icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

pavlina1976
7. říj 2015

@ankil No a kolikátý budeš týden v pondělí?

ankil
7. říj 2015

@pavlina1976 a jak se to počítá u ket

dadakin
7. říj 2015

dle UTZ 13+6tt vše ok termín porodu 7.4.

briketaaaa
7. říj 2015

@dadakin Gratuluji, přesně o měsíc déle než ja 🙂

rollova
7. říj 2015

@dadakin gratuluji 🙂, krásna fotecka

pavlina1976
7. říj 2015

@ankil Najdi si kalkulačku "výpočet termínu dle opu" a dej do okénka 21 - 6 = den oplodnění 😉

valerie111
7. říj 2015

@dadakin A Já přesně o týden méně a termín 16.4. Víte co čekáte?

dadakin
7. říj 2015

@valerie111 asi na 80% kluk

martulle
8. říj 2015

Dobré ránko všem 🙂 Tady se to pěkně rozjelo a samé krásné zprávičky 🙂 @dadakin máš moc krásnu fotečku 🙂 @briketaaaa kdy máš jit na druhý screning?a jak se cítíš? @ankil já měla v těhu prukazce TP podle ms,ale na utz na screningu mě vypočítali o týden dřív.Počítali tam aj den početí bublinky a zavedení a vlastně chtěli vědět všechno kolem...

rollova
8. říj 2015

Ahoj holky , tak jsem dnes 8 den po KET a břicho boli jako před MS ☹. Ještě před klasickou ms jsem nervní a vztekla, což mam i ted .mela jste to taky nějaka tak a byla tehu ? Testovat zatím nechci , chci si zachovat naději

dadakin
8. říj 2015

@rollova klííííídek to bude ok a to že seš nervní a vzteklá normální hormonální reakce 😉

pavlina1976
8. říj 2015

Ahoj, tak dnes premiéra ve zvracení 😒 , poprvé jsem to nerozdýchala, nejhorší je, že je to nejvíc když mám hlad a chci to zahnat, že se napiju.....A přijde mi, že hrozně rychle vytrávím.....No doufám, že to přejde, abych neměla 200kg 🤐

briketaaaa
8. říj 2015

@martulle na screening jdu 2.11. Jinak se citím už dobře, mám chuť k jídlu a pomlau začínám nabírat to co jsem shodila. Jinak mam ted celkem krátké dny, začala jsem háčkovat, tak se tím zabavím hodiny a hodiny
@pavlina1976 to byly hrozné pocity, mě bylo pořád zle, když jsem se najedla, i když jsem nejedla (to bylo ale horší) a musela jsem přes ten pocit nevolnosti do sebe něco nasoukat každou hodinu. Buď ráda, za ně, že je to jak má. 😉

valerie111
8. říj 2015

Na fotecku jsem úplne zapomela🙂

valerie111
8. říj 2015
rollova
8. říj 2015

Holky ,gratuluji ke krásným foteckam ;) .Uzivejte si to,protože to hrozne rychle utece. ..zrovna dneska jsem si všechno zpětně promitala a přijde mi to jako včera a Petovi byl rok 🙂.Je to moje největší štěstí a cit , který cítím k němu jsem si dřív ani nedokázala představit ❤. Ted čekam po KET a přála bych si to znovu .Myslela jsem ,že když mám už Petu, že to nebudu tak prožívat, ale přozivam stejně jak poprvé , modlím se, aby ta cervena mrcha nepřijde.

valerie111
8. říj 2015

@rollova Moc držím palce!

rollova
8. říj 2015

@valerie111 Děkuji 😉

rollova
8. říj 2015

Holky nedalo mi to a udělala jsem si test . Na Ket jsem byla 1.10. A je tam duch 🙂 nechci se radovat předčasně. Nemůže to byt ještě Pregnyl? Ten jsem mela 24.9....břicho porad boli jako před MS, nemam si raději zvisit utrogestan?beru 2-0-2.

rollova
8. říj 2015

Na testu Clear blue mi to ukázali 3-4 týdny ..což souhlasi a ještě jsem si ho nedělala z rani moči. Ráno se hodin test 🙂

martulle
9. říj 2015

@briketaaaa tak to pujdem zaroven,taky máme jit 2.11...a to je moc fajn,že už je ti líp a co háčkuješ pěkného? @rollova tak si myslím,že pregnyl už to nebude...dneska jsi 8den po ket?a co testík dneska?uvidíš,že bude sílít 🙂potichučku gratuluju 🙂 máš pravdu,že to velice rychle uteče...ani se mě nechce věřit,že už su 19týden těhotná ...@valerie111 moc krásná fotečka,gratuluju 🙂 @pavlína1976 a jak se cítíš dneska,co zvracení?

valerie111
9. říj 2015

@rollova Neměla jsem přehnal a duch byl 7.den po ket

valerie111
9. říj 2015

@martulle Dekuji

pavlina1976
9. říj 2015

@rollova Krásný, potičchoučku gratuluju 😉

rollova
9. říj 2015

@martulle Ket mu dělali 1.10., tak nevím jak se to počítá? Testik si udělám v neděli asi 🙂

rollova
10. říj 2015

10 den po ket 🙂, tak snad tu mrchu uz nedostanu

ankil
10. říj 2015

@rollova tak ta je krásná, gratuluji 🙂

ankil
10. říj 2015

v pondělí jdu na kontrolu k dr, myslíte holky že už bude vidět srdíčko? ket byl 21.9. (6denni)

pavlina1976
10. říj 2015

@ankil Koukala jsem ti na tu kalkulačku, tys jí asi nenašla viď? Měla bys být 5+4, takže srdíčko už by vidět mělo být 😀 . Tak ať hezky bije 😀

pavlina1976
10. říj 2015

@ankil ne mělo, ale mohlo 😉 , je to o tom jak mají kvalitní utz takhle na začátku 😉 . Tak kdyby nebylo tak se nenervuj, je to fakt na hraně 😉

Strana