KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@briketaaaa určitě to s mimčem prolomíš a trable už se vám budou vyhýbat 😉
Dnes mě pěkně bolí hlava to počasí mě dává zabrat 😔
@bobyna Já dnes málem umřela. ..Bylo mi hrozne...a poboliva me břicho. ..
@bobyna To mi povídej. A když se podívám na předpověď, dělá se mi špatně. 😝
@valerie111 Ale notaak, to může být přece dobré znamení. 🙂
@valerie111 žádný negativní myšlenky madam 😍
@nemorosis Však v to taky doufam🙂 Jinou variantu si ani nepripoustim🙂
@bobyna Vubec🙂 Jen samé pozitiva🙂
@valerie111 tak se me liibis 😃 děti si musí v pupíku udělat přeci místo 👭
@bobyna Tak si to taky vysvětluji. ..jsem únavena a cítím to břicho. ..a ráno mi taky není dvakrát. .tak doufám, že se uhnízdily a rostou ;) Zítra zkusím test ;)
@valerie111 Jupííí, testík bude. 🙂 Tak tfuj tfuj, ať už jsou na něm vidět oba dva! 😀
@valerie111 úplně té chápu a držím palecky
@valerie111 Držím pěsti. Věřím, že se budeš zítra radovat. 😀
@briketaaaa jednou se to musí prolomit, tak ti držím také pěstičky 😉
@bobyna počasí je děsný a ještě bude, tento týden jsou samé vysoké teploty a deštík skoro žádný 😖
Tak včera v OL vše ok, doporučili mi substituovaný cyklus, takže s igelitkou léků 😅 😅 Budu teď polykat pilule a transfer mi vychází kolem 26 srpna. To bude doba k nevydržení 😠
@valerie111 testík, testík....... 😅 tak co?
Dobre ranko....tak mam velikou radost...1. Test jsem dělala včera a duší tam byl jen naznakove...a dnes ráno, což je 8. Po ket už je duch pěkně vidět. ..dě lala jsem máma test. ..jsem cela v Soku. ..
Velikánská gratulka....... 🙂 😉 Tak to je super.....
@dudus Dekuju..ja taky..tak ted budu každý ráno zkoušet. .a doufám, že bude silit🙂
@valerie111 No vidíš, já to věděla! Supeeer! 🙂 🙂
@nemorosis vypadá, že sílí, musíš vyfotit, vedle sebe, at můžeme pořádně porovnat 😉
@valerie111 moc gratuluju, doufám, že taky přidáš fotečku 😉
holky, mám z vás radost 😀
@nemorosis
@valerie111 ...testujte a foťte ...... bože, jak já vám holky závidím...já to snad do konce srpna nevydržím, a pak ještě čekat 14 dní...to už bude září a náš Jakub na střední, na intru, tak to budu mít ještě další čas navíc 😖
To budou nervy...
Ale vy se držte a čárečky ať pěkně sílí..... 😅
@valerie111 dobrých zpráv neni nikdy dost jupiiiiii teda potichoucku ale jupiiiii
@briketaaaa Dnes jsem test vyfotila,ale jde to špatne vidět. ..snad zítra bude silnější a přidám fotku🙂
@bobyna Děkuju, já vím, chtěla bych všechno hned, po tolika neúspěších už je člověk vyplašenej ze všeho.
@briketaaaa Nooo,ehm, já zkusím najít ten první, aby se to dalo porovnat. Jsem v tomhle strašná! Vždycky ho mrsknu někam do šuplíku nebo do tašky a vůbec nevím, kde to pak je. 😅
@bobyna buď jdeš v přirozeném cyklu bez léků, to musíš častěji na ultrazvuk, víc se to musí hlídat a nebo v cyklu se stimulací a tam je to docela přesné , ty léky to řídí .....kvalitněji to připraví sliznici na uhnízdění a jelikož už mám ten věk 😒 tak pro jistotu , když je jen jeden mražáček....a taky mi říkal, že kvůli dojíždění to bude jistější....takk jsme souhlasili 😉
Včera jsem byla u kamarádky na zahradě grilovat. Přišla jsem tam v 15 hodin a domu s manželem jsme přišli v půl dvanácté. Na to, že jsem neměla ani lok alkoholu, tak i přesto jsem jak po flámu. Ještě, že narozdíl od manžela nemusím do práce 🙂

joo holky pořád věřím, to víte, že jo. Moc si přeji, aby bylo hlavně zdravé. Vím, že když se to stalo jednou, tak není důvod, aby se to opakovalo.
Loňský rok byl celkově hrozný, nejdřív já, pak můj táta dostal těžkou mrtvici a pak další trable v rodině. Tento rok nezačal ale o moc lépe, tak doufám, že v té druhé půlce už to budou jen samé pozitiva.
Moc vám děkuji za podporu 🙂