KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@briketaaaa to tě trochu odbyl ne 😕
@bobyna njn, tak oni nemusí dělat usg každou kontrolu☹
@briketaaaa Ahoj, no krásná zpráva ne? Hlavně, že ten hnusnej hematom jde už konečně do háje 😉 . Já také dobré zprávy, ale co ti budu povídat, ani jsem nedýchala a tep jsem měla asi 300 😀 . Hodnota hcg je 371,9, prý 13 den je to super. První meta za mnou, hurá 😀 . Na utz jdu 14.10. raději déle, ať je tam to srdíčko už vidět....Tak další meta přede mnou 😉
@pavlina1976 to budou určo dvě 😉 gratuluji
@briketaaaa To já myslím, že ne 😉 , to by bylo určitě vyšší, ne? Ale je pravda, že se to dá blbě poznat z hodnoty hcg......
@briketaaaa ale ty jsi snad rizikový pacient ne je to divné ale nic nenadelas hlavně ze je mimi i ty v pořádku
@pavlina1976 No já měla po 14 dnech 1000.
@bobyna no usg udělal, vše bylo v pořádku. Měření stačí asi až příště, hlavně před týdnem měřili a bylo ok. Nebo co myslis, že měl ještě udělat?
@briketaaaa Ty jo taky pěkný 😀 . A čekáš jednoho drobečka ne?
Jj. Tvá hodnota odpovídá dvoum🙂 uvidíš😉
@briketaaaa To není 3719, mám 372hcg 😉 😉
@pavlina1976 jeee tak promin, já přehlídka tu čárku. Nj mekne mi mozek
@briketaaaa ja jsrm asi moc uzkostliva 🙂 ja mela pocit porad ze se o me malo zajimaki
@bobyna To mám taky, doktoři jsou hrozný, nechápou ženské pocity a hormony. Ale zase je to zkušený lékař a porodnik, tak mu musím věřit.
@pavlina1976 Já mela 13. Den před 500 hcg,taky jsem myslela 2 a nakonec jedno zdravi🙂
Ahoj holky , ráda bych se k vam přidala ;). 24.9.jdu na Utz a pak snad na transfer. Z prvního IVF se povedl chlapeček a ted mame mrazacky. Tomu se rika Ket? Jak to chodi? Kdy se dela transfer? Při ovu?
tak včera jsem si byla pro jednoho mražáčka tak snad se mu bude u mě líbit 😵
@pavlina1976 gratuluji
@ankil Ahoj, takže je před tebou to čekání na // viď? Držím moc pěsti 😉 ! Je to nekonečné.....Já čekám teď na srdíčko...... 😉 Tak doufám, že ho uvidím!
@pavlina1976 určitě uvidis 🙂
@rollova zamražené embryjko by mělo být vždy hodně kvalitní, jinak by ho nemrazili a nebo by se nerozmrazilo vůbec. A jestli si dáš dvě, nebo jedno je jen na rozhodnutí páru, nebo po kolika jsou zamražena embryjka 🙂

@pavlina1976 ahoj, tak jak si dopadla s HCG?
Ja jsem byla na kontrole, byla to hrozná rychlovka. Placenta je výš, je jí tam už cípek. Hematom nezkoumal, že se to vstřebá. Pohlaví neviděl, mimčo neměřil. Na kontrolu za necelé 4 týdny