KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@valerie111 to ze krvácíš neznamená, že tam není. Některé ženy normálně menstruují třeba i 3 měsíce. Samozdřejmě se na to neupínej, ale ještě neházel flintu do žita.
Mám z toho taky nějákou depku 😖
@valerie111 já jsem mezi ET a KETem měla pauzu snad rok a půl.Čekala jsem kuli nové práci rok, abych jim hned neotěhotněla...ale teď bych šla hned, jen jak by to bylo možné
@briketaaaa To by byl zázrak. ..Já jsem marna..vůbec nevím co mám jít dělat. ..
@briketaaaa Já jsem osvc a ted právě na neschopence. ..tak bych jo ani ne ukončovala. ..
@valerie111 nedoporučují měsíc pauzu? Nebo se může hned?
@briketaaaa Jak v jakem centru..naposled jsem měla pauzu myslím 2 cykly...ale zítra se ho zeptám. ..a chtěla bych jít hned...
@valerie111 většinou to chtějí ať máš pauzu 1 cyklus ale uvidíš mě třeba doktor můj řekl že mohu hned při dalším jít na ket ale teď uvidíme jak to dopadne 20.7 jdu na výsledek zmrazení už nic nemáme a máme poslední ivf moc v to nevěřím že to ještě vyjde ale uvidíme a ty se uklidni uvidíš jak ti dopadne krev to je hlavní faktor to si aspoň říkám i já pro sebe na uklidnění
Holky bolel vás podbrišek hned po Et jsem 4 den a cítím takový tlak😒někde psali ze to muže byt po utrogestanu
@renda12 Jo jo...taky říkal minule něco o pauze..ale pokud nebude proti chci hned..už jen kvůli neschopence. U nás krev děláj jen když máš pozitivní test doma. Když řekneš ze si to dostala jdeš na kontrolu a ultz.Ted jsem o tom přesně mluvila s manželem, že je strašný jak dlouho to muže trvat..Na jaky testy rozmrazeni? U nás v centru ti je rozmrazi a az pak řeknou jak to vypadá. ..my ted Máme 2x 2 mrazacky a popřípadě další 2 ivf. Smekám před tebou,že jses schopna ještě někomu dávat energii...Mužů se zeptat jaky mate problém?
@bobyna Mé bolel podbrisek,celý prsa a krize
@valerie111 tak ve Zlíně to je taky že když máš zařazeny až v den transferu ti řeknou jak to s nemá vypadá a co by ti doporučili mi právě už žádné zmrazení nemáme tohle jsou poslední dvě co mi dali tak uvidíme. Hodně mě pomáhá mandala nechala jsem si ji nakreslit a mám měsíční kámen věřím na tohle takže to mě pomáhá ale pokaždé vždy jak řeknou jak to dopadlo to probrecim. A tu krev berou taky pokaždé kvůli tomu hcg takže je to stejné jak u tebe. A problém u nás manžel má pomalé spermie takže nedoputuji živé vůbec k vajíčku a já měla v genetice problém že jsem měla větší procento protilátky na udržení miminka. Ale to je již v normě tak nevíme. A chápu že chceš jít na další pokus kvůli neschopence.mi uvidíme protože u nás jedině ivf a to máme poslední tak nevím jak se domluvíme ale ještě to nechceme moc řešit ikdyz tomu už moc naději nedáváme
U nás krev berou jen když máš pozitivní test...U nás taky problém se spermiemi..Ještě to nevzdávej. .Kolikátý jses den a jak si na tom?Já zatím hledám silu jen v manželovi. .ale to ted taky není jak bych si představovala. ..přijde mi že me vůbec nechápe. ..ale jsem na to sama...A s centrem si s pokojena?
@valerie111 Já jsem taky nechtěla čekat. Tak jsem v den výsledků, kdy se potvrdilo, že těhotná nejsem, dostala rovnou prášky a rozpis na další Ket. Od 1. Dne cyklu jsem pak začala. Dokonce jsme se i rovnou domluvili, že dáme žádost na pojišťovnu na další ivf rovnou. Pokud by to teď nevyšlo, mohla bych v srpnu hned na další ivf. Od prvního by už totiž 3mesice uběhly. Jedinou podmínkou bylo, abych neměla cysty
.
@valerie111 tak měsíčky mám dostat ve středu tak uvidíme dnes je to 9 den ale test jsem dělala jen ten 7 a nic tam nebylo tak už počkám do středy. Tak ve Zlíně je to dobré přístup super ale je to tím že na začátku jak v b a bavlnce pak to trochu opadlo že mi každou věc dělal jiný doktor trochu jsme tam Udělali Luft a už mám jen jednoho a se vším mi vyjde vstříc takže dobré nemůžeme si momentálně stěžovat
Dnešní ráno čekalo i mě velmi nemilé překvapení ☹ večer jsme se pohádali s manželem. Ráno vstanu, šla jsem do koupelny a brutálně jsem krvácela. Vypadl ze mě i obrovský cucek, tak jsem myslela, že je to mimi. No jeli jsme rovnou na pohotovost. Doktor mě vyšetřil, udělal USG a co se nestalo. Naše embryjko má přesně 3mm a srdíčko mu bije jak o závod. Jsem ještě pořád v hrozným šoku a nejde mi přestat brečet. 🙂 Mám o něj hrozný strach 😖 Takže hrozný zážitek, se šťastným koncem 😀
@maikkynna ta čárka je na 8 den naprosto luxusní. Já jsem 9. den hledala duchy. Určitě je to silný jedinec a to špinění je jen zahnizďování 😉
@briketaaaa to mě dostalo a brečím teď taky. Je to bojovníček a jen tak se nepustí 🙂 Je dobře, že je v pořádku a doma se teď nehádejte! Krásná fotka 🙂
Jinak u nás v centru dělají odběr krve na HCG vždy. Těhotenský test pro ně není průkazný. A příjde mi to tak i docela logicky. Někdo může mít třeba mimoděložní, tak ta hladina nemusí být tak vysoká
@briketaaaa kež by to bylo jen zahnízďování. Břich bolí jako na mrchu právě :/
@maikkynna ach jo, zase jsem se rozbrečela... Mě břicho taky bolelo docela dost, jako na MS. Ale vem si co se v té děloze děje za evoluci, musí se zvětšit atd. Ten test potvrzuje, že to špinění a bolesti co máš jsou pozitivní. Spíš by bylo divný, kdyby tě nic nebolelo 😉
@briketaaaa Už neplakej a já taky nebudu 🙂 Máš pravdu, všechno je třeba dobré znamení 🙂
@briketaaaa Tak to je krásný, hlavně že je všechno v pořádku. Já si teda zatím těhotně vůbec nepřipadám ... Břicho zabolí občas, prsa taky .... Tak se bojím středeční kontroly

@maikkynna Je fajn,že vam někdo rozumi. ..a nepřijdete si zák sama...na další ket bych chtěla jít hned tenhle cyklus..tak uvidím či mi rekne doktor..Mate s Tim zkušenosti?