KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@pajala A ty jdeš také na Ketík? Já s tím testováním nevím no, asi to taky nevydržím 😀 . Ale tolikrát jsem byla zklamaná z pozitivního testu a pak nic, že možná počkám až na krev. Ať mi řeknou ortel 😉
@pavlina1976 jj na ket.před opu jsem krvacela takze nám 7embriek zmrazili a ve ctvrtek na první pokus 🙂 můžu se zeptat do kterého centra chodily? 😉
@pajala Jezdím do Sanusu Jihlava. Pěkná snůška 😉 . A necháváš si dát jedno? Bojíš se dvojčátek 😉 ? Já vzhledem k věku si nechávám dvě. Tak uvidíme no 😀 . Dvě by mě teda dost překvapili 😀
@pavlina1976 držím ti palečky, já dnes pátý den po ket....neboj uteče nám to.. a kolikatidenní máš mimísky?
@bobyna desátý den...takže sobota...to snad vydržím 😉
@briketaaaa tys ležela jen půl hodinky po ketu? Mě říkali, že minimálně dvě hodinky abych ležela, že teda můžu odejít dřív,ale že ty dvě hodinky jsou tak akorát
Tak další den za náma..... 🙂
@pavlina1976 ja sem z dvojčat a mám z toho trochu strach.i když taky už jsem starší -možná nějaký příští pokus dáme dve 🙂 .ale z vlastní zkušenosti vím ze moje dvojce-brácha je super a máme k sobě blizko (mám ještě dvě starší ségra ale brácha je bracha) 😉
@dudus Mám pětidenní 😉 . 😉 Už se ti to krátí do testíku 😉 . Moc přeju // pořádný dálnice! Já budu chodit do práce, tak mi to snad uteče 😉 . Ale budu se šetřit! A co bereš? Já estrofem a utroš.
@dudus No myslím ze rikali aspoň 30 minut,ale nechali me přes hodinu. Pak jsem lezela doma no a ležím do ted 😀
@bobyna U mě lékaři nebyli úplně optimisticti do 9.tt a i teď mě doktorka upozorňuje, že není nic jisté. Já myslím, že tu možnost nezdaru zkrátka musí připustit, abychom se na to mohli dopředu připravit. Nicméně to neznamená, že to u vás nedopadne dobře. Držím palce a myslím na Vás.
Já jsem holky pro jistotu o víkendu prochladla. Léky zatím žádné nechci. Ale teď už začínám cítit i krk, tak zítra zajdu k lékaři. Je to zvláštní. Od té doby, co jsem brala těhu vitamíny, jsem nebyla nemocná. Vlastně je to víc jak rok. No a teď tohle. Vím, že by Paralen nemel vadit. Přesto sama si ho dát asi neodvážim. Mam ale zvýšenou teplotu. Snad prcek přečká i tuhle nepříjemnost.
@smtanka Nasaď vitaminy 😉 C apod. držím pěsti, bude to dobrý. Miminka přečkají hoooodně 😉 .
@smtanka Já mela 7.den taky pidi dušíka
@smtanka Já bych šla k doktorce
@valerie111 Já dnes 8+4tt v čtvrtek jdu na kontrolu a pro prukazku. Tak doufam,ze vse bude ok.Zároveň vysazuji prednison,takže velký den🙂 Kromě ranních nevolnosti trvajících do vecera a únavy žádný problém či komplikace,tak uvidime🙂
holky takže hlásím další nezdar zázrak se nekoná budu vás tady podporovat samozdřejmě jsem ráda že to nemusím vysvětlovat moc lidem pořád jsem čekala na srdíčko kterého jsem s nedočkala asi bylo něco špatně příroda se nedá ošálit .V 7 týdnu už to ale fakt bolí .Manžel má špatný spermio takže šance nula .Ale život jde dál musím si najít nějaký nový smysl života
@pavlina1976 já do práce bohužel nemůžu, mám to fyzicky dost náročný tak to nechci ani riskovat, beru už jen Utroš 4-0-4, ale dnes mě začla šíleně bolet noha, mám křečáky a všechny ty prášky tomu zrovna neprospívají...takže jsem natáhla punčochy a mast....snad to bude ok. ☹
@bobyna to je mi moc líto bobynko 😔 😢
@bobyna je mi to moc lito, ale aspoň ti doma pobíhá 1 ditko
U mě kontrola taky blby, hematom se zvetsil, pokud se utrhnr,tak konec ☹
@briketaaaa bože to je jak na houpačce ano mám syna je to rozdíl bolí to ale není to tak když nemáš žádný miminko držím pěsti zatracený hematomi jsi pořád ve špitále?
@briketaaaa drž se, ten hematom musí zmiznout ....ještě není nic ztraceno....
@bobyna holky dnešní den s váma moc prožívám, a bojím se mého výsledku....snažím se nemyslet, taky mám dva syny, už ale z domu a tohle je naše taky poslední šance.....
dnes je venku krásně.....kéž by bylo všechno jinak
@briketaaaa Jak je to možné? Už máš takový kus cesty za sebou. Pořád tomu nemůžu uvěřit. Řekli ti alespoň, proč se ti vrátil? Jaký je důvod, že tak roste? A jak se cítíš?
@briketaaaa Ach jo. Držím pěsti. Snad bude brzy lépe.
je to tu nahoru dolu dny plné euforie střídají dny beznaděje a zoufalství a pak se někde dočteš že matka vyhodila v mrazu zdravou holčičku do popelnice kde je spravedlivost holky!!!!!No i když na zázraky nevěřím neztrácím naději kamarádka po uspěšném ketu měli 1 procento kvuli speermio otěhotněla po 9 měsících po porodu normálně i po potratu je prý velká šance no nevím a holky nevíte jak to bude ted jestli budu mít normální 6 nedělí?????
ale je příjemný že vím že na mě myslíte a já na vás
Také s vámi soucitu.je to fakt nespravedlivé ze člověk který po mimi touží nemá štěstí a ostatní co ani nemají zázemí se jich pak zbavuji.drž te se 🙂
Ahoj holky, i ja mam dnes spatne zpravy. Me spineni z minuleho tydne (doufala jsem, ze se embryjko uhnizduje) se zmenilo v sobotu do menstruace :( takze opet nic, mam za sebou 4x IVF z toho 2x KET a 2x ET :( nechapu, kde je chyba. Embryjka maji vzdy dobrou kvalitu.
@bobyna, moc me to za tebe mrzi. Taky uz mam 2 deti z prvniho manzelstvi, ale prejeme si s manzelem moc miminko. Drz se !
@hof78 to je den na hovno a máš můj velký obdiv kolik toho máš za ssebou ja jen dva pokusi z obou bylo těhu a nic taky to nechápu a vyšetření embrii padesát ticíc je to normální 15 let s manželem snažení ještě že jsme si ve dvaceti pořídili kluka jinak bych se asi dětí nedočkala je to nespravedlivý i já vždy top ten prostě ta nejlpší kvalita embriii
@bobyna a nechces to jeste zkusit ? ja to porad nejak nevzdavam. ja jsem na tohle hrozna, kdyz si jednou neco vsadim do hlavy, tak strasne tezko od toho planu (tady spis prani) zase vycouvam. ale musim dat pozor, aby me to neznicilo. vzdy si rikam, ze to budu nest statecne, ale uprimne me to vzdy dost srazilo na kolena. kdyby me nekdo mohl rict, kde je ten problem, tak bych to mozna spise akceptovala. my mame jeste jednoho mrazacka, ale mam hrozny strach ho "vyplytvat". mozna si zajdu za jinym lekar, jenom proste mit druhe mineni. co se tyce penez - ani se me neptej. vsechno platime sami, uplne vsechno, asi uz by za to bylo male auto. mam z toho hrozne vycitky svedomi - ze jsem ja na vine, vis ?
uprimne, myslim ze horsi nez moje 4 neuspesne transfery, je ze v tvem pripade to 2x klaplo, ale proste se neudrzelo. verim, ze to muselo pro tebe byt hrozne.

@pavlina1976 to teda bude ale stojí to za to 🙂 určitě je dobrý vědět ze nekdo prochází něčím podobnym 🙂 a může se s čímkoli sverit.Ještě nevím ale asi budu testovat 😎