icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

tehulka1167
11. zář 2015

Holky,1 IVF vzdávám,HCG kleslo na 14 Takže to vidím ztraceně. ☹ Mám 4 nanučky hned si pro ně půjdu. Které z Vás se povedl KET na poprvé a jak dlouho jste čekaly po nezdaru IVF ?? Díky moc za vaše odpovědi 🙂

bobyna
11. zář 2015

@tehulka1167 já jsem si šla po et hned pro estrofem a pokračovala jsem s ket určitě jdi do toho taky jsem poprvé měla hcg 28 prostě biochemické těhu mimi se chytlo a pustilo a na podruhé hcg přes 700 hlavu vzhůru

tehulka1167
11. zář 2015

@bobyna Promin za ty otázky vším tím procházím poprvé. Jak jsi to měla můžeš mi to napsat podrobněji? Moje představa je taková,že ted v neděli mám jít ještě k doktorovi no a ten mi řekně,noo bylo to biochem.tehu. tak nevím asi mi rekne at vysadim Utrouš,ne? Nebo jak jsi to měla ty? Já když ted začnu krvácet tak urcitě v tomhle krvácení mě nebudou připravovat na KET,ne? 😒 No holka vůbec nevím co mě čeká? A ty jsi si nechala dát jedno embryo?

bobyna
11. zář 2015

@tehulka1167 no poprvé jsem v den kdy jsem jela na krev jzačala špinit do dvou dnů krvácet hcg klesalo od 6 dne ciklu jsem dostala estrofem a asi tyden před ketem jsem přidala utrogestan a 19 den ciklu mě dali embrijko .Měla jsem jen 2 miminka .Statisticky je ket uspěšnější .Sice jsem ted v 7tt potratila ale to už je jiná věc. Určitě jdi hned do toho 🙂

pajala
11. zář 2015

@valerie111 to je krasny přeji ať pěkně rostete 🙂 .Treba se i ten tlak trošku srovna 😉

tehulka1167
11. zář 2015

@bobyna Jo pujdu,to chci a udělám.

smtanka
11. zář 2015

@tehulka1167 ahoj. Taky jsem šla hned po nezdaru pro další embryjka. V den, kdy mi potvrdili nulové Hcg, jsem se ptala na postup. Dostala jsem nové recepty na léky s upraveným davkovanim. Přišla MS s už to šlo rychle. Kontrola sliznice - lepší než minule. Rozmraženi embryjek, kvalita horší. Ale výsledek se dostavil a mě už začíná tlačit bříško 😉 jsem ve 13.tt. Ty hormony jsou pěkný hnus. Brala jsem je několik měsíců v kuse. Myslím, že jeden dva měsíce nebrání stejně tělu nepomůžou. Pokud by ten poslední Ket nevyšel, chtěla jsem hned zkusit další ivf. Přeji, aby ti to rychle uteklo a ty tu mohla podporovat další bojovnice s námi.

pajala
11. zář 2015

Ahoj ja před et krvacela takze hned po ms jsem šla na ket a prý když ten nedopadne tak další pokus proběhne až jakoby ob cyklus takze "dva mesice"po. 😉

bobyna
11. zář 2015

@tehulka1167 to víš že jo a uvidíš že se zadaříí a jak starý maš embrijka
a ještě to biochm těhu naznačuje že tvoje endometrim funguje což je dobře

bobyna
11. zář 2015

@smtanka toto utíka

valerie111
11. zář 2015

@tehulka1167 Já šla hned v cyklu po nezdaru a dnes začínám 3m..držím palce

tehulka1167
11. zář 2015

Je děvčata,zdá se ,že jsou po KET lepší výsledky nez v IVF...ale to je samozřejmě příad od případu. Měli jsme pětidenní kultivaci. To je zvláští,že embyolog nám řekne,zavedeme Vám to nejlepší a nejrychlejší embryo a jak je kvalitní a pak se tu dočítám jak se takový neuchytila a naopak mrazáčci a embrya horší kvality jooo

tehulka1167
11. zář 2015

Takže holky,v neděli mám jít teprve poprvé k doktorovi od ET. Já si krev nechala udělat jako samoplátce. Takže ted prominte-nevím jak utrouš funguje... budu ho muset vysadit,abych to dostala nebo bych to dostala tak jako tak i s Utoušem? A až to hned dostanu tak hned v tomhle cyklu chci přípravu na KET na tom budu trvat,bojím se jen,aby mi nerekl,že to chce aspon vynechat a jít na to až v dalším cyklu... Tak mě právě zajímá jestli se to dělá takhle hned po nezdaru...ale na to jste mi už nějteré odpověděly 🙂

tehulka1167
11. zář 2015

A ted další dilema- dát si jedno čí dvě embrya??? Oni se prá mrazí snad po dvou a nevím když mi je rozmrazí a dám si jen jedno a toho druhýho chudáčka zase zamrazí...tak tomu uškodí,ne? 😒

jika10
11. zář 2015

@tehulka1167 Já MS dostala vždy i přes utroš, ale někomu se MS při braní utroše nerozjede. Pokud jsi byla na krvi a je to negativní, tak bych utroš vysadila, aby MS v pohodě přišla. Ohledně KETu, tak já si vždy dala měsíc pauzu a mě to pomohlo se očistit od hormonů a pak se KET vždypovedl. U nás jsou KETy 100% úspěšné. Mám za sebou 3x KET a vždy těhotná. Jen to předposlední skončilo v 6tt a teď začínám 15 tt. Já si vždy nechávala zavádět 2 embrya, ale záleží na každém. Více embryí prý větší šance, že se alespoň 1 uchytí. Tak přeju hodně štěstí

tehulka1167
11. zář 2015

@valerie111 a kolik ti zaváděli potvůrek?

valerie111
11. zář 2015

@bobyna Já mela skoro stejný postup a zatím vse ok🙂

valerie111
11. zář 2015

@tehulka1167 Já mela taky zmrazeno po 2 a když se dobře rozmrazili obě, tak jsem si nevybirala a dala 2.Chytlo se 1🙂

tehulka1167
11. zář 2015

@jika10 a z těch dvou se ti vždycky chytlo jedno?

jika10
11. zář 2015

@tehulka1167 JJ vždycky se chytlo 1

smtanka
11. zář 2015

@tehulka1167 Utrogestan jsem vysadila až po té kontrole u lékaře. A tak mi i začal nový cyklus až po návštěvě lékaře s již předepsaným léky. Taky jsem už dopředu věděla podle krve od lékařky, že těhu nejsem. Ale bála jsem se, že pak přijdu o ten cyklus. Léky se začínaji brát 1. Dnem cyklu.

smtanka
11. zář 2015

@tehulka1167 Pokud by jsi ze dvou zařazených nechala zavést jen jedno, tak to druhé už se nezamrazuje. V podstatě bys ho vyhodila. A to je škoda, ne?

My se naopak na dvojčátka těšili. I celá naše rodina. Vyšlo ale jen jedno miminko. No nevadí, příště to třeba už budou dvojčátka. Chceme alespoň dvě děti. Klidně ale i tři 😊

tehulka1167
12. zář 2015

@smtanka No vyhodit bych to jedno taky nechtěla.

tehulka1167
12. zář 2015

CHodíte některá z vás do Pronatalu v Praze? Jak jste spokojené?

tehulka1167
12. zář 2015

@smtanka Můžu se zeptat jaký léky jsi brala před KET a kolik stály?

tehulka1167
12. zář 2015

Holky a kolikáty den od menses jste šly na KET? A ještě jedna otzka, když jste vysadily Utrouš za jak dlouho jste dostaly menses? Mám tolik otzek,KET bude pro mě poprvé. 😉

briketaaaa
12. zář 2015

@tehulka1167 já jsem šla 19. den cyklu. Utrouš jsem vysadila až ve 12 tt, ale na to se asi neptáš 🙂

briketaaaa
12. zář 2015

dneska bych měla jít na kontrolu, včera se v nemocnici rodilo o sto šest, k tomu revize, transfúze atd.,tak neměla čas. Tak mi držte aspon jeden palec 😉

tehulka1167
12. zář 2015

@briketaaaa povedl se ti hned první KET? a kolik mrnousků ti zaváděli?

briketaaaa
12. zář 2015

byla jsem na jednom ET hned po stimulaci a to jsem potratila asi ve 12 tt, pak jsem po roce a půl šla na KET a jsem v 15 tt. Trápí mě ale hematom, tak snad to dobře dopadne. Vždy zaváděli jen jedno. Zamraženo mám ještě 2x po jednom a jednou po dvou

Strana