KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@dudus ahoj, to víš křečáky to je hajzl, tak odpočívej! To víš ty hormony to na to není nic dobrýho, ale to přejde a hlavně co bysme pro mimi neudělaly, že 😉
@briketaaaa to je děsný, a jak to, že se zvětšuje ten hematom? To s tím nemůžou nic dělat? To není normální, přece to takhle nemůže skončit, to ne! Musí zmiznout neřád jeden! Drž se a věř!
Ahoj tak dnes aspoň já dobrou zprávu, jsem s embryjkama už doma, mám dvě, krásně se prý vyvíjely 😉 . Tak teď dlouhá cesta k testu, k hcg, pak k srdíčku a pak k porodu......Věřím, že tentokrát to dáme! Musíme, věřím, že už je pro mě konečně taky ten správný čas.....
Zatím jsem v klidu, ale jak se bude blížit test a krev, tak budu v nervu 😠 .
Já jsem po 7mé ( 3x IVF a 3x ket, jednou zamlklé těhu v 8tt, pak 4x biochemické)
@bobyna To me mrzi...Jses statečna! Bude dobře. ..moc ti to preju:*
@briketaaaa No co to tu čtu...:/ Vse vypadalo dobře a ted takový obraty...Do dnes jsem se na kontrolu těšila. .Ted se začínám spis bat:/
@bobyna a do jakeho CAR chodis? ja jezdim do Gennet na Letne, a vlastne si nemuzu stezovat. moje lekarka je uplne zlaticko. jen ja nejsem ochotna akceptovat, ze nekdy je i medicina na tohle kratka. muj manzel - lekar - je ze me zoufaly. ja jsem presne pacient, ktery veri, ze kdyz jdu k lekari, tak me lekar vyleci. a ono to tak nefunguje uplne vsude, rozhodne ne v reprodukcni medicine. na tvoji otazku - ne, ani jednou z tech transferovanych embryek se nechytlo. vzdy dostanu po 8 dnes menstruaci (a to treba o 6 dni drive, nez bych mela). uz premyslim, jestli treba moje telo nevstrebava ten Utrogestan, ze to jako nepusobi, vis ? asi to je ale blbost
@hof78 tak to je hodně divný chodím do Brna do reprofitu doktorka je v pohodě vlastně všichni nikdo nic nesliboval na to tam jsou opatrní .Utrogstan má i nějakou náhražku zkusit něco jiného a šla bych hned do Ketu jsi ted nastimulovaná .Kdyby někdo řekl proč se to nedaří .Břicho mě docelo splasklo ty hormony jsou pěknej prevít
@valerie111 no snažim se fungovat dnes jsem uvařila dokonce i jedla vytřela celý barák čtrnáct dní jsem byla pořád v posteli tak to bylo zanedbané když jsem čekala kluka tak jsem to vůbec neměla .Na druhou stranu kolik pokusů jsi musela projít ty a ostatní holčiny aby jste měli ty svoje srdíčka pod srdíčkama opatruj se
Zdravím všechny v téhle diskusi..pro vaše povzbuzení jukněte na můj blog..fakt dost trápení a nakonec happyend... 😀 😀to přeju všem tady..
@pavlina1976 ahoj, jsem nedočkavá ,tak jsem si to přečetla tady..držííííme palceeeee..
@jaka17 Ahoj Jani, jj tak, tak 😉 . Tak už v tom zase jedu.....Uvidíme jak s testíkem, chtěla bych vydržet až do 18.9. to je 11DC, na krev mám jít 23.9. a 24.9. budu už vědět ortel. Moc tomu věřím! Tak mi s Johankou držte všechno co máte, holky zlatý 😉
@pavlina1976 jo děvče, to ti nezávidím..já s tím testováním byla maniak..celý je to o pevných nervech, však víš..nejdřív duch, pak HCG, pak srdíčko, NT screening...furt něco, ale my matky se tím rády prokoušeme... 😀 😀
@jaka17 máš mailík 🙂
@jaka17 poprvé jsem byla těhotná stejně s tebou a ani jedné nám to nevyšlo. Moje mamka te dodnes sleduje,jak jste na tom. Já ku li práci čekala rok a půl na další pokus. A teď se to možná zase rozplyne....
@briketaaaa Hele bud trosku optimističtější! Jaky rozplyne...bude to dobry...je to silnější bojovník a tečka! !!!
@briketaaaa jsi pořad v nemocnici nedá se byt v klidu to je jasny ale ty komplikace uz by mohli konečně dat pokoj a táhnout o dum dal
@valerie111 já se snazim,ale prostě pokaždé když na to pomyslím,tak brecim,vidim manzela a zase brecim. Nemůžu brečet! Ale nejde to. Ještě není nic ztraceno!
@briketaaaa Vím, že je to těžký. ...ale nevzdávej to!Jak píses nic není ztraceno!!!
@briketaaaa Hezky lež, nestresuj se tolik, a snad se mimi udrží. Držím pěstičky.
@bobyna Já se včera vrátila z Chorvatska, dali jsme nějaké ty pokusy "přirozeně" a dost jsem si psychicky odpočala, nebyl čas myslet na to, že to nevyšlo. Tak pokud máš tu možnost, fakt doporučuji na nějaký čas vypadnou - kdyby to mělo být na prodloužený víkend někam na Vysočinu - nejdřív naplánovat, kam pojedete a co budete dělat a pak si to užít.

@hof78 no zkusila bych to asi hned v mém caru s tím něměli problém spíš naopak já jsem taky palice paličatá tohle mě dost srazilo nevím co dál co bude a tys nikdy z tech tolikati pokusu nebyla těhotná ? I syn se moc těšil. na mimi .No každopádně jsem to docela špatně snášela i fyzicky v tom to ohledu se mě když to blbě řeknu ulevilo nic jsem nejedla přitom jsem byla z prášků nafouklá jak balooon pořád mě bylo strašně špatněě