icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

dudus
3. srp 2015

Zdravím všechny, děvčata mám takový dotázek, tak úplně to sem nepatří,ale už nevím kam se obrátit. Můžu se vás zeptat, která máte neschopenku a jakou vám doktor napsal při ketu diagnozu.Mám jen jednoho mražáčka a Ket mě čeká koncem srpna. Kvůli fyzicky náročné práci musím zůstat doma. 😒

valerie111
3. srp 2015

@zdenka35 Tak to máš fajn🙂Já mám kavárnu a peču si domácí zákusky. .Jinak o zábavu taky postaráno. .přijeli mi na navstevu rodiče a strejda s tetou a 2 dětmi. ..takže se taky nunudim🙂 Navíc oni nic neví, tak není ani moc čas přemýšlet a sledovat se🙂

valerie111
3. srp 2015

@dudus Ahoj,já m neschopenku od začátku stimulace. A důvod. .je mi špatne z léků. A po neúspěšném et jsem ani ne přerušila neschopenku a šla na ket. Hodilo se mi že muj gynekolog mel dovolenou a v podstatě mi ji ani neměl kdo zrušit.

bobyna
3. srp 2015

@dudus ja Màm neschopenku od et s taky po neúspěšném et jsem šla hned na Ket takže pokračuji

bobyna
3. srp 2015

Dnes. Utz sliznice 8mm vše v naprostém pořádku nachystane na 11.8 na Ket 😃

dudus
3. srp 2015

Já jsem na neschopence, musela jsem na operaci, odstranění vejcovodu....už druhého, takže teď už je má jediná šance s mražáčkem. Navíc můj věk...no prostě je toho víc. Ale pořád věříme, že to výjde. Zítra jedu do caru se domluvit a pro léky. Nervy pracují.... 😖 Vyřídila jsem si pojistku,ale pojišťovna v tom opravdu umí chodit, tak už na to kašlu....nebudu to už řešit..... Chci být v klidu 😉

bobyna
3. srp 2015

@dudus ja myslim ze s neschopenku problém nebude neboj opravdu hlavně klid no stres a kolik mas mrazacku

bobyna
3. srp 2015

@dudus jinak tady v těch diskuzich jsou tu kočenky kterým odstranili taky vejcovody a těhotněli v pohode

dudus
3. srp 2015

Bohužel jen jeden mražáček, blastocysta. Pokud bychom chtěli zkusit další ket, tak už vše za své penízky a to je tak na úvěr..... 😉

bobyna
3. srp 2015

@dudus no Blastocista je top ten po by bylo aby to nevyšlo jsem na tom stejně taky mám 1 blastu měla jsem dvě o dalším ivf uz ani neuvazuji musí to vyjít 😃 i když mam jeste dva roky do 39

dudus
3. srp 2015

Mě už bohužel žádný další pokus nečeká, věk už mám 40, takže tohle je jediný pokus ......tak budu doufat 😅

bobyna
3. srp 2015

@dudus dívám se ze mas doma dva velký chlapi tak teď by to chtělo holčičku 😉 určitě to bude v pohode

nemorosis
3. srp 2015

Holky, ja to nevydrzela a pred chvili jsem testla.Ani z ranni moci to nebylo a uplne se bojim doufat. Ale je to taaak fajn! 😀

bobyna
3. srp 2015

Jo jo jo vypadá to super kolikaty den jsi po ket

nemorosis
3. srp 2015

@bobyna Teprve 6.den, je strasne brzy 😉

bobyna
3. srp 2015

To jo a měla si Pregnil

nemorosis
3. srp 2015

Nene, u nas se Pregnyl dava jen po ET, po KETu ne.

smtanka
3. srp 2015

@nemorosis No to je parádní druhá čárka. Potichoučku gratuluju! 😃

bobyna
3. srp 2015

@nemorosis no tak to je jasny děvče 😍 ja to pořad nechápu s tím pregnilem proč ho někdo u ket ma a někdo ne

smtanka
3. srp 2015

@bobyna Taky by mě to zajímalo. Já ho mám třeba brát pořad dál.

valerie111
3. srp 2015

@nemorosis Tak ty si střelec. .:D..a se hrozne bojim udělat test,kdybych věděla ze už ted to budou 2 čárky, tak to zkusím. .ale bojim se negativního výsledků. .abych se nestresovala..:/ ..Jsem taky 6.den po ket dvou 4 denních embryi. Ty jedno nebo taky 2?Před byl jsem taky nebrala.Jaky sis koupila test.

valerie111
3. srp 2015

@nemorosis Jinak taky gratuluji

valerie111
3. srp 2015

@nemorosis Už vzpomínám. .taky po dvouch🙂Tak to tam budou obe,kkdyž už ted pozitivní test🙂

zdenka35
3. srp 2015

@nemorosis Krásný testík,také gratuluji 😉 to jsem nikdy takovej blázínek nebyla abych testila 6 den 😀 máš muj obdiv 😀 já se bojím testovat i ten 14 den 😀 ,navíc mám jen 3 denní embryjka tak si v klidu počkám 🙂 a stejně se budu bát že tam bude jen jedna čárka,já to raději bych co nejdále oddalovala 🙂.U nás se taky před KET nedává pregnyl jen před OPU.

valerie111
3. srp 2015

@nemorosis Si mi dala pěkný ho brouka :/

bobyna
3. srp 2015

@zdenka35 ja ho měla taky jen před opu no tak nevim jaký to ma význam u Ket

bobyna
3. srp 2015

@valerie111 to ma řetězovou reakci 😃

zdenka35
3. srp 2015

@bobyna Ty jsi měla prodlouženou kultivaci embryjek,že máš už vidět čárečky? 🙂

bobyna
3. srp 2015

Jj měla jsem prodlouženou ale bylo to biochemické těhu

smtanka
3. srp 2015

@bobyna Měla jsem na mysli prednison. Pregnyl jsem ani jednou před ketem nedostala.

Strana