KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@valerie111 Já to věděla. Já to věděla. Jinak to ani nemohlo dopadnout. 😃 Užívej si ten pocit. Za chvíli ho vystřídá, většinou zbytečná, nervozita z každé návštěvy lékaře. Tak to nedopusť alespoň ty, optimistka největší. A užívej si to naplno! 😃
@dudus Vždyť už máš termín! 😃 To je přece super. A uteče to, uvidíš, velmi rychle. Nedávno si mi moje kamarádka posteskla, jak rychle to letí. Že ještě nedávno byla těhotná. A přitom už půjde malá do školky. Za pár let, budeš prožívat to samé. A třeba se i těm pár dnům nedočkavosti v srpnu 2015 budeš smát.
@briketaaaa To máš super, že můžeš večer jít ven. Když je tak krásně, je mi lito, ze mam ty vycházky. V tom horku se nikam nedá a večer už nemůžu.
Jako po flámu ti je teď možná častěji. Hlavně teď v těch horkách. 😀 Jak se teď vlastně cítíš? A kolikátý týden jsi? Na další kontrolu jdeš za chvíli, že? Už ti roste bříško? Já mám pocit, že ano.
@smtanka zatím je to dobré, protože mám dovolenou. Poslední týden v srpnu půjdu do práce a pak bych si od 1.9. vzala PN. Nevolnosti mám jinak každý den, zvracím jen občas. Ale nemám vůbec chuť k jídlu, ale pořád mě bolí žaludek z hladu a když se najím, tak to taky není ono 😒 Ty horka jsou příšerný, ale můžeme být rádi, že jsem teď na začátku a ne na konci. V březnu, až budeme koule, tak nám bude fajn. Na kontrolu jdu až 17., příjde mi to jako věčnost.Jsem 9+2. Bříško už trochu mám, nejsem nejhubenější, a ještě jsem trochu zhubla, takže to tolik znát ještě není. Jinak jak jsi na tom ty? A už jsi někomu říkala, že jsi těhotná? Já chci počkat až po screeningu. Ví to jen mé nejbližší okolí, ale třeba babi s dědou jsem to taky ještě neříkala, nechci je zbytečně stresovat, kdyby něco nevyšlo
@dadakin nádhera. Dávali ti embryjka 2?
@dadakin vážně krásná čárka 😉
@briketaaaa ted se budu modlit aby bylo jedno a né zase jednovaječný dvojky který ve 14tt konec
@dadakin minulý pokus jsem také potratila ve 14 týdnu. Ale jen jedno.
takže teď to prostě vyjít už musí 😀
@briketaaaa Byl to můj poslední pokus do dalšího IVF jsem řekla že už nejdu.
@dadakin tak koukám, že ty aspon dětičky máš. Já musím bojovat 😉
@briketaaaa mám ale můj nastávající ne a tak jsem si řekla že věk je jen číslo a 3 roky a půl bojujem
dadakin: Teda to jsou krásné čárečky, v CAR jsem dostala těhotenský test a dva bych měla mít doma... to snad taky začnu zkoušet už pár dní předem (byla jsem dneska na ET).
@smtanka Já si ještě nic neuzivam...dokud nebude jasna čárka vůbec nic si nepripoustim....
@dadakin Tak ted si přestávám byt jista...ja 2.carku vůbec tak silnou nemam...zítra je to 9. Den tak doufám,že bude silnější než dnes🙂 Jinak gratuluji
No to jsou nervy me to začne v úterý 😉 douuuufáám zatím si užívám bazén brusle od zitra už utrogestan
@bobyna Jo jo...Snažím se byt v klidu...ale da to praci🙂
@valerie111 no už mas víc jak půlku čekání za ssebou ☺️
@briketaaaa Já neblinkám naštěstí. Bytostně to nesnáším. Ale jinak přesně jak píšeš. Žádná chuť k jídlu, žaludek na vodě, pocity hladu... A k tomu ještě pálení žáhy. Teď mívám občas ale pocit, že je to už lepší. Že se ty stavy zmírňují.
Já se ptala na bříško proto, že mi kamarádka řádila, ať si ho mastím od začátku. Ještě jsem ale nezačala...
U nás to vědí skoro všichni. Bohužel. Ale nedalo se jinak. Jsem na neschopence. Prarodiče z každé strany jen tuší. Ale jinak naší blízcí přátelé to už taky vědí.
@valerie111 Já ji 9 den taky neměla tak silnou. Neboj. Každý má jinou. Hlavní je, aby čárky ob den rostly. 👌
@valerie111 Vubec nezoufej, vzdyt jsi vlastne nejkratsi kus cesty od ketu, dadakin mela 6ti denni blastocystu, ja mela 5ti denni embrya a ty ctyrdenni, nemuzes po nich chudinkach chtit, aby preskocily svuj vyvoj. Vsechno ma svuj cas, carka je a bude to v poradku! 🙂
@nemorosis Pěkně jsi to napsala. Naprosto souhlasím. Jsem taky přesvědčená, že to @valerii111vyjde a všechno je v pořádku.
Holky ten test je 10uml nejcitlivější.

@nemorosis Čárka je krásně vidět. Takovou jsem snad ani já 8 den neměla.