KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
Holky! Pred chvili me privezli ze salu a odebrali mi 23 vajicek! Ricka odvezli ted, tak snad najdou dost spermii. 🤞
Ahoj 🙂 tak jsem 13.6. byla na KET a na dnešním testu bylo snehobilo. Krev potvrdila negativitu. Bohužel prvni pokus nevyšel. Obrečela jsem to ale snad bude druhy pokus úspěšný 🙂
Maly update: z 23 vajicek bylo zralych a vhodnych pro ICSI 18 a do vsech pichli cerstve spermie, nemuseli nic rozmrazovat. Zitra se dozvime, kolik se jich oplodnilo. 🤞
@jeanne_g Dekujeme. 😊 Boli docela dost, ale nevypada to, ze by se rozjizel OHSS, za coz jsem rada. Nekrvacela jsem, na zachod chodim taky v pohode. Akorat jak jsem mela strasnej hlad, snedla jsem jeste na oddeleni tri balicky susenek a vypila dve horke cokolady, tak mi z toho cukru bylo blbe. 😅 Oba jsme si s Rickem odpoledne schrupli a ted jen musime pockat do zitra na embryologii. 🤞
@evawest me se OHSS rozjel 3.den a fakt hnus, ale zvladla jsem to doma s manzelem jako chuvou 🙏
@evawest taky hezky, my meli 27 folikul, 24 vajicek a 21 zralych, oplodnovali jsme ICSI a po 6dnech zbylo 7 krasnych blastocyst a prvni z nich ma uz 13,5 mesice. Drzim palce.
Z 18 vajicek se oplodnila 3. 😟 Nemam dobry pocit, nase embrya nikdy nebyla dobre kvality a nevyvijela se tak, jak mela. Uvidime zitra, jestli bude transfer nebo ne.
Zdravím všechny ve skupince! S dovolením jsem se přidala k vám.
Tak uz mame transfer za sebou dneska v den 2. Ze tri embryi se jedno nezacalo delit, takze jsme meli nase dva vyherce a nebylo proc cekat. Obe embrya v cas transferu mela 4 bunky a byla dobre kvality. 🤞
@evawest Ahojky. Držím moc palečky 😘❤️
@evawest Drzim palce i kdyz 4bunecna je mozna malo, protoze 4bunecna nepatri do delohy, ale pokud neni jina samce tak chapu. Nas ceka transfer 7.7
@koudelka82 Dekuju.
@absintka19 Jojo, presne co ted potrebuju slyset, vid? Ani dekovat nebudu.

@jeanne_g ahoj, jak se ti vede? Už je to 7. Den?