icon

Ket - otázka🙂

terka_akret
22. únor 2021

Ahojda, jsem tu nová a chci se zeptat na jednu věc. Jsem 7. den po Ketu (5D blastocysta) . Vím, že testovat by se nemělo, ale to se prostě nedá. Dneska jsem ráno udělala test a je tam duch, slabý, ale je. Již jednou jsem Ket podstoupila, krev pozitivní a týden na to menstruace 🙄 je tedy pravda, že jsem neměla vyšetřeného Embryo. Teď mám tedy 5D blastocystu kvalita 1. Má otázka zní, jestli jste se některá setkala s tím, že jste měla pozitivní test, vyšetřené embryo a přesto pak přišla MS. Mám už cca tři dny pocit, že dostanu menzes dost silnej, ale někde zas píšou, že je to příprava dělohy na masivní zvětšení. Nedá se nad tím nepřemýšlet, tak jsem se chtěla optat. Všem přeji krásný den a moc díky za postřehy 🙂

Strana
z2
zuzicek2013
25. bře 2021

Holky prosím jaký jste měli režim po KET?leželi jste nebo jste fungovali normálně?já mám jet na víkend k rodičům,tak přemýšlím,zda to nezrušit,ale minule jsem hodně odpočívala s stejně prd...díky za info

koderly
25. bře 2021

@zuzicek2013 normalni rezim, mam vyzkouseno, ze to kdyz na to myslim mene, je to lepsi😅 mam za sebou 5 transferu, 3 deti😁 Po tom poslednim jsme 4. den po ET odjeli s detma a znamyma na hory (bez lyzovani)...Jako zadny horky vany, zadna velika telesna namaha, ale prochazky jsou uplne ok! drzim palce!

Strana
z2