KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
Ahoj holky, tak jsem dnes první den po KET, šetřím se a doufám, že to tentokrát výjde. Doktor mi opět řekl že nedoporučuje přílišnou fyzickou aktivitu - jako fitko, atd, a omezit skákání,jinak fungovat normálně. Když jsem se ptala na pohlavní styk, tak říkal, že to nemá vliv a že se nemusím bát. Všude na netu ale píšou , že se nedoporučuje prvních pár dnů až dokonce několik týdnů!!!! Jaké informace/zkušenosti máte vy? Děkuju 🙂
ahojky, já jdu sice na KET až v říjnu, ale taky nemám v plánu ležet, jenom se budu vyhýbat tahání něčeho těžkého a mytí oken, jinak první den polehávat, posedávat a pak už normálka. Co se sexu týká, tak si myslím, že se to klidně do prvního ultrazvuku na potvrzení těhotenství a toho, že je vše tam kde má být, dá vydržet bez, tak bych to nehrotila a pak vzhůru do toho ...
Ahoj holky , dneska jsem byla na UTZ a ve čtvrtek 1.10. Jdu na Ket 🙂 ..je to tedy rychlovka...už se těším a zároveň bojim, od porodu nemam rada , když se mi tam hrabou
@briketaaaa a jak je?a co pohyby,už jsi cítila?všem snažilkám a čekatelkám držím palečky 🙂 my taky sex po ket dlouho neměli..v caru nám řekli,že radši ne...
Díky za info, fakt mě zaráží jak se názor doktorů v tomhle dost liší :( člověk pak neví podle čeho se řídit...nehledě na to, že za mnou pak došla sestřička a o režimu po KET mi řekla, že sice pan doktor říkal.....blablabla... ale že bych neměla......blablabla. Tak úplně nevím co si o nich mám myslet.... Jinak gratuluji všem co už mají jistotu a držím pěsti všech co teprve čekají 🙂 😀
@matylda87 já jsem sla na KET v patek, před víkend jsem polehávala a v pondělí šla do práce. Ale spíš jsem se šetřila. Pak začala dovolena, začala jsem špinit a od ty doby polehávám až do dnes.
Jinak jistota není nikdy, kdykoliv se může stát cokoliv
@ankil Ano taky, od třetího dne od KET mě začaly prsa, břicho po pěti dnech se sklidnilo 😉 . Kolikátý den jsi? Držím pěsti!
@pavlina1976 3 den
@pavlina1976 ahoj tak nám první pokus nevyšel tak v listopadu budem zkoušet dal 😉 držím palecky všem úspěšným.
@pajala Ach jo ☹ . Tolik jsem ti to přála!!!!! Drž se a přeju v listopadu pevné nervy 😉 . Moc moc přeju ať je to druhý a poslední pokus!!! V listopadu jsem otěhotněla přirozeně s dcerou, dobrej měsíc 😉
@briketaaaa Co to je ten sex ?? 😀 uz to znam jen z filmu 😀
@hanickas1 když jsem byla malá, tak mi maminka vyprávěla, že to museli provozovat, aby měli děti 😀
Ahoj holky , bylo vam po ptegnylu někdy blbe? Už se nemůžu dočkat čtvrtka 😊. To zas bude dlouhých 14dnu
@rollova ahoj, vzdycky mi bylo dobre
@martulle Ahoj, já se cítím v pohodě 😉 . Bohužel jsem dostala brutální rýmu, úplně mě bolí i zuby a cítím jak mám plný ty dutiny, děsný ☹ . Stříkám do nosu jen mořskou vodu a to teda moc nepomáhá ☹ ☹ . Vzala jsem si ráno pralen, ten by vadit neměl, ale jen jeden. Jinak každý den kontroluji žíly na prsou, jestli někam nemizí 😀 😀 . Je to na hlavu co ti budu povídat. Teď mám období ms, tak mě pobolívá břicho, ale v pohodě 😀 . Snad na utz uvidím konečně to srdíčko a bude to OK 😉
tak holky, co nějáké novinky? Vše OK?

@bobyna jaky je rozdíl mezi et a Ket? To me mrzí , tak ať ti to brzy vyjde ;)