icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

dudus
16. zář 2015

takže se holky s vámi loučím, ale moc vám děkuji za podporu a sem tam nakouknu jak se vám daří.....pro mě dneškem vše končí. 😔 testy z krve negativní a penízky taky nejsou na další pokusy...už jako samoplátci 😢 tak se opatrujte a hlídejte svá miminka 😉

pavlina1976
16. zář 2015

@dudus Ahoj, tak to je teda smutná zpráva ☹ . Je mi to moc líto. ale musíš našetřit a bojovat dál.....Je to nespravedlivý a drahý, ach jo. Drž se! Já zkusím zítra testnout, dnes jsem nevydržela a zakoupila pět těhu testů, abych pak mohla sledovat jestli sílí 😉 . Tak doufám, že tam zítra budou //.

bobyna
16. zář 2015

@dudus situace v které jsi je opravdu na prd peníze jsou potřeba a ne málo je to nespravedlivý strašně moc . Drž se a nebuď smutná .

bobyna
16. zář 2015

@pavlina1976 držím pěsti

pavlina1976
16. zář 2015

@bobyna Děkuju Boby, myslím, že to tam je 😉 . ale to víš, že zítra ráno u testu nebudu ani dýchat. A dala jsem si závazek, že jestli tam nic nebude, tak nebudu nervit a zkusím zase v pátek 🙂 . Tak na mě mysli 🙂

bobyna
16. zář 2015

@pavlina1976 budu budu neboj to je jasny 😍ráno. Infooooo

pavlina1976
17. zář 2015

Ahoj holky, tak dávám fotečku, není to nic moc , ale věřím, že bude sílit 🙂

pajala
17. zář 2015

@pavlina1976 jde tak to ti přeju a držím palce at uz se vybarvi 😉

pavlina1976
17. zář 2015

@pajala Díky, zítra ráno zase testnu ať vím, jestli sílí holka jedna 😉 . Dnes jsem 9DC.....

pajala
17. zář 2015

@pavlina1976 hned je den veselejší vid?ja jdu příští tyden na krev tak uvidime 🙂

briketaaaa
17. zář 2015

@dudus drž se, třeba začněte s manželem myslet na jiné věci a vyjde vám to prirodne.
@pavlina1976 gratuluji, je jsem 9 den měla vždycky neviditelnou čárku, takže nádhera

pavlina1976
17. zář 2015

@pajala @ briketaaaa děkuju holky, myslíš, teda, že je pěkná ta druhá? Zítra ráno zase zkusím a porovnám 😉 . A co ty? už je to Ok? Už je ti lépe a hematom už se zmenšuje, potvora jeden? 😉

briketaaaa
17. zář 2015

@pavlina1976 Myslím, že je krásné silná. Dávali jedno neno dvě? Je stále poctivě ležím (jen dneska jsem už nevydržela a umylá umvavadlo a drez🙂 ) na kontrolu jdu v pondeli, tak doufam, že Hematom bude menší a placenta bude výš, nejlépe, aby už vůbec nezasahovala do porodnich cest. Mám dojem, že občas už cítím pohyby, ale nejsem si jistá...

pavlina1976
17. zář 2015

@briketaaaa Dávali jsme dvě 😉 . To asi poznám z hcg co, zda se chytli obě 😉 ? A v kolikátém jsi týdnu? Pohyby bys mohla cítit 😉

valerie111
18. zář 2015

Dobře ráno holky...mam dotaz...dnes jsem 10+0tt...a zacinam byt nervózní z toho,hák me porad poboliva bricho:/ Je to normální?

briketaaaa
18. zář 2015

@pavlina1976 tak to myslím,že tam budou obe. Spis to poznám až podle usg, rozmezí hcg je hodně siroke. Jsem v 16 dr dle ms a v 17 dne usg. Od začátku tehu jsem zhubla 5 kg
@valerie111 Ahoj, me břicho poboliva skoro každý den. Hlavně mě hodně tahá jako na bocích. Je to známka toho, že se zvětšuje deloha.

pavlina1976
19. zář 2015

@briketaaaa Ahoj, dnes ráno dobrá zpráva 😉 . Hned na mě vykoukla a je silnější 😉 . Přidávám fotečku.

briketaaaa
19. zář 2015

@pavlina1976 krásné se vybarvuje, gratuluji😉

pavlina1976
19. zář 2015

@briketaaaa Děkuju moc 🙂 , po tolika letech vidím jak sílí 🙂 , vlastně poprvé. A je fakt, že dnes se začala objevovat hned, ty první po několika minutách. Ještě si to nějak úplně neuvědomuju. Každý ráno do krve testnu, aby se mi někam neztratila 😀 . Ve středu jdu na krev a ve čtvrtek budou výsledky....Tak jsem zvědavá. A co ty? Už se cítíš dobře?

briketaaaa
19. zář 2015

@pavlina1976 určitě budou dvojčata. Taky jsem měla vždycky radost, když se začala hned objevovat a ne to dlouhý čekání. Tak jedna meta za tebou a plno dalších přes tebou🙂 No já se cítím pořád stejně, v pondělí jdu na kontrolu,tak se uvidí jestli je všechno OK. Verim, že ano🙂 Manžel se o mě vzorně stará,ale není moc doma:-\

pavlina1976
19. zář 2015

@briketaaaa To je dobře, že tě zase v po zkontrolují ať máš klid. Bude to určitě v pohodě! Už minule ti řekli dobré zprávy 😉 . No manžel hned chtěl ukázat test a bylo vidět jak má radost, ale to víš, nechce to dávat najevo, je opatrný 😀 .
Myslíš, že by to mohla být dvojčátka? Já doufám, že bude jedno 😉

briketaaaa
19. zář 2015

@pavlina1976 hele můj manžel až teď začal něják vnímat, že teda ve mě roste život. Pořád si to nechtěl připouštět, kvůli minulému potratu. A co ví, že to bude kluk a už má jméno, tak úplně. Hlavně to hospitalizace s ním zahýbala.
No uvidíš, bud jsou dva bojovníčci, nebo jeden velkej bojovník 😉

pavlina1976
19. zář 2015

@briketaaaa Jj je to těžký se radovat hned, když všechny jsme si prošly dost hnusnýma chvílema.....Ale vždy se může stát kdykoliv, cokoliv, to by jsme se nemohly radovat po celý těhotenství 😀 . Dnes slaví tchýně 60tiny. Nebudu pít, tak jí to možná řeknu, když se zeptá 😉

pajala
19. zář 2015

To je krasny holky držím palce at je vše jam ma 🙂
@pavlina1976 a jak se citis?

pavlina1976
19. zář 2015

@pajala Cítím se v pohodě, břicho mě moc nebolí 😉 . Jinak večer mi je skoro každý den zle, včera jsem se málem pozvracela.....Ale jinak v pohodě 😉

briketaaaa
20. zář 2015

Tak holky co u vás nového? Já jdu zítra konečně na kontrolu,tak jsem zvědavá,jak se ten náš prďolka má v bříšku. Během dvou dní se mi pupek pěkně vykulil, tak doufám,že se má báječně🙂

pavlina1976
20. zář 2015

@briketaaaa Já mám pocit, že už mám břicho teď 😕 . Mám zácpu 😒 . Jinak já si skočím zítra na krev ať už vím 😉 . Do středy to nedám 😉 . To je dobře, že zase zítra tě zkontrolují, budeš zase klidnější. Vypadá to, že už je to lepší ne 😉

briketaaaa
20. zář 2015

@pavlina1976 já měla zácpu asi prvních 14 týdnu, teď co ležím paradoxně dobrý. Tak držím palec, at je hodnota pěkně vysoká. Tak nic se neděje, tak doufám, že OK

pavlina1976
20. zář 2015

@briketaaaa Dám hned vědět 🙂. budeme mít určitě obě jen dobré zprávy 😉

pajala
20. zář 2015

@briketaaaa
@pavlina1976 to je super holky ze se mate dobre preji vam at se ve zdravi prekulite do dalsiho mesice 😉

Strana