jen oblbovak a lokalku a uz ted je z toho sesypanej. 😂

handulkak
23. bře 2018

@evawest stejne je zvlastni, jak všichni chceme to, co mít nemuzeme😂

evawest
23. bře 2018

@handulkak Ironie zivota v plnym proudu. 😌😂 Dobre se na zitra vyspi a dej vedet, jestli moje zkrizeny prsty pomohly! 🤞

handulkak
24. bře 2018

@evawest tak už čekám, nervozni, strasne - a to nejdu poprvé.🙂
Snad nějaké krasne vajicko získáme. Pak napisi. 🙂

handulkak
24. bře 2018

@evawest tak už jsem se probudila, zatím nic nevim. Trochu se mi motá hlava a mám totální okno😁

handulkak
24. bře 2018

@evawest tak hlásím 9 zralych, jedno skoro. Čekáme do čtvrtka na ty nejlepší ❤️
Tvoje prsty pomohly!!
V úterý je budu držet ja tobe.

evawest
24. bře 2018

@handulkak Tak to je krasa!! Ted hlavne, aby se krasne oplodnila. 🤗 Vidis, narkoza nebyla az tal hrozna. 😄 Ve stredu. 😃

handulkak
24. bře 2018

@evawest narkoza byla ok😁 ale teď mi je hrozne. Vsechno mě bolí, nemuzu ani curat

evawest
24. bře 2018

@handulkak Jee. 😯 Me nikdy po odberu nebylo vylozene zle, akorat po poslednim jsem trochi vic krvacela. Uz jsi doma? Tady te bez vycurani domu nepusti.

handulkak
24. bře 2018

@evawest ja krvacela dost, měla jsem i tamponadu, tam to slo, curat. Ale teď mě to vyloženě picha až ke konecniku.

evawest
24. bře 2018

@handulkak Ja vubec nevim, jestli je to v norme po tomhle zakroku nebo ne. 😯 Davej na to pozor. Hlavne aby se to brzo srovnalo a tys byla v pohode na trasnfer. 😚

handulkak
24. bře 2018

@evawest to ja také nevim, nikdy jsem to nemela, bricho mě cele jakoby tlačí, tak jako bych byla včera cely den v posilovně.😃 doufám, ze to bude ok

evawest
24. bře 2018

@handulkak Sleduj to. Pokud se to nebude zlepsovat, jdi na pohotovost. Drzim palce. 🤞 Mne je od vcera docela blbe, boli me cely telo a tresti mi hlava. A takhle to bude az do stredy. ☹😂

sonisek
24. bře 2018

Ahojky,máte tu některá dlouhý protokol? Já zahájila včera. Tak jestli nevíte,kdy cca by měl být odběr? Dneska jsem 24dc. A na kontrolu mam jít 6dc. Jo a píchám Decapeptyl.

Koukáme,že některé tu znám ;) Hodná štěstí všem 🙂

evawest
24. bře 2018

@sonisek Ahoj, ja mam dlouho protokol. Odber na 90% ve stredu, coz bude muj den 23. 👍

jeanne_g
24. bře 2018

@handulkak Je , tak to je krásný počet 😊 At je brzo lip a ať se pěkně oplodni a vyviji!!!

linusha
24. bře 2018

@sonisek jednou tuším 19 DC a jednou tuším 21DC

handulkak
25. bře 2018

Tak ja jsem po operaci holky, lezim na JIP

evawest
25. bře 2018

@handulkak Co se stalo? 😯😦

handulkak
25. bře 2018

@evawest krvácení do břicha, ještě ze mě manžel donutil jet. Přijeli jsme a ve 23 jsem šla hned na operaci. Trvala dvě hodiny.
Motá se mi hlava, bricho bolí, teď jsem měla polévku a skoro jsem zvracela.

handulkak
25. bře 2018

@evawest měla jsem tam srazeninu a 750 ml krve

Strana