icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

annna79
autor
19. čer 2015

@briketaaaa
Dneska ti zavedli? Tak se drž. Je to dlouhé ty dny.Ale až zjistíme, že tam máme miminko tak se nám život změní na šťastnější .Alespoň pro mně

1lenuska1
19. čer 2015

@annna79 já si sedla k žehlení teď😉 Odpočítávám dny a nejčastěji spím. Však se toho data nějak dočkáme😉

annna79
autor
19. čer 2015

@1lenuska1
Asi bych se cítila lépe,kdybych měla ještě mrazáček.Jsem zvědavá co mi řeknou v car když to nevyjde.Když jsem odcházela tak prý tentokrát to musí vyjít.

briketaaaa
19. čer 2015

Dneska zavedli. Zbývají mi ještě 3 mrazáčci, Poprvé jsem sice otěhotněla, ale ve 13 týdnu potratila, tak mám strach i když teď otěhotněním, že se to bude zase opakovat. Mezi pokusy jsem si musela dát rok a půl pauzu, kvůli nové práci. Teď už bych tak dlouho nečekala...

1lenuska1
19. čer 2015

@annna79 My tedy ještě zamraženo máme na 2 KET, ale na to moc nemyslím. Prostě to musí vyjít! Nechci už další kolotoč s hormony☹ jistota je to jen do určité míry..,

annna79
autor
20. čer 2015

@1lenuska1
Já se cítím absolutně netěhotně.☹

briketaaaa
20. čer 2015

zkoušela si test? Už by tam mohlo něco být.

annna79
autor
20. čer 2015

@briketaaaa
Nemohu v úterý jsem píchala pregnyl tak by tam byl znát. ☹

briketaaaa
20. čer 2015

jak dlouho tam je tak vidět?

annna79
autor
20. čer 2015

@briketaaaa
Někdo říká 5 dní někdo 7 a někdo 10 dní.testovat mám 26.6. A ten den asi rozhodne.

annna79
autor
25. čer 2015

Tak to nevyšlo.Tak teď už jenom přirozeně.

1lenuska1
25. čer 2015

@annna79 tak já nic☹ právě jsem si volala s doktorem výsledky testu☹ Snad budeš mít víc štěstí!

briketaaaa
25. čer 2015

holky tak to mi je líto ☹ . Já v úterý píchala Pregnyl, takže nevím na čem jsem.

jika10
25. čer 2015

Můžu se k Vám přidat? Byly jsme si v úterý pro naše 2 mrazáčky, jsou to expandované bastocysty kvality 1A. Tak uvidíme co z toho bude. Pokud se nezadaří, tak už máme poslední pokus na pojišťovnu a pak jen děj se vůle boží

annna79
autor
26. čer 2015

@1lenuska1
Já jdu v úterý ukončit neschopenku a zeptat se na to jedtli máme šanci přirozeně a jestli udělají ještě testy nějaké.Zkusím IUI jesťě , ale pochybuji když nevyšlo IVF, že toto jo. Rok jsem užívala různé bylinky a vitamíny na podporu. Peněz co jsem do toho dala. Teď nic nebudu brát. Doberu co mám. Stejně to nijak nepomohlo .
Ty máš ještě KET . Tak držím palce.

valerie111
30. čer 2015

Ahoj,zítra jdu na transfer 5.ti denního embryjka,bliz kvalitu nevim.Je to muj třetí et před Tim 1ivf a 1 ket,neuspesne.Tak si ted vybavuji co me čeka a snažím si nic ne připouštět :/ Tak jsem mrkla i na tohle forum☺To čekání je strašný...Měli jsme hodně vajíček i embryjek tak se modlím aby jich co nejvíc zůstalo. .v patek jich bylo 18,pondělí jich bylo 11. Tak doufám, že zůstanou i na zmrazení. Pac při 1.ivz zůstalo jen 2 :/ Držím vam palce

smtanka
1. črc 2015

@valerie111 Držím pěsti a užívej si první dny čekání. Ty jsou ještě nevinné 🙂 Uvidíš, že to tentokrát vyjde. Hlavně se Opatruj 🙂

briketaaaa
1. črc 2015

Já jdu v pátek na HCG. TT mám pozitivní, ale mám strach, aby se zase něco nepokazilo jako minule. Přeci jen, je to ještě strašně brzy

valerie111
1. črc 2015

@smtanka dekuju moc. Minule jsem Rešila zda úplne ležet, nebo se jen šetřit nebo to neresit. Před Tim jsem vždy jen uvolnila. .Ted jsem se rozhodla par dni ležet. .Co si o tom myslíš ty?

valerie111
1. črc 2015

@valerie111 Budu držet palce!!!

briketaaaa
1. črc 2015

Po prvnim ET jsem doma ležela na neschopence, protože moje práce nebyla zrovna nejvhodnější a měla jsem hyperstimulační syndrom. Otěhotněla jsem, ale asi ve 13 týdnu potrat. Teď jsem změnila práci, takže jsem doma být nemusela, chodila jsem normálně do práce. Teď se už poflakuji, protože začaly prázdniny 😀

valerie111
1. črc 2015

@briketaaaa A myslíš že je lepší par dni prolezet? V centru řeknou ze je rozhodujícich jen 30 min. Ale na netu se dočteš spousty názoru. Tak jsem z toho zmatena😕

briketaaaa
1. črc 2015

no ja jsem šla na KET v pátek, takže jsem proležela 3 dny. Pak už jsem fungovala normálně. Samozdřejmě netahala jsem nic těžkého, nebo nedělám náročné práce... Snažím se spíš šetřit, ale můj názor je, že jestli se to chytnout má, tak je to asi jedno, Předtím jsem do 13 týdne skoro ležela a stejně to nevyšlo...

smtanka
1. črc 2015

@valerie111 Já souhlasím s názorem briketaaaa. Já do práce tentokrát nechtěla prvních 7 dní. Vyloženě jsem ale neležela. Dokonce jsem už třetí den po KET uklízela. Dnes je to 7 dní a navíc už druhý den trošičku špiním. Což minule nebylo. Tak jsem se ráno bála, jestli se MS nerozjela. Už jsem se i smiřovala s tím, že zítra jdu do práce... že to zase nevyšlo. Překvapení bylo pro mě o to větší. On tam byl ráno duch! 🙂 Zatím nechci zakřiknout... A protože špiním, tak od včera odpoledne ležím, nohy podložené .. Zítra testnu znovu. Snad tam bude dušík silnější a já to budu moci říct manželovi. Do práce půjdu po víkendu. Kvůli tomu špinění se ještě budu šetřit. V práci se bojím, že tam teď bude na mě čekat moc práce. Já to neumím odložit a dělat v klidu. Tak se bojím stresu... Možná bych měla počkat na krev... Ale jestli se chytnout mají, tak se chytnou. Minule jsem fungovala stejně, embryjka byly silnější a stejně nic. Záleží asi opravdu na štěstí a náladě. Na krev mám jít až 9.

briketaaaa
1. črc 2015

já jsem taky zhruba týden špinila. Může to být zahnizdování embrya. Všem držím palec... Je to hlavně psychicky náročné 😒 Zvlášť pokud člověk už zažil neúspěch....

jika10
1. črc 2015

Ahoj holky, jsem 8 den po KET 13 den po ovulaci a mám na testu slabou čárečku. Hrozně moc bych si přála, aby sílila. Jenže se bojím, protože v lednu jsem měla po KETu biochemické těhu a v dubnu se nepovedlo IVF. Odpočívat bohužel nemůžu, protože nám skoro 2,5 letou cácorku a zrovna si procházíme obdobím vzdoru

Všem čekatelkám držím palce, aby našly dvě čárky na TT

mirka_turcikova
1. črc 2015

@jika10 držím palce určitě to výjde 🙂

valerie111
2. črc 2015

@smtanka Tak to moc držím palce!Já si vzala v práci volno a odpočívám doma. Ne ze bych vyložene ležela s podlozenym zadkem..ale nic moc nedělám. .po oběd siesta...atd. Je to teprve 1 den po et a předemnou dalších min 11 -13 :/ Je ti na hlavu. Za řekla jsem se,že na test ani nesahnu😯

briketaaaa
2. črc 2015

Tak přeji silnou vůli, není to jednoduché

smtanka
2. črc 2015

Holky, duch je silnější. Malinko. Ale je. Ale teda tlouklo mi ráno srdce u testu jako před státnicema... Uuuf. Musím to dnes říct manželovi. Už to nechci prožívat sama...

Strana