icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

hanulkavelunka
31. srp 2015

@dadakin gratuluji at je vse ok a mimis se drzi
Taky se dockame.

bobyna
31. srp 2015

@dadakin no krása 👍🏼

bobyna
31. srp 2015

@matylda87 ja byla v červenci na et mimi se Chytlo a pustilo a hned v srpnu jsem šla hned na Ket a vypadá že se mu u me líbí 😀statisticky je Ket úspěšnější než et .Co se tyče pohybu a tak přece jenom to neni klasické těhu takže jsem opravdu byla 5dni v klidu

hanulkavelunka
31. srp 2015

@bobyna kdyz nemas co mrazit tak jsi rada i za et a dr rikala ze je to na stejno ale spis je lepsi cerstve nez mrazene. je to taky o stesti to si nevyberes.

smtanka
31. srp 2015

@matylda87 Taky jsem ležela. Ale hlavně jsem si dávala pozor na zvedání věci. To jsem u prvního Ketu zanedbala a nevyšlo to. Prý není dobrý pohyb, při kterém napinaš bříško. Takže žádné stlani, vytírání, nošení nákupu. Chodila jsem na velmi pomalé procházky. Nějak sama jsem cítila, že ty otřesy mi nedělají dobře. A tak to na podruhé vyšlo 😉

matylda87
31. srp 2015

@smtanka Já sem si poprvé hrála na hrdinku a teď si to vyčítám...protáhlo se nám to o 2 měsíce, skrz dovolenou a pak zas nebyly vhodný podmínky. Teď si budu lepit nějaký náplasti tak snad to výjde tento měsíc...a budu teda nejmíň týden v absolutním klidu 🙂

bobyna
31. srp 2015

@dudus urcite se rozmrazi v pohode 😉

hof78
31. srp 2015

@hanulkavelunka ahoj, tak me urcite napis, jak to ve stredu dopadlo, drzim pesti. me je ok, jen me boli v zadech. a to muze byt - stejne jako vsechno ostatni priznaky - stejne tak dobre jako spatne znameni. ja asi na test tento tyden nemam pevne nervy, jsem uz z minulosti hodne zklamana

smtanka
1. zář 2015

@briketaaaa Ahoj. Už máte screening za sebou? Já jdu dnes odpoledne. Jak to probíhá? Výsledky dostaneme rovnou? Dekuji

briketaaaa
1. zář 2015

@smtanka ahoj, jo jo byla jsem na něm včera. No probíhá to tak, že tě sonem vyšetří jak vaginálně, tak přes břicho. Projíždí mrně od shora a dolů, kontroluje všechny kostičky a orgány, vstup pupečníku, uložení placenty atd. Vyšetřoval mě snad půl hodiny. Malý nebylo natočený jak by potřeboval. Důležitý je aby změřil šíjové projasnění a zda je nosní kůstka. Pak mi sestřička vzala ještě krev a když do ČT nebude nikdo volat, tak je to OK. Ta krev doplňuje nález z USG. Tak snad.... 😕

Včera, jak ze mě opadl ten stres, tak jsem byla hrozně ospalá a už jsem se na nic nezmohla 😀

Jinak jsem dneska byla už naposled v práci, odnést PN. Všechno mě hrozně unaví. No a jsem vstoupila do druhého trimestru, tak doufám, že to dotáhneme do krásného 38-40 týdne 🙂

Dej pak vědět, jak jsi dopadla 😉

bobyna
1. zář 2015

Tak opět stressss začala jsem špinit trochu me bolí v podbrisku volala jsem do caru jsem vyplašená jak zajíc na honu bojím se strašně moc je to tmavá krev prý se mam zitra ukázat bojím se pohnout mam ležet

valerie111
1. zář 2015

@briketaaaa To je parada🙂 Bude už jen dobre🙂 Já jsem dnes 7+4. Zatím vse ok. Jen ranní nevolnosti trvající +- do 18h a strasna unava 🙂 Ale co...s Tim už se poperu🙂

valerie111
1. zář 2015

@bobyna Jak si daleko?Já jeden den zakrvacela a pak už Dobrý. .taky me to vydesilo a letěla jsem k doktorovi..tak budu držet ať je vse ok🙂

bobyna
1. zář 2015

@valerie111 21 po Ket bojím se moc

bobyna
1. zář 2015

@valerie111 i v podbrisku me boli

smtanka
1. zář 2015

@bobyna Vím co prožívaš. U mě to podruhé propuklo kvůli hematomu. Zítra držím pěsti. Snad tě lékař brzy uklidní.

smtanka
1. zář 2015

@briketaaaa Tak hlásím u nás je mimi taky naprosto v pořádku. Pravděpodobnost vady je 1:4000. Ale to já už věděla, že bude ok. Cítila jsem to 😉

Probíhalo to v podstatě stejně. Jen mi při tom dost tlačil na bříško. A to mi nebylo příjemné. Spát prý už pan doktor nedoporučuje na břichu. Tak zítra pořizuju těhu polštář 😀

A v práci jsem už taky nadobro skončila. Už si tam jen zajdu pro věci a vyřešit dny dovolené.

briketaaaa
1. zář 2015

@smtanka na krvi jsi byla už předtím? Super gratuluji 😉

bobyna
1. zář 2015

@smtanka a bolelo té i trochu břicho teď se me to uklidnilo bože jak jsem vystrašena

smtanka
1. zář 2015

@briketaaaa Ano, před minulý týden. Já totiž na screening nebyla v nemocnici ale v Centru prenatální diagnostiky.

dadakin
1. zář 2015

@valerie111 já jse podle UTZ 8+1tt skočili jsme o 4 dny dopředu

smtanka
1. zář 2015

@bobyna Mívala jsem v té době dokonce křeče. To jsem se bála. Bříško mě bolelo pořád. Ale mírně. Takže člověk to normálně nevnímá. Když se pak ale objeví špinění, je z toho naráz bolest. Jojo, tak jsem to měla. Dobře se vyspis a zítra u lékaře bude už fajn. Kolikátý jsi týden?

hof78
2. zář 2015

@hanulkavelunka ahojky, tak co, testovala jsi dnes a muzu gratulovat ? 🙂

hanulkavelunka
2. zář 2015

@hof78 ahoj není k čemu gratulovat na testu nic je / 😢😢😢

valerie111
2. zář 2015

@dadakin Jee🙂 Já jdu na ultz az 10.9 🙂 Tak uvidime🙂

hof78
2. zář 2015

@hanulkavelunka prosim te, hlavne neves hlavu - je to opravdu jeste moc brzy! Jak se citis? Ja uplne zoufale netehotne.

bobyna
2. zář 2015

@smtanka probíhajíci 6 tyden říkala paní dr v noci jsem skoro nespala ráno hodinu a půl doBrna normálně cca 25 min na ultr nenasvědčovalo nic krvácení mimi je díky bohu tam kde má být na srdičko brzi za tyden kontrola bože jak já se bála

smtanka
2. zář 2015

@bobyna Mám radost s tebou. Musela jsi se opravdu bát, když jsi ani v noci nespala. Utíkej to pokud možno dospat. Mimi potřebuje fůru spánku a svěží maminku.

hanulkavelunka
2. zář 2015

@hof78 no já taky tak jen cítím podbřišek nic víc 😒
víc piju, v noci se strašně potím včera zimnice a bolest hlavy ale nesleduju se tak to je a večer bílý hlen ráno zase vodnatý s utrošem jako nesleduju se kašlu na to miminko tam prostě je aspon to jedno kde jinde by byly . . . a na test je brzy možn už ani nestetnu a počkám si na úterý aspon si v sobě na týden zachovám náděj

bobyna
2. zář 2015

@smtanka jo je mě špatně od žaludku a lžím a pospávam bylo to náročnééé a děkuji za podporu 🙂

Strana