KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@briketaaaa 🙂 🙂 Holky, jsem tady poprvé a je skvělý kolik Vás tu je. Na emiminu se moc toho neděje. 🙂 .
Tady je to asi lip vydet
holky já jsem po utrogestanu jak spící panna. Spím přes den, spím v noci a stejně jsem pořád unavená.
@bobyna to ti dělali USG po KET?
@briketaaaa ano 😉
@bobyna u nás v centru hned po KET USG nedelaji, tak jsem v soku, že tam je něco vidět 🙂 myslela, jsem že je to tak miniaturní, že to je vidět až dýl
Já už nevím, zda spím z horka nebo utrogestanu nebo obojího.
beta12: Dneska jsem byla "pracovat" (učím, dvouhodinovka) a pak pro auto do servisu a myslela jsem, že chcípnu. Ale už mám aspoň těhotnej mozek - balení na 10 dní dovolené (k rodičům) - 3x těhotenský test, utrogestan, metypred, listovku a uznávám, důležité pracovní papíry a následně totální okno, co přibalit 🙂. Ostatní je nepodstatné - vše k těhotenství, papíry, z nichž budou poklady pro faktury na případný další pokus a víc přece nepotřebuji 😀.
Ale už jsem naplánovala, že buď budu těhotná nebo pojedeme ještě potom k moři nebo do hor se odreagovat, od půlky července jen lítám po doktorech a asi mi z toho hrabe 🙂.
@briketaaaa i minule me to ukázala ale chtěla jsem si to vyfotit a sestřička říká tak ja vám to vytisknu 😉
@briketaaaa no vidíš jiný kraj jiný mrav 😀😀😀sranda taky jsem koukala
Taky slyším poprvé. .Holky kolik bych +- mela Mít hcg v krvi 14.den po ket dvouch 4 denních embryjek?Zítra mam volat na vysledky..tak mi to před spaním věta hlavou ;)
@briketaaaa Tá taky pořád spím 🙂 A začal mě bolet zub 😒
@valerie111 clovece, to je tak strasne ruzne, ze tezko rict.Navic ty vysledky jsou lehce odlisne, laborka od laborky. Vim, ze kdyby to bylo treba kolem 50, bylo by to dost malo.Ale u tebe bych si klidne tipla 1000, kdyz to budou ta dvojcatka. 😀 Ne, kecam, vazne nevim, jen ti je strasne moc preju. 🙂
7dní (1. týden) 21 dní (3 týdny) 0 - 5
14 dní 28 dní (4 týdny) 3 - 426
21 dní 35 dní (5 týdnů) 18 – 7 340
28 dní 42 dní (6 tt) 1080 – 56 500
35 - 42 dní 49 - 56 dní (7 - 8 tt) 7 650 – 229 000
43 - 64 dní 57 - 78 dní (8 – 11 tt) 25 700 – 288 000
Hladina hcg v krvi
@dadakin a u dvojčátek by to mělo být dvojnásobné
@valerie111 dej hned vědet, ta hodnota je hrozně individuální
Dobré ránko, tak vy tu tak pěkně prospíváte.....To já dnes začínám polykat pipule a 26 jedu na měření slinice a snad do dvou dnů potom ultrazvuku vložení blastičky. 😉 Už se moc těšíme 😵 A bojíme
Ježiš, co to píšu...prej pipule...samozřejmě pilule jsem chtěla napsat .... 😀 😀 😀 😀 a měření sliznice, néééé slinice 😀 😀 😀 no jo, to budou ty horka, někde se to projevit musí 😀 😀 😀 Tak všem krásný den.....
@briketaaaa no to já nevím já jsem u dvojčat měla hcg 370 a byli jednovaječný a ted mám 1800 myslím si že je to individuální
@dadakin určitě 😉

@merope Tak to je super, já se nakonec rozhodla pro vložení 2 embryí. A jak se cítíš, jsme teprve 6 den. 🙂