KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@zdenka35 Tak to máš fajn🙂Já mám kavárnu a peču si domácí zákusky. .Jinak o zábavu taky postaráno. .přijeli mi na navstevu rodiče a strejda s tetou a 2 dětmi. ..takže se taky nunudim🙂 Navíc oni nic neví, tak není ani moc čas přemýšlet a sledovat se🙂
@dudus Ahoj,já m neschopenku od začátku stimulace. A důvod. .je mi špatne z léků. A po neúspěšném et jsem ani ne přerušila neschopenku a šla na ket. Hodilo se mi že muj gynekolog mel dovolenou a v podstatě mi ji ani neměl kdo zrušit.
Dnes. Utz sliznice 8mm vše v naprostém pořádku nachystane na 11.8 na Ket 😃
Já jsem na neschopence, musela jsem na operaci, odstranění vejcovodu....už druhého, takže teď už je má jediná šance s mražáčkem. Navíc můj věk...no prostě je toho víc. Ale pořád věříme, že to výjde. Zítra jedu do caru se domluvit a pro léky. Nervy pracují.... 😖 Vyřídila jsem si pojistku,ale pojišťovna v tom opravdu umí chodit, tak už na to kašlu....nebudu to už řešit..... Chci být v klidu 😉
Bohužel jen jeden mražáček, blastocysta. Pokud bychom chtěli zkusit další ket, tak už vše za své penízky a to je tak na úvěr..... 😉
Mě už bohužel žádný další pokus nečeká, věk už mám 40, takže tohle je jediný pokus ......tak budu doufat 😅
Jo jo jo vypadá to super kolikaty den jsi po ket
To jo a měla si Pregnil
Nene, u nas se Pregnyl dava jen po ET, po KETu ne.
@nemorosis Tak ty si střelec. .:D..a se hrozne bojim udělat test,kdybych věděla ze už ted to budou 2 čárky, tak to zkusím. .ale bojim se negativního výsledků. .abych se nestresovala..:/ ..Jsem taky 6.den po ket dvou 4 denních embryi. Ty jedno nebo taky 2?Před byl jsem taky nebrala.Jaky sis koupila test.
@nemorosis Jinak taky gratuluji
@nemorosis Už vzpomínám. .taky po dvouch🙂Tak to tam budou obe,kkdyž už ted pozitivní test🙂
@nemorosis Krásný testík,také gratuluji 😉 to jsem nikdy takovej blázínek nebyla abych testila 6 den 😀 máš muj obdiv 😀 já se bojím testovat i ten 14 den 😀 ,navíc mám jen 3 denní embryjka tak si v klidu počkám 🙂 a stejně se budu bát že tam bude jen jedna čárka,já to raději bych co nejdále oddalovala 🙂.U nás se taky před KET nedává pregnyl jen před OPU.
@nemorosis Si mi dala pěkný ho brouka :/
@valerie111 to ma řetězovou reakci 😃
Jj měla jsem prodlouženou ale bylo to biochemické těhu

Zdravím všechny, děvčata mám takový dotázek, tak úplně to sem nepatří,ale už nevím kam se obrátit. Můžu se vás zeptat, která máte neschopenku a jakou vám doktor napsal při ketu diagnozu.Mám jen jednoho mražáčka a Ket mě čeká koncem srpna. Kvůli fyzicky náročné práci musím zůstat doma. 😒