icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

smtanka
5. srp 2015

@nemorosis Čárka je krásně vidět. Takovou jsem snad ani já 8 den neměla.

smtanka
5. srp 2015

@valerie111 Já to věděla. Já to věděla. Jinak to ani nemohlo dopadnout. 😃 Užívej si ten pocit. Za chvíli ho vystřídá, většinou zbytečná, nervozita z každé návštěvy lékaře. Tak to nedopusť alespoň ty, optimistka největší. A užívej si to naplno! 😃

smtanka
5. srp 2015

@dudus Vždyť už máš termín! 😃 To je přece super. A uteče to, uvidíš, velmi rychle. Nedávno si mi moje kamarádka posteskla, jak rychle to letí. Že ještě nedávno byla těhotná. A přitom už půjde malá do školky. Za pár let, budeš prožívat to samé. A třeba se i těm pár dnům nedočkavosti v srpnu 2015 budeš smát.

smtanka
5. srp 2015

@dudus Taky jsem nevěděla, že se tomu tak říká. Já brala od začátku utrogestan prednison, estrimax a anopyrin. Až na ten anopyrin tuhle kombinaci pojidam pořád.

smtanka
5. srp 2015

@briketaaaa To máš super, že můžeš večer jít ven. Když je tak krásně, je mi lito, ze mam ty vycházky. V tom horku se nikam nedá a večer už nemůžu.

Jako po flámu ti je teď možná častěji. Hlavně teď v těch horkách. 😀 Jak se teď vlastně cítíš? A kolikátý týden jsi? Na další kontrolu jdeš za chvíli, že? Už ti roste bříško? Já mám pocit, že ano.

briketaaaa
5. srp 2015

@smtanka zatím je to dobré, protože mám dovolenou. Poslední týden v srpnu půjdu do práce a pak bych si od 1.9. vzala PN. Nevolnosti mám jinak každý den, zvracím jen občas. Ale nemám vůbec chuť k jídlu, ale pořád mě bolí žaludek z hladu a když se najím, tak to taky není ono 😒 Ty horka jsou příšerný, ale můžeme být rádi, že jsem teď na začátku a ne na konci. V březnu, až budeme koule, tak nám bude fajn. Na kontrolu jdu až 17., příjde mi to jako věčnost.Jsem 9+2. Bříško už trochu mám, nejsem nejhubenější, a ještě jsem trochu zhubla, takže to tolik znát ještě není. Jinak jak jsi na tom ty? A už jsi někomu říkala, že jsi těhotná? Já chci počkat až po screeningu. Ví to jen mé nejbližší okolí, ale třeba babi s dědou jsem to taky ještě neříkala, nechci je zbytečně stresovat, kdyby něco nevyšlo

dadakin
5. srp 2015

Holky docela jste mě nakoply a já si šla koupit test taky dnes 8 den KET celkem 7 transfer děkuji za nakopnutí původně jsem chtěla jít až na krev nedalo mě to děkuji. 😉

briketaaaa
5. srp 2015

@dadakin nádhera. Dávali ti embryjka 2?

dadakin
5. srp 2015

ne 1x 6 denní blastu vyhečovanou

briketaaaa
5. srp 2015

@dadakin vážně krásná čárka 😉

dadakin
5. srp 2015

@briketaaaa ted se budu modlit aby bylo jedno a né zase jednovaječný dvojky který ve 14tt konec

briketaaaa
5. srp 2015

@dadakin minulý pokus jsem také potratila ve 14 týdnu. Ale jen jedno.
takže teď to prostě vyjít už musí 😀

dadakin
5. srp 2015

@briketaaaa Byl to můj poslední pokus do dalšího IVF jsem řekla že už nejdu.

briketaaaa
5. srp 2015

@dadakin tak koukám, že ty aspon dětičky máš. Já musím bojovat 😉

dadakin
5. srp 2015

@briketaaaa mám ale můj nastávající ne a tak jsem si řekla že věk je jen číslo a 3 roky a půl bojujem

merope
5. srp 2015

dadakin: Teda to jsou krásné čárečky, v CAR jsem dostala těhotenský test a dva bych měla mít doma... to snad taky začnu zkoušet už pár dní předem (byla jsem dneska na ET).

nemorosis
5. srp 2015

@dadakin No ty jsou parádní! 🙂

valerie111
5. srp 2015

@smtanka Já si ještě nic neuzivam...dokud nebude jasna čárka vůbec nic si nepripoustim....

valerie111
5. srp 2015

@dadakin Tak ted si přestávám byt jista...ja 2.carku vůbec tak silnou nemam...zítra je to 9. Den tak doufám,že bude silnější než dnes🙂 Jinak gratuluji

bobyna
5. srp 2015

No to jsou nervy me to začne v úterý 😉 douuuufáám zatím si užívám bazén brusle od zitra už utrogestan

valerie111
5. srp 2015

@bobyna Jo jo...Snažím se byt v klidu...ale da to praci🙂

bobyna
5. srp 2015

@valerie111 no už mas víc jak půlku čekání za ssebou ☺️

smtanka
5. srp 2015

@briketaaaa Já neblinkám naštěstí. Bytostně to nesnáším. Ale jinak přesně jak píšeš. Žádná chuť k jídlu, žaludek na vodě, pocity hladu... A k tomu ještě pálení žáhy. Teď mívám občas ale pocit, že je to už lepší. Že se ty stavy zmírňují.

Já se ptala na bříško proto, že mi kamarádka řádila, ať si ho mastím od začátku. Ještě jsem ale nezačala...

U nás to vědí skoro všichni. Bohužel. Ale nedalo se jinak. Jsem na neschopence. Prarodiče z každé strany jen tuší. Ale jinak naší blízcí přátelé to už taky vědí.

smtanka
5. srp 2015

@dadakin Krásná dálnice 😀

smtanka
5. srp 2015

@merope Držím pěsti, aby to vyšlo. 😀

smtanka
5. srp 2015

@valerie111 Já ji 9 den taky neměla tak silnou. Neboj. Každý má jinou. Hlavní je, aby čárky ob den rostly. 👌

nemorosis
5. srp 2015

@valerie111 Vubec nezoufej, vzdyt jsi vlastne nejkratsi kus cesty od ketu, dadakin mela 6ti denni blastocystu, ja mela 5ti denni embrya a ty ctyrdenni, nemuzes po nich chudinkach chtit, aby preskocily svuj vyvoj. Vsechno ma svuj cas, carka je a bude to v poradku! 🙂

smtanka
5. srp 2015

@nemorosis Pěkně jsi to napsala. Naprosto souhlasím. Jsem taky přesvědčená, že to @valerii111vyjde a všechno je v pořádku.

valerie111
5. srp 2015

@smtanka
@nemorosis Ještě že Vás mám 🙂 Vy mi to vse tak krasne vysvětlíte, že se i uklidnim a hned je mi lip🙂 Tesim se na ráno..Další test a hlavně den,kdy mela přijít ms🙂 Brou noc

dadakin
5. srp 2015

Holky ten test je 10uml nejcitlivější.

Strana