icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

rosalline
25. čer 2018

@jeanne_g ahoj, jak se ti vede? Už je to 7. Den?

jeanne_g
25. čer 2018

@rosalline nene, teprve 5., ještě netestuju...

rosalline
25. čer 2018

@jeanne_g oukej, táhne se to, viď?

jeanne_g
26. čer 2018

@rosalline Šíleně 😌. No zítra testnu a pak odjíždíme na dovču, tak aspoň na to nebudu muset tolik myslet.

rosalline
26. čer 2018

@jeanne_g nebudeš, jo? 😃 testy balíš s sebou? Zítra je ještě brzy, na to kašli... na jak dlouho jedete?

jeanne_g
26. čer 2018

@rosalline no, nakonec předpověď vypadá špatně, tak možná odjezd odlozime na pátek. A já zvědavá testila už dneska a nestačím se divit 😍snad bude sílit a udrží se

rosalline
27. čer 2018

@jeanne_g jůůůůůůůůůůů jůhůůulůůůůííííí. Zatím mlčím, potichu kvůli zákřiku.... ale paráda 😃😃😃

evawest
27. čer 2018

Holky! Pred chvili me privezli ze salu a odebrali mi 23 vajicek! Ricka odvezli ted, tak snad najdou dost spermii. 🤞

jeanne_g
27. čer 2018

@evawest paráda, krásný počet!!! Tak ať se najdou i ti správní spermousi 😉🍀

evawest
27. čer 2018

@jeanne_g Dekujeme. 😊 Injekci nenasli skoro nic, tak museli rezat. Zatim jich videli 7, ale pry neni neobvykle, ze se jich za par hodin bude hybat vic. Kdyztak mame jeste zmrazene dve ampulky z minule kliniky, kdyby jich nebylo dost cerstvych. ☺

ivetasem
27. čer 2018

Ahoj 🙂 tak jsem 13.6. byla na KET a na dnešním testu bylo snehobilo. Krev potvrdila negativitu. Bohužel prvni pokus nevyšel. Obrečela jsem to ale snad bude druhy pokus úspěšný 🙂

evawest
27. čer 2018

Maly update: z 23 vajicek bylo zralych a vhodnych pro ICSI 18 a do vsech pichli cerstve spermie, nemuseli nic rozmrazovat. Zitra se dozvime, kolik se jich oplodnilo. 🤞

handulkak
27. čer 2018

@evawest skvěle zprávy. Držím vsechno co muzu. ☺️

jeanne_g
27. čer 2018

@evawest Nádhera, ať se krásně oplodní a vyvíjí. Co ty, jak se cítíš? Břicho musí bolet po takové úrodě...

evawest
27. čer 2018

@ivetasem To me mrzi. Taky jsem prvni pokus obrecela. Ale hlavne si udrz tenhle pozitivni pristup, to udela hodne. 😊
@handulkak Dekujeme. Zitra dam vedet, kolik se jich oplodnilo. 🤞

evawest
27. čer 2018

@jeanne_g Dekujeme. 😊 Boli docela dost, ale nevypada to, ze by se rozjizel OHSS, za coz jsem rada. Nekrvacela jsem, na zachod chodim taky v pohode. Akorat jak jsem mela strasnej hlad, snedla jsem jeste na oddeleni tri balicky susenek a vypila dve horke cokolady, tak mi z toho cukru bylo blbe. 😅 Oba jsme si s Rickem odpoledne schrupli a ted jen musime pockat do zitra na embryologii. 🤞

absintka19
27. čer 2018

@evawest me se OHSS rozjel 3.den a fakt hnus, ale zvladla jsem to doma s manzelem jako chuvou 🙏

absintka19
27. čer 2018

@evawest taky hezky, my meli 27 folikul, 24 vajicek a 21 zralych, oplodnovali jsme ICSI a po 6dnech zbylo 7 krasnych blastocyst a prvni z nich ma uz 13,5 mesice. Drzim palce.

luciebx
27. čer 2018

@jeanne_g 🤩😍🤩😍🤩😍budu tu na tebe chodit koukat juuu miluju testíky

evawest
28. čer 2018

Z 18 vajicek se oplodnila 3. 😟 Nemam dobry pocit, nase embrya nikdy nebyla dobre kvality a nevyvijela se tak, jak mela. Uvidime zitra, jestli bude transfer nebo ne.

handulkak
28. čer 2018

@evawest určitě tam bude to prave. Věř tomu. !
Budu na vás moc myslet!!!❤️

katkasn
28. čer 2018

@luciebx Ahoj Luci, gratuluji k dcerušce. Dlouho jsem nebyla na koníkovi. Je krásná.😘

katkasn
28. čer 2018

Zdravím všechny ve skupince! S dovolením jsem se přidala k vám.

luciebx
28. čer 2018

@katkasn děkuji 😍🤩

evawest
29. čer 2018

Tak uz mame transfer za sebou dneska v den 2. Ze tri embryi se jedno nezacalo delit, takze jsme meli nase dva vyherce a nebylo proc cekat. Obe embrya v cas transferu mela 4 bunky a byla dobre kvality. 🤞

mkplusmk
29. čer 2018

@evawest tak držím moc palečky, ať ty dva bojovníčci vydrží do úspěšného konce 😉

jeanne_g
1. črc 2018

@evawest Tak super, že se transfer nakonec povedl, držím vše co mám, ať je tam to pravé 🍀

koudelka82
autor
2. črc 2018

@evawest Ahojky. Držím moc palečky 😘❤️

absintka19
2. črc 2018

@evawest Drzim palce i kdyz 4bunecna je mozna malo, protoze 4bunecna nepatri do delohy, ale pokud neni jina samce tak chapu. Nas ceka transfer 7.7

evawest
2. črc 2018

@koudelka82 Dekuju.
@absintka19 Jojo, presne co ted potrebuju slyset, vid? Ani dekovat nebudu.

Strana