icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

bobyna
23. srp 2015

@briketaaaa to asi nebude moc příjemnýýý ale musí tě pochopit
😉

bobyna
23. srp 2015

@valerie111 tak ještě ,že to dopadlo dobře zub je venku a je fajn

bobyna
23. srp 2015

jinak všem hezkou neděli já která jsem s nechtěla testovat jsem to desátý den nevydržela .Důvod jsem ,ale měla je pořád tak nějak špatně boleli mě i kyčle pořád nafouklá hlava mě bolela výsledek plastového mama testu do 30 sec \\ a dost silný na papírkovým testu ne tak silný ale taky.No desátý den test je snad v pohodě .Mám samozdřejmě strach zatím aby se mimi nepustilo ale minule ten test nebyl tak výrazný a rychle tak do úterý budu čekat

valerie111
23. srp 2015

@briketaaaa Přesně tak..musíš myslet na sebe🙂 Jj,sel ven...Moc se těším, taky doufám že už vse bude videt🙂

valerie111
23. srp 2015

@bobyna Tak to je super!!!!!!

larunnka
23. srp 2015

@bobyna velká gratulace! 😉 to je úžasný teď je potřeba pořád věřit a všechno bude OK.

larunnka
23. srp 2015

@briketaaaa plně tě chápu. Ale pokud ještě nemáš žádného mrňouska, tak to musí chápat. Ne li čekat. U mě v práci mě určitě odsoudí. Protože během měsíce budu druhá (pokud to vyjde ) a díky tomu že už mám dvě tak za to budu špatná, ale musíme myslet tak, že je to život náš.

merope
23. srp 2015

@bobyna Gratulace!!

@larunnka No, to je snad jedno, kolik má kdo dětí, ne? Všude čteme, že nás děti zachrání ve stáří, tak jim můžeš říct, že chceš platit nižší sociální pojištění 🙂.

larunnka
23. srp 2015

@merope jasně. Nemá cenu to řešit. Nám to všechno s těma našima dvojkama tak uteklo, že teď si to chceme vychutnat. Máme dva mrazacky tak naděje snad nějaká je..

smtanka
23. srp 2015

@bobyna Krása. Super. Mam radost s tebou😀

smtanka
23. srp 2015

@briketaaaa Třeba tě překvapí. Držím pěsti, aby to proběhlo hladce.

bobyna
23. srp 2015

Zatim si to nepřipouští až bude krev budu klidnější i když takovou dálnici desátý den jsem minule neměla v úterý to rozseknu a mooooc bych si to přála
Bolí me dost v kříži

zdenka35
23. srp 2015

@bobyna To je krása taková dálnice,gratuluji 🙂

bobyna
23. srp 2015
bobyna
23. srp 2015

Holky tak uvidim 😍 fotka desátý den ket

bobyna
23. srp 2015

@zdenka35 taky té vsechno bolelo ?

zdenka35
23. srp 2015

@bobyna Mě do ted 🙂 je mě pořád celodeně blbě od žaludku,ale nezvracím,pořád cítím podbřišek,prsa zvětšené a bolí a jsem pořád unavená,v noci trpím ted hroznou nespavostí přes den jsem jak šípková Růženka 😉

bobyna
23. srp 2015

@zdenka35 úplně stejne mě je tak snad je to dobre znamení 👏🏼ty prsa jsou taky hodně citlivé 😏teď jeste trochu ty zada no v úterý budu chytřejší minule me tak blbe nebylo

valerie111
23. srp 2015

@zdenka35
@bobyna Já jsem na tom úplne stejne..Jsem strasne únavena,porad bych ležela nebo spala...celý den je mi zle od žaludku a mam problém do sebe něco nasoukala. ..dnes zatím třeba jen 1 chleba s marmeládou a 1 banán. .Doufám, že to brzy přejde. ..pac tohle je hrůza, jsem sice na neschopence,ale beztak svoje povinnosti musím udělat. A v tomhle stavu hrůza. ..

zdenka35
23. srp 2015

@valerie111 To já něco pozřu,ale nevychutnám si to moc 🙂 pořád cítím potřebu jíst a i nejíst 😀 no jsem ráda,že zatím nezvracím,ale také mě bolí celodeně,spíš mě štve že ted moc v noci nespím 😒 já už zítra jedu do Artu,tak uvidím 🙂 ty v uterý vid 🙂

bobyna
23. srp 2015

@zdenka35
@valerie111 s tím jídlem to mam stejne nemám na nic chuť dnes jsem po týdnu jedla trochu oběd

zdenka35
23. srp 2015

@bobyna To já se zase najím,mírně,zdravě 🙂 kdybych zvracela nejím vůbec,tak jsem ráda,že mohu něco pozřít,než to třeba začne,papkat se musí 😀 😀

valerie111
23. srp 2015

@zdenka35 Jo jo. V utery ráno krev a potom ultz

smtanka
23. srp 2015

Zkuste hodně ovoce. Poradili mi taky rohlík nebo chleba s máslem. To pomohlo hlavně na ten pocit žaludku na vodě. K obědu třeba jen polévku s pečivem. Trvalo to u mě tak 14 dní. Když to přestalo, měla jsem o mimi strach. Buďte rády za to nechutenství. Alespoň víte, že jste těhu 😉 Jinak přeju, aby vám bylo co nejdřív líp.

Já trpím mírným nechutenstvím pořad. Taky nechápu, proč se říká raní nevolnosti. Já znám hlavně ty večerní. 😎 Ale papat mimi musí správně, tak se kromě femibionu láduju co nejpestřejší stravou. Hlavně žádné uzeniny a saláty, po kterých by mohl člověk mít střevní potíže. Taky jsem zjistila, že ne všechny bylinky a sýry jsou pro těhotné vhodné. Tak si vařím doma. Ujíždím si hodně na čočce, cizrně, fazolích, kukuřici a kroupy jsem teď taky měla s uzenou polévkou. Mňam. Ale rybu nemůžu od určitého týdne vidět ani cítit 😀 Co se osvědčilo za jídlo vám? Dejte tip na vaření. Budu ráda.

briketaaaa
23. srp 2015

@smtanka Já můžu hlavně bramborovou kaší, ač nezdravy taveny syr, poslední dobou už můžu i chleba,ale do nedávna jsem zvládla jen rohlíky. Ještě jsou dobré polévky. Zeleninu a ovoce moc nedávám, hlavně po zelenině je mi hodně těžko. Už se to ale hodně zlepšilo. Za to teď mám problém si vyčistit zuby,příšerné se mi zvedá žaludek jakmile strčím kartáček do pusy. Nejhorší okamžiky dne. No a ač jsem nikdy netrpela na zacpu,tak teď trpím 😞

zdenka35
23. srp 2015

@smtanka To ja varim doma normalne a porad 😀 😀 a u nas roky dosti zdrave,ani nevím kdy naposled u nas byla uzenina či něco smazeneho 🙂 neni me dice dobre od zaludku,ale nemam probkem jist,malo,zdrave.Me dosti pomaha matovy,hermankovy ci zazvotovy caj na nevolnost 🙂 neni dobre ted pastiky,jatra,plisnove syry,moc uzeniny,radeji ne cerny caj ani zeleny,dobry pry roibos a jiz zminene bylinkove na nevolnost.Varim dospelemu synovi 😉 tak obcas musim tu nevolnost premoci 😀

smtanka
23. srp 2015

@briketaaaa Přesně, taky jsem obtíže se zácpou nikdy neměla. Přesto jsem teď občas nafoukla a vypadám, jak v 5 měsíci minimálně. Ale to už k tomu těhu asi patří.

smtanka
23. srp 2015

@zdenka35 Tak to jsi šikovná. Já, když mi bylo zle nejvíc, měla problém už jen otevřít lednici a cítit ty pachy. Natož pak vařit 😉

bobyna
23. srp 2015

Me nadýmá i broskev a minerálky z bublinkou vubec

zdenka35
23. srp 2015

@smtanka Me nic jineho nezbude,synovi 18,sportovec co hodne spaluje 🙂 ale on vari i se mnou a ve vsem pomaha než se vrati manzel po skoro 7 mesicich 🙂

Strana