KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@valerie111 myslím, že poprvé takový úspěch
@smtanka příští týden jdu na běžnou kontrolu, tak nevím jestli mi bude brát odběry a 31. jdu na screening. Jdu ke svému gynekologovi
@briketaaaa ideální 😀
@briketaaaa Jo tak...to jo...🙂
@briketaaaa to bude mejdlo 😄😄jahudkovy je nejlepší
@briketaaaa Tomu říkám oslava 😀 😀 A kolikáté výročí to je? My budeme mít za 5 dní šesté a zatím jsme nějak stihli ignorovat úplně všechny. 😅 😅
@briketaaaa prý ano že u holčiček je vyšší hcg
@briketaaaa
@briketaaaa Snad neva že se vložím do diskuze 😉 ano angelsound je lepší ze zahraničí,vyjde levněji,manžel mě ho objednává z amazonu 🙂 tak až se po půl roce vrátí a doveze ho tak snad se nám opravdu vyplatí a užiju ho 🙂
Ahojky,všechny Vás zdravím a gratuluji k // čárkám. Je tady někdo,kdo byl kolem 5.8. na KET nebo ET. Nechce se mi samotný čekat na testování 🙂 .Já byla ve středu a nechala si zavest 2 embrya.
@dadakin Dobrý vedet🙂
@dadakin Dobrý vedet🙂
@bobyna Pokud se nepletu jdeš taky bez pauzy,vid?
@nemorosis je to druhé výročí svatby, ale dneska jsme spolu přesně 9,5 let. To už je let. My to taky něják extra neslavíme, na první výročí jsme se hrozně pohádali. Spíš pořádně oslavíme 10 let.
@dadakin tak to je zajímavé, tak to jsem zvědavá co budu mít, po 14 dnech jsem měla asi 1085
@zdenka35 jen kdyby se tak dlouho nečekalo na doručení. Nejdřív jsem ho nechtěla, ale to jsem nevěděla, že budu takový psycho 😀 takže se ho už nemůžu dočkat
@bobyna držím palce, aby se mu u tebe líbilo 🙂
@beta12 držím palce, at i ty najdes co nejdriv dvě čárky na testu
@valerie111 Jj bez pauzy prý je to lepší pokud je vše v pořádku a ty jsi důkaz ne. 👍🏼
@bobyna Přesně tak🙂 Taky jsem to tak chtěla a doktor se nejdřív 2x netváříl;)Držím ti palce!!!
@briketaaaa dekuji snad bude vše bez problému uz mam nervy bolí me uz třetí den hlava asi z toho tepla a moje osmičky se rozhodli ze po vyrostou právě teď ale uz to odchází snad i nervy aby zitra vše klaplo
@briketaaaa Tak to já si na to musím počkat půl roku,i na manžela 😀 teda ted už jen 2 měsíce,ale já to stejně ještě nevyužiji 😀 aspon bude o to větší nadšení až dorazí 🙂 Tak u nás snad po půl roce kdy jsme s manželem od sebe bude taky překvapení v podobě mimíska v bříšku,snad .... 😉
@valerie111 myslim ze jsem i víc v klidu žádná stimulace odběr čekání kolik embrii se vyklube a jak to tu sleduji tak všeobecně je Ket úspěšnější tak snad to s mimoušem dame 💗
@bobyna Přesně tak..taky ket snaším lepe;)
@smtanka Já doufám, že tam ted mam 2 a tím koncim🙂
Tak to já byla na IVF poprvé, ale kdo ví, třeba taky uvidím // a bude to. Zatím jsme brali jen IUI. Ale mrazáčky nemáme, KET nebude, tak ať se potomek taky trošku snaží.
@valerie111 Mě bolí břicho průběžně od 7 dne po KET a v kříži,já jedu zítra ke své gynekoložce,tak uvidím.dostanu pravdu ☹
@zdenka35 To Já taky jdu...Kříže me neboli...
Mě bolelo břicho po OPU a pak ještě tak dva dny po ET a teď to přešlo, jen když se trošku přetěžuji, ale to už může být až psychické. Trošku mě naopak znepokojuje, že mi "nic není" a ani tolik nespím po tom utrogestanu. Utahaná jsem podobně jak při vedrech - a jen se "hlavou" hlídám, ať se nepřetěžuji.
Co mě naopak ale bolí šíleně jsou prsa - stačí si lehnout blbě na břicho, některé dny ráno jen stačí jít na záchod bez podprdy a au au.

@valerie111 Doufám, že u druhého těhotenství to čekání už tak řešit nebudu. Přece jen jsem teď hodně nedočkava. Myslíš, že to pak bude jiné?