KET, listopad 2011
Je tu nějaká holčina co jde taky na ket ted v listopadu? 🙂
@vormoni občasné píchnutí, tahání v podbřišku je normální. roztahuje se děloha, sliznice jsou překrvené. Určitě bych to ale řekla dr., ten by tě měl zkontrolovat. Může to dělat i níže položená placenta, která by teď měla začít fungovat. naordinuj si klid a pokud chceš mít jistotu, tak si raději zajeď k dr. já byla ze všeho taky dost vyplašené - jednou křeče při zácpě, pak ztvrdnutí bříška po čůrání, no prostě furt něco. držím pěstičky 🙂
Tak holky volala som do caru či vobec mam prist na ober krvi zajtra kedže mrcha sa riadne spustila a test negativní sestrička ma hned objednala k dr a mam prist pondelok aj na krv a konzultaci nájst vraj riešenie 😒 takže v pondelok dám vediet ako som dopadla,,,a rozhodla som sa vypnut a zajtra ma pozvlala kamoška na disku dlho som váhala ale zistila som že mi to asi len prospeje 😝
@vormoni já ti rozumím, jak musíš být nervózní - já jsem byla dost vyplašená z každé maličkosti, ale důvod je prostý. Jsem poprvé těhulka, ale každé těhu je taky jiné, že? když u mě převládla nejistota, tak jsem si raději zavolala dr., ať si o mě myslí, co chce. On těhotný není a tvé tělo ví, co říká 🙂 teď už to beru trošku jinak a spíš se snažím taky moc nepozorovat 🙂 držím pěstičky, jo a taky má nejistota pramenila z toho, že jsem si neměla s kým popovídat - má sestra má roční dítě a když jsem se ji zeptala, zda je normální to či ono, tak mi nedovedla poradit a spíš mě odpálkovala - alespoň já to tak vnímala, takže když tady čtu některé těhulky, co se kolikrát trápí, když jim nikdo neřekne, co může být normální, tak mi to nedá 😉
@megy Jojo,jenže pro mě je to už druhé dítě,tak mě to překvapuje,páč poprve jsem snad nic takového nezažívala,i když kdo ví -je to už přes 4roky,chodila jsem tenkrát do práce a možná se ted moc pozoruju..Také mi kámoška( co má dítě z umělého,ale rodila o 3 měs dřív a prožila peklo v nemocnici,jestli dítě přežije)dala brouka do hlavy,že děti z umělého jsou jako víc "křehké",že se musíme víc šetřit ,aby vše dobře dopadlo a tak jsem hned vyplašená..já osobně si myslím,že když už otěhotním i když z umělého, můžu mít naprosto pohodové těhotenství jako z přiroz.početí a nebo ne,ale že to není nijak rizikovější než to přirozené početí..Asi to tak má proto co prožila..☹
Ahoj holky,tak jsem byla na té krvi,říkala jsem sestřičce o tom špinění,tak mě uklidnila,že se to stává a pokud to ustalo,nemusím se ničeho bát,na další kontrolu jdu až za 14dní,tak uvidím.. 😉
@petrufa86 no ved prave mam nervy z toho a nechcem si na seba zase kydat dalšiu farbu ja som si 13 rokov farbila vlasy a teraz som chcela prestat a stálo ma to vela síl aby som sa vobec zbavila červenej lebo tu som dlho mavala tak mi musela kadernička postupne zbavovat pigmentu nemam šediny a plava teraz letí tak som konečne dosiahla svoju prirodzenu a potom som len dala tento šampon a nie a nie zbavit sa ho 😠
Tak holky moje zlaté disca super som sa tak dlho nezabavila uplne som vypla všetky starosti šli bokom stačilo mi málo alkoholu a už som bola v náladičke 😀 zajtra idem na krv sice zbytočne ale čo už,,a pokecat s dr dufam že tam nevybuchnem!!a vy ako ste strávili víkendik?

@z4401 každopadne ti prajem aby si to mala čím skor a dopadlo to jak má daj vediet potom čo ti doktori povedali držím palčeky 🙂