KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
tak ráno opět krev tak už jsem jela do caru na ultr plod pořád je ale paní doktorka nebyla moc optimistická pichli mě injkci na udržení Augolutin tak nějak se jmenovala a řekla že se dávají mimiskovi do pátku a pak se uvidí doufám že ta injekce zabere jsm z toho paf no děj se vůle božíí
@dudus musel zavolat zamecníkovi,aby mu být otevřel. Teď už máme klíče ve všech světových stranach 😀
@bobyna kolik jsi týdnů? Co se ji nezdálo? Buď tam bylo srdíčko nebo ne? Držím palce
Jinak mě pustí až zítra podle usg. Myslíte, že je vhodný pak jet k zubari,nebo radši ležet doma a odpočívat? Moc se mi tam nechce
@briketaaaa 7 týden teprve
@briketaaaa 6plus 3 přesně nikde nemůžu najít za jak dlouho by měla injkce zabrat
jj taky
4-2-4
@briketaaaa k zubaři teď určitě nechoď....nebo se zeptej jak tě budou propouštět,ale já bych to určitě odložila.... 😉
jj, tak to je potom jo. Ta injekce je Agolutin , hormon žlutého těíska a je to podobný právě Utrogestanu.....neboj ,vydrž, je to vlastně další jakoby výživka pro mimíska...budeme držet palečky 😵
Bobyna tam to by měla srdíčko najít. Nenašla? Já pichala agolutin místo utrogestanu, když jsem spinila,tak jsem pichala 2 amp a do druhého dne to bylo o něco lepší. Ale další den třeba zase spineni.záleží co jepricinou
@dudus taky se mi tam nechce, jsem už tam přes měsíc objedná na ku li tehu prohlidce
Tak super-děkuji za odpoved
@briketaaaa no nevidím to dobře
@bobyna někdy bývá vidět dyl, tak ještě nepanikar. Ale moc moc držím palce
@briketaaaa je mi to jasný, u nás se taky objednává k zubaři a trvá jí to i dva měsíce než se tam dostaneš, mají hrozně plno. Manžel chodí k zubaři a ten ho vezme hned druhý den jak si zavolá většinou, max. čeká týden, a to má taky hodně pacientů,ale nebere další 😒 Ale pokud to máš jenom prevenci tak to ještě počká...
no 6 plus 3 no asi je to na hraně s tím srdíčkem uvidím jak zabere pichanec
Holky, vím, že to není úplně k tématu, ale máte některá zkušenosti s ovulačními testy? MUDr. říkala, že první cyklus po IVF se dobře těhotní. Odjeli jsme na dovču, testovala jsem od 8. dne denně s výjimkou tuším 9. dne (cesta na dovolenou a příjezd v noci, tak jsem začala testovat ráno), včera ráno jsme přespávali po cestě v hostelu a tak jsem testovala až večer. V sobotu test jednoznačně negativní, včera večer velmi slabá čárka, dneska ráno zcela negativní. Ale podle pocitů si myslím, že jsem měla ovulaci včera večer (citlivý čípek, bolest břicha při pohybu ještě dneska ráno). Byl by to 17. den cyklu, mívám ho většinou 27 výjimečně 21 dní, ale z těch hormonů po IVF ví člověk kulový (5 dní jsem špinila s Utrogestanem co už jsem měla mít menstruaci, tak jsem proto začala tu ovulaci testovat tak brzo, abych ji neprošvihla).
Je možné, když je mezi testy někde pauza 36 hodin, že by se vyloženě prošvihla ovulace? Větší pauzu jsem nikdy neměla a přesto jen slaboučká čárka včera večer.
Me se nikdy podle ovu testů nepodařilo ovulaci vychytat proto nám dr doporučil ivf-ani po clostilbegytu se to nezměnilo tak teď čekáme na první ket
@merope taky jsem zkoušela a i když byl pozitivní, tak stejně nic. Pozor jen na to,že u ovu testů musí být obě čárky stejně silně,aby byl pozitivni
@pajala No, já díky všem těm IUI snad už poznám ovulaci jako takovou, i jsem to probírala s doktorkou, takže jsem ji při troše štěstí "chytla" a pokud se nepodařilo, tak jak jsem to na dovolené pozorovala, snad to umím odhadnout předem i bez testů pro příští měsíc, tak uvidíme.
@briketaaaa Já vím, že ovuluji poměrně pravidelně a v pohodě (resp. dozrávají mi v pohodě folikuly - každý měsíc hezky spořádaně jeden), jediné, co mám mírně rozhozené i normálně, je délka cyklu - některé jsou "vzorové" 27 dní a do toho sem-tam skočí jeden kratší (cca 1-2 krát do roka). Ale i v tom je normální folikul (což vím z toho, že jsem byla na prevenci u gynekoložky, ta se 9. den rozplývala nad hezkým folikulem a 11. den už nebyl a MS přišla ten měsíc dřív).
Asi budu poslouchat radu své doktorky - 2-3x týdně sexu a musí se podařit 🙂.
Kolikátý den po Ket jste testovaly??Vím že jste to tu psaly , ale stránek je už moc a nechce si mi dohledávat...dnes se cítím jak před mrchou...... ☹ .
desátý den 🙂
9 den slabý duch 🙂
@briketaaaa jak se cítíš a jak je?je to lepší?a jestli tě pustí,tak lež doma a odpočívej a k zubařovi se přeobjednej...nebo uvidíš,jak se budeš cítit...
@dudus ono to láká testovat,že jo...kdy to chceš zkusit a kdy máš jit na krev?
Holky a jak dlouho ket trvá?je to pro me nové a vždy když jdu do centra tak se chci na spoustu věcí zeptat ale nakonec na to nějak není čas.doktor vždy pospicha za dalšími pocientkami 🙂
Ahoj, tak si zítra jedu pro dvě bublinky 🙂 . Dnes jsem volala, tak se krásně rozmrazili a prý se hezky vyvíjí. Tak se těším! Ale ty nervy těch 14 dní to zas bude něco 😖 . Ale to dám a bude to tam 🙂 . Moc tomu věřím!
@pavlina1976 drzim palecky at se vse zdari.ja jdu pro jednoho mrnouska ve ctvrtek a uz dnes jsem nemohla dospat-a to je teprv zacatek 😉
@pajala Takže 10.9.? To je paráda 😉 . Tak budeme nervovat spolu a podporovat se 😀 . To bude nekonečný těch 14 dní 😖 . Budeš testovat, nebo počkáš až na krev?

@pajala já dostala tohle dop.: procházky a pobyt na čerstvém vzduchu, zdravá strava a pitný režim, 7 denní sexuální abstinence, vyvarovat se nachlazení a infekce, vhodná vlažná sprcha...ne horké koupele, zákaz koupání v bazénu, a aktivita jako třeba jízda na kole, cvičení a různé otřesy..zákaz. Pravidelně brát léky a poud začneš špinit v žádném případě léky nevysazuj......počkej až na odběr krve....to je asi vše 😀 😀