KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@merope já byla po ketu, když byla ta první vlna veder a to jsem ještě chodila normálně do práce, na zahradu a tak.
A to je to embryjko, co to spokojeně přežilo a teď pomalu roste do malého človíčka? Tak snad to zvládne i to moje. Mě nějak na KET ani nezbyly, je jen tohle jediné, pokud je špatné a nevydrží "přirozeně", ok, to se prostě stane - ale nechci si říkat, že jsem možná byla já, kdo mu ublížil (ač to samozřejmě nepoznám, že ano).
@merope ano, to je ono. Nemůžeš si říkat, že to byla tvoje chyba. Prostě je to hrozně složitý děj a těch milion buněk se musí ve vteřině přesně potkat, jinak to je v řiti. Většina těhotenství skončí s dobou menstruace a žena třeba ani neví, že byla těhotná, protože tam právě něco nebylo jak mělo.
Takže žádné černé myšlenky 😉
@nemorosis Tak to je parada!!!
@nemorosis Už se taky tesim,az budu Mít tak silnou čárku 🙂
@valerie111 Bude bude 🙂 @bobyna A my už se těšíme, až bude po KETu a budem čekat s tebou! 😉
@bobyna Jupi jou...Moc ti držím palce!
Tak jsem nevydržela do soboty a udělala test před spaním...a mám radost..čárka silnější než rano,tak se mi bude fajn usinat🙂 Všem Dobrou noc
@valerie111 děláš me radost děvče 😉
@bobyna 🙂 🙂 Celou dobu me poboliva břicho, tak doufám, že je to zahnizdovanim dvojčátek. ..Musim vydržet do neděle a další meta za mnou🙂dekuji:*
@valerie111 je to jiné jak minule urcite to bude v pořádku 😉
Dobre ranko vsem🙂
@valerie111 dobré ranko, koukám, že máš výbornou náladu. Jen tak dál 😉 😀
Dobré ráno všem. 🙂 Jak všichni přežíváte? Já se ráno probrala a strašně mě bolely kyčle, vůbec nevím, čím to...no možná tím, že jsem teď dvě dvanáctky za sebou běhala v práci. 😅 Takže dnešek hodlám trávit hlavně někde v chládku. 🙂
@valerie111 Tak co testík? Už se pochlubíš? 😉
Dámi jsem ráda ze se máte báječně 😍 já si nedovedu představit jeste 14 dni toho tepla
@briketaaaa Jo jo....mam🙂 Snad me neprejde;)Nějak cítím,že ti bude dobry🙂
@nemorosis Mě ho ještě nenapadlo fotit:D
@nemorosis Já vstávám brzy,na peču, nádobím zákusky, udělám co ke třeba na kavarne a cca 14h se snažím jet domu a odpocivat🙂 Do dnes jsem měla řidiče a rodinu na návštěvě od minulého patku,dnes všichni odjeli a Já budu uzivat klidek🙂
@valerie111 Ty bláho, to je taky můra, péct v těhle vedrech, co? Já se včera strašně vyděsila, začala jsem doslova krvácet, tak jsem si nadávala, že jsem nezůstala doma na neschopence a včera jsem jen ležela a ležela. Naštěstí se to zastavilo. Měla jsem tu schovaný jeden digitální clearblue, tak jsem ho odpoledne zkusila, jestli náhodou hcg prudce neklesá. No naštěstí ukázal 2-3, tam bych teď přesně měla být. 🙂 Nikdy jsem tolik neplašila a prostě jsem se nastavila, že tentokrát je to naposledy, tak mě jakákoli komplikace rozhazuje. 🙂 🙂
@nemorosis radši bych šla na kontrolu k Dr. Můžeš tam mít hematom a to bys pak musela mít klidový režim, aby sebou nestrhnul i mimčo. Nikdy nevíš co se tam děje
@zdenka35 rýsuje se to 😉
@nemorosis Dobré ranko...nenadělám nic...Hold někdo to udělat musi🙂Jejda,tak to si musela byt pěkně vystrasena...Já už začínám byt lehce nervózní. ...na testech sice duch je,ráno slabší, večer silnější,ale dnes už je to 11.den a Já bych chtěla čárky obě silne:/ MS zatím nepřišla, bříško poboliva,přidali se lehce i prsa a ráno mi není 2x dobre:/ Strasne čekání :/
@zdenka35 Tak takový dušiky mam ráno a večer a malinko silnější. ..dnes jsem 11. A už me to začíná znervoznovat. ..už aby bylo pondělí. ..čárky obě tučné a Já mohla volat do centra🙂Tobě gratuluji
@valerie111 Ty uz jsi vic dopredu 🙂 a mela jsi myslim o den starsi embryjka 🙂 vecer delat nebudu,ja ani nechtela dnes,ale jak je me porad divne a testy doma,tak me svrbeli ruce 🙂 Pondeli bude za chvili 🙂 ja budu 14 dni ve ctvrtek a ms jsem mela termin ve stredu 🙂 taky budu doufat at nam sili vsem 😉 a jsou tucne obe 🙂
@zdenka35 Já mela 4 denní a ms mela přijít ve čtvrtek...no hold musíme cekat🙂

bobyna: No, já to přežiju, ale pořád přemítám, co embryjko, prý přehřívání organismu a horko nesnáší a mám být někde v chládku a stínu a tak... tak fakt nevím, jak to dělat ☹. Jen doufám, že pokud se chytilo a pořád vyvíjí, ho tohle nezabije.