icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

pavlina1976
2. říj 2015

@rollova Bříško jen pobolívalo, a od třetího dne prsa začínaly bolet. Potom se přidaly i viditelné žíly na prsou.

rollova
2. říj 2015

@pavlina1976 kdy se to zahnizduje? Vkládali mi 5 denní blastocystu

briketaaaa
2. říj 2015

@rollova zhruba kolem 3 až 6 dnů. Při zahnizdovani se může objevit spineni, dobrá znamka, že se děje co má😉

pavlina1976
2. říj 2015

@rollova No já si myslím, že mě se Adéla zahnízdila třetí den 😉 . 😉 Jak mě začaly bolet ty prsa, věděla jsem, že se zakousává 😉

rollova
2. říj 2015

Jako 3-6 dnu po vložení ?

briketaaaa
2. říj 2015

@rollova jj, nejdřív putuje a hledá si místečko a jak se zahnizdi tak se zavrta do sliznice, která může trochu krvácet, jak je prekrvena

rollova
2. říj 2015

@briketaaaa Děkuji za info 😉. To čekání je a bude hrozny ...

ankil
3. říj 2015

@rollova mě pobolívalo břísko a pořád se mě chtělo na malou, prsa začalo hodně bolet a objevily se na nich viditelné žíly, teď se objevují i na břiše, dr říkal že že může putovat 2-3 dny než se zahnízdí 😉

briketaaaa
3. říj 2015

@rollova Držím pevné nervy, nejhorší je, že ten stres nikdy už nezkonci🙂

pavlina1976
3. říj 2015

Tak já opět začala špinit dnes ráno a trochu víc než minule. A bolesti břicha taky jak blázen, ach jo.....Týden jsem měla klid a teď zase tohle ☹ . Tak já nevím, asi sjedu opět do nemocnice ☹

briketaaaa
3. říj 2015

@pavlina1976 a kolik jsi? Já špinila hodně dlouho, spíš, kdyby si začala krvácet.

pavlina1976
3. říj 2015

@briketaaaa No máš pravdu jen špiním, krev to není.....Lehnu si a budu v klidu 😉 . Sice jsem chtěla uklidit, ale bude to muset počkat no 😠 . Jsem 6+1. Těšila jsem se, že to bude už v klidu, když jsem špinit přestala , ach jo....

briketaaaa
3. říj 2015

@pavlina1976 bereš utrogestan? Hele ja špinila asi od 6 dne, pak chvilí klid, pak zase špinění až do nějákého 10 týdne, nakonec jsem tam měla hematom. No a o krvácení´ani nemluvim, ale to už mám snad za sebou. Když jsem krvácela a byla jsem takhle málo těhotná, tak v centru říkali, že kontrola je zbytečná. Ale jestli budeš klidnější... Já bych teda jela jen případě, že se objeví krev

pavlina1976
3. říj 2015

@briketaaaa JJ utroš beru 2-2-2, takže dooost 😉 . No máš pravdu, pojedu jen kdyby byla fakt krev, jinak budu v klidu 😉 . To Adélce prospěje asi víc 😉 . Tak to je pěkně protivný tohle opakující se špinění, není to nic příjemnýho teda. No ty jsi si to užila taky pořádně, hlavně že už to je OK 😉

briketaaaa
3. říj 2015

@pavlina1976 možná bych si ho navýšila. Já píchala agolutin a obden, jsem píchala když jsem špinila dve ampule. Možná si přechodně dej 4-2-4 a hlavně lež. A dej si třeba do čaje nebo vody citron. A kdyby nahodou měl někdo cestu kolem lékárny, tak můžeš ještě ascorutin, ale to je vlastně vitamín C.

pavlina1976
3. říj 2015

@briketaaaa Díky, zkusím to, musím to spočítat, aby mi utroš vydřžel, jdu na utz ve středu, musím si ho nechat napsat a taky estrofem, taky mám načaté poslední platíčko. Tak doufám, že ve středu uvidím to srdíčko pořádně tlouct 😀 . Citron doma mám, tak si udělám vodu s citronem 😉

ankil
3. říj 2015

@pavlina1976 jejda, tak hlavně odpočívej, já beru utroš 4-0-4 a pak mám ještě 1-1-1 zobat 😕 😝 , takže si ho klidně můžeš navýšit

pavlina1976
3. říj 2015

@ankil Díky 😉 , no musím to spočítat, jdu ve středu na utz a potřebuju si ho nechat napsat, aby mi právě vystačil 😉 . Snad to bude dobrý a zase to přejde! Jen špiním tak snad to nic není 😅

rollova
3. říj 2015

@pavlina1976 Ahoj, všechno dobře dopadne ...neboj Nevycházela by ti zrovna menstruace? To je špinění normální

rollova
3. říj 2015

Holky ja beru Ultrogestan 2-0-2. Neni to málo ? A 1/2 Oscurtinu

briketaaaa
3. říj 2015

@rollova Já když přešla z agolutinu na utrous6, tak jsem brala 222

rollova
3. říj 2015

@briketaaaa a v jakem centru jsi byla ? A co je to ten agolutin? Snad vědi co dělají

briketaaaa
3. říj 2015

@rollova ve Varech. Agolutin je to samé co utrogestan, akorát pichaci. Určitě vědí, buď se to udržet ma nebo ne. Poprvé mi hned řekli, že to nevypadá nic moc, ale smudlik to vydržel do 12 tt. Měli pravdu

rollova
3. říj 2015

@briketaaaa no to je hrozny :(...a kolik jsi mela pokosu? Po kolikaty se ti to podařilo ? A ET a nebo ket? Já jsem s prvním byla v nemocnici 21tt, začala mi odcházet hlenova zátka a díky bohu to dopadlo dobře 🙂

briketaaaa
3. říj 2015

@rollova Poprvé et a to byl potrat ve 14 týdnu /mimco odpovídalo ale 12 tydnum/, bylo to po vánocích, takže už na vánoce to bylo blbý, nic jsem ale nepoznala. A teď ket. A jak dlouho sis tam polezela?

rollova
3. říj 2015

@briketaaaa asi dva dny a pak už to bylo lepší . Ještě jsem byla v nemocnici v 32+2tt, to mi zas tvrdlo hodně břicho a porodila jsem v 35+1tt

rollova
3. říj 2015

@briketaaaa takže pokaždé se to v uvozovkách povedlo ? Já si říkam , že Jsme meli Velké štěstí, hned na první pokus.

briketaaaa
3. říj 2015

@rollova Tak to je hezky, taky bych chtěla takhle dlouho vydržet. Jj, vyšlo to jakoby pokaždé. A mužů se zeptat, proč vám to nejde?

rollova
3. říj 2015

@briketaaaa ja nevím , Můj chlap má spermie na 1* a oba jsme zdraví. Jediné vyšetření ktere mi nedělali bylo vyšetření průchodnosti vejcovodů , tedy chtěli, ale pod narkozu , tak jsem si řekla, kdyz pod narkozu, tak mohu jít rovnou na IVF. Začali jsme to řešit po půl roce snažení, takže hodně brzy. Už nejsem nejmladší, tak jsem nechtěla čekat. Po půl roce oď porodu jsme tomu dali volny průběh a nic, tak jsme šli do KEt

pajala
4. říj 2015

@briketaaaa ahoj mužů se zeptat jak jsi spokojená s carem ve Varech?

Strana