KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@valerie111 uz jsem do čekala mimi je fuuuč 😐a jak jsi dopadla ty
U nás srdíčko bije. Tak jsem pro dnešek klidná. Ale asi ne na moc dlouho. Jsem od včera nervózní, mam pocit, že se teď dostáváme opravdu do rozhodující fáze. Když řekla, že srdíčko bije, moc jsem si ulevila. To jsem zatím nezažila.
Dnes mi paní doktorka také řekla, že ještě zdaleka nemam nic plánovat. Nic není rozhodnuto do 12.tt. A ani pak není zaručeno, že se narodí zdravé miminko. Jsou to nervy. Nebo spíš boj? Jsem ráda, že se s vámi můžu o své pocity dělit... Pomáhá mi to. Jakobych tím zle myšlenky vypustila do světa a ony se pak ke mně jen přes den občas vrátily. Nezůstávají a nerostou.
@smtanka srdíčko bije to je důležité a tyhle děti po ivf jsou velcí bojovníci i po tak strasti plné cestě na svět se snaží bojovat a to je důležité takže všechny starosti hod za hlavu a užívej si to stres je to poslední co potřebuješ 😀co se tyče me ano jsem palice paličatà jak me říkala moje babička a věčný optimista tak i po tak špatné zprávě nechci ztrácet naději na modrookou culikatou holčičku jeden sněhulaček na me čeká a ja doufám ze to klepne po tom co jsem četla ze Ket hned po ivf je co se tyče úspěšnosti lepší . Tak hlavu vzhůru a uvidim jak se domluvim příští týden z MUDr jsem na neschopence tak uvidim jestli budu pokračovat ..
Myslím ,že nám všem moc pomáhá že se máme 👭👭👭👭👭👭
@bobyna to mi je moc líto. Je pravda, že říkají, že KET má lepší úspěšnost než hned po IVF. Budu moc držet palce, aby to už vyšlo.
@smtanka tobě moc gratuluji. Správně říkáš, že vyhráno nemáme, největší nervy budou ve 12tt a genetika.
mě je dneska od rána divně, blbě a nevim jak ještě. Zrovna dneska, když mě manžel veze k rodičům, protože odjíždí na víkend pryč, nejsem schopná si ani sbalit 🤐
@bobyna To me moc mrzí. ..:( Tak se dát dokupy,posbírat silu a znova...Mužů se zeptat po kolikátý si byla? U me kontrola dopadla dobře, v utery jdu na ket.
@bobyna Jses bojovnice. Já se taky snazim🙂 A dočetla jsem jako ty,že je dobrý jin na ket hned. Tak jsem to vybalil a na doktora,nejdřív se ne tvářil a pak řekl te uvidí podle utlz. Vse ok. Tak jdi v utery pro 2 mrazacky.Doufam,že po rozmrazeni budou ok obe🙂
holky tak jsem si ted volala jak vypada embrijko, tak že ho rozmrazili a pry si mam zavolat ještě rano jak na tom bude-že je to tak na půl dobry... 😖 tak jsem z toho jelen.. doufam že do rana vydržííí
@smtanka Cítím to stejne. Vse se ve mě kupi a tady mužů u pouštět a psát si s někým kdo ví co se mi honi hlavou...Myslela jsem, že to zvladnu s manželem a i když me to mrzi,tak to nejde..spis mam pocit,že me vůbec nechápe. .
@bobyna Mrzí mě to, ale musíš bojovat dál. Já jsem byla vždy pesimistická a nechtělo se mi. Nakonec jsem se vzchopila a šla do dalšího boje.
@smtanka Srdíčko je další krok k vysněnému cíli 🙂 Doktoři jsou hodně upřímní. Taky mi Dr. říkala, že do 12 týdne je to buď a nebo.
@briketaaaa Já se zase ctím strašně unaveně. Jen s namazat rohlík mi dělá problém. Možná je to tím, že musím jen ležet, abych hodně nešpinila. Co ty a špinění, už je to dobré?
@verry Držím palce. Me tohle čeka v utery
@valerie111 Můj manžel záměrně odmítá některé debaty. Třeba včera, když jsem se bála. Chce mě spíš uklidňovat a přitom sám má co dělat, aby takové informace zpracoval. Dnes jsem na něm viděla, jak se mu ulevilo. A přitom mé informace včera bagatelizoval. Možná je to tak i u vás. Chlapi mají svůj způsob, jak to, co se teď děje, zpracovat. Holky o tom debatí, oni to možná ze strachu odsouváji a nepřipouští. Možná se pletu, ale vnímám to tak.
@valerie111 to je super, že jdeš takhle brzy, tak doufám, že brzy budou dobré zprávy
@verry určitě to zvládne. Zamrazují jen u kterých předpokládají, že to vydrží. Já teď podruhé neměla ani tu nejlepší kvalitu a jak to chlapík zvládnul 😉 musíš mu přeci trochu věřit
@maikkynna musím zatukat, zatím nešpiním, ale nechci to zakřiknout. Včera jsem měla i docela náročný den a ustála to. Myslím, že jsem špinila z toho hematomu, který se dle Dr. už vstřebává. Předtím, ale když jsem krvácela, tak jsem tam nic neměla, tak nevím. Tak snad už bude jen líp. Jak jsi na tom ty?
@briketaaaa Alespoň je to dobré znamení. Pokud ti není dobře, máš jistotu, že ten malý krásně roste.
@smtanka mě příjde, že pro chlapi je to hodně takové abstraktní, takže si nedokážou vůbec představit co mi prožíváme. Nic vidět není. Ale až se to narodí, tak budou nejlepší tátové na světě. 🙂 Já když ted vidím, jak manžel miluje našeho kocoura (a to kočky nesnáší), tak jsem zvědavá co bude, až se to narodí.
Včera na tom USG se tak jako podívat, no a pak už zas přemýšlel nad tím co musí udělat 😒
@smtanka je mi tak divně špatně, tak aby to nebylo jiné znamení 😒
na kontrolu ke svému gyndaří jdu za týden, tak to snad vydržím 🙂
@smtanka Vůbec ne,mas úplnou pravdu. A myslím si,že je to hlavně tím, že mají méně informací.
@valerie111 přesně tak
@briketaaaa To je pravda. Abstraktní je to slovo. Vnímám ale taky ty obavy a strach ze strany manžela. Pokud přijdu s dobrou zprávou, je nadšený. Tak snad budou už jen dobré zprávy...
@briketaaaa Já jsem krvácela jen v to pondělí a špinila jsem trochu dnes ráno Teď už mám zase klid. Asi to u mě bude nárazové.
Je dobře, že už ti to přestalo 🙂
@valerie111
@briketaaaa
@smtanka holky budu doufat a věřit, snad to do zítřka dá 🙂
Urcite😊Budu na myslet🙂 Mé budou rozmrazovat 2 v utery...taky se budu modlit; pac bych chteka dat obe🙂 Min to zvládnout jen 1 😕
@maikkynna myslím, že už bude jen dobře, i když se chodím pořád kontrolovat, jaký z toho mám vítr.
@smtanka a to je poslední embryjko?
@valerie111 zvládnou to obě, neboj
@briketaaaa O tom kontrolování mi ani nemluv. Každou chvilku se dívám, jestli to zase nezačalo. Já se snad do kontroly zblázním.
@valerie111 1ivf a mám jednoho sněhuláčka ☺️
@valerie111 bývá někdy problém u toho rozmrazeni?? A jak starý embria mas

@bobyna To čekání ke hrůza..