icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

jaka17
9. zář 2015

@briketaaaa To jsou náhody..tak mamku pozdravuj a te´d zas budu držet palce všem jáá a malá..

jaka17
9. zář 2015

@briketaaaa teprve jsem zpětně dočetla co a jak ..držím moc palce, já taky špinila a krvácela každé těhu..tak snad to rozeženou a bojovníček se udrží...

pajala
9. zář 2015

@pavlina1976 ahoj tak ti přeji ať se vse zdari a mimi jsou v poradku 😉 .prosím te jak dlouho se snažíte?

pavlina1976
9. zář 2015

@pajala Ahoj děkuju 😉 , no zhruba pět let 😠 . Jj věřím tomu, že to tentokrát dáme! A co ty?

pajala
9. zář 2015

@pavlina1976 ja jdu zítra.nejdřív sem hledala "toho pravyho"a teď to nejde 😒 tak uvidime jesli si nás mrnousek vybere 😉

pavlina1976
9. zář 2015

@pajala Vybere, musíme věřit! 😉

hof78
9. zář 2015

@briketaaaa ahoj, musim se pridat a podporit te. dluzim ti pomoc 🙂 kdyz jsem zacala spinit pred tydnem (9.den po transferu), tak jsi jako prvni prispechala na pomoc a uklidnovala me. u me to nakonec zase nedopadlo, uz poctvrte. ale zatim to nevzdavam. a ty se drz a nezoufej si! uvidis, ze bude dobre a mrnousek se drzi zuby a nehty 🙂 mas s sebou v nemocnici nejakou hezkou knizku ? nevim, jestli rada ctes, ale moc se me libili Uterni zeny - takova odpocinkova literatura. treba by ti ji mohl manzel nekde poridit a donest ? myslim na tebe

briketaaaa
10. zář 2015

@jaka17 děkuji za podporu a srdíčko
@hof78 už jsem z nemocnice doma, děkuji za doporučení

Dneska se musím objednat na pondělí na kontrolu. A včera mi volala kolegyně z práce, že jí volala naše ředitelka (její dcera pracuje jako lékařka na gynekologii v nemocnici), jestli v pátek nechci na kontrolu k ní, že by mi všechno pořádně vysvětlila a vyšetřila. Tak jsem celá dojatá, jak na mě všichni v práci myslí 😅

bobyna
10. zář 2015

@briketaaaa tak se opatrujte uvidíš že už bude vše v pořádku myslela jsem na tebe

briketaaaa
10. zář 2015

můj gynekolog mě na pondělí neobjednal, že stačí až za 14 dní.... 😖

pajala
10. zář 2015

Ahoj tak jsem po ket.ze 4rozmrazenych embr.přežilo 1,5tak uvidíme 😉

pavlina1976
10. zář 2015

@pajala Tak gratuluji! To bude pořádný bojovník 😉 . Tak ho hezky hlaď 😉

smtanka
10. zář 2015

@briketaaaa To je Teda přístup. Je jasné, že teď stojíš o častější kontrolu. Využila jsi nabídku té dcery ředitelky? Jsou opravdu moc hodné.

smtanka
10. zář 2015

@pajala Držím pěsti. Dlouhá ale krásná cesta před vámi 😃

pajala
10. zář 2015

@pavlina1976 díky to budu a ty taky odpočívej a hyckej se. 🙂

briketaaaa
10. zář 2015

@smtanka jj zitra ji musim zavolat kdy bude mit cas. Jeste ze mi to nabidla aspon trochu budu v klidu. Oni nechapou ze je to kontrola i pro klid duae

pajala
10. zář 2015

@smtanka moc díky hlavně dlouhých 14dni 😒

smtanka
10. zář 2015

@briketaaaa Přesně tak. 😃

dudus
10. zář 2015

Tak já dnes 8 den po KET, nevydržela jsem a udělala test, a je negativní........možná brzo, nebo taky jinej výsledek už nebude ☹ ale nevím co se pak stalo, ale tak se mi udělalo zle.....no trochu zvracení, taková nevolnost.....tak vám holky nevím, asi to ještě vzdávat nebudu, třeba je to u mě brzo....zkusíme s manžou v sobotu...dnes byl u doktora a přivezl mi z lékárny další testíky...tak uvidíme 😉
@briketaaaa ti jsou ale....až za 14 dní...oni fakt někteří nechápou, že i pro tvůj klid je kontrola dřív lepší....to je fajn, že i někteří jsou vyjímky a to je super nabídka, taková uklidňující prohlídka....myslí na tebe , to je milé 😅

pajala
10. zář 2015

@dudus jasne nevzdavej.me sestricka rikala ze mam 24prijit na kontrolu a test kdyz to nebudu moct vydrzet tak si mam udelat 23 😢 jeste muze byt vsechno jinak 🙂

pavlina1976
10. zář 2015

@dudus Neblázni, to je ještě brzo, vím, že holky některý psaly, že 7 den měly ducha, ale je to fakt brzo, já jsem měla ducha až 11DC a jinak taky negativní. Tak se nestresuj a věř, zkus zase zítra, nebo až v sobotu to bude 10DC. A stejně i když tam nebude ani v sobotu, tak to může být prostě vše OK a krev může být krásně pozitivní! Tak se nenech znervóznit! 😉

pavlina1976
10. zář 2015

@pajala Jé já jdu na krev 23 a 24 budu mít taky výsledky 😉 ,. A testovat budu 18.9. do tý doby to vydržím 😉

dudus
10. zář 2015

No jo ,holky, já vím, dnes jsem měla celkově nějaký špatný den....ma manžu jsem vyletěla, že mě nevzal sebou do obchodu, přitom mi nakoupil hrozny, broskve a i do lednice něco.....chudák, 😒 Budu se snažit to vydržet až do neděle...na odběry jedeme ve středu 😉
@pavlina1976 to je škoda, že musíš čekat do dalšího dne....mě vezmou ráno krev a ve 12 budu vědět výsledky 🙂

merope
10. zář 2015

@dudus Vysvětli mu, že to jsou ty hormony 🙂. Ony to taky asi jsou hormony. Já byla na zabití 🙂.

pajala
10. zář 2015

@merope to teda jsou my mu příteli uz na začátku doktor rikal"vy to taky musíte vydržet ony jsou někdy nervózní nebo plactivy ale to k tomu patri" 😉 tak to vydrzte.

valerie111
10. zář 2015

Tak kontrola za mnou...Vse v poradku,mimo odpovída 8+6tt.Zitra začínáme 3mesic🙂 Jediny co mi komplikuje život je nízký tlak:/ Dnes se mi udělalo zle při čištění zubů, vyzvracela jsem čaj a když jsem to pro dýchávala. .tak jsem omdlela a probrala se v koupelně na zemi...nikdy se mi to nestalo,strasne jsem se lekla a poradne si narazila hlavu :/ Doktorovi jsem to řekla a prej je to normální...

pavlina1976
10. zář 2015

@valerie111 Krása, moc gratuluji 😉 . Tak snad 24 bude pořádné číslo z krve i u mě 😉 . Moc gratuluju a dávej na sebe pozor 😉

valerie111
10. zář 2015

@pavlina1976 Moc ti to preju🙂 Snažím se,tak snad už bude dobre🙂

smtanka
10. zář 2015

@valerie111 Krásný příspěvek. To je super, že se vám tak daří. Ten nízký tlak mě mrzí. Hlavně pak ten pád. Snad se ti brzy udělá líp.

bobyna
11. zář 2015

@valerie111 supeeeeeeeer držím pěsti

Strana