KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
tak jsem zpět z kontroly, hcg 22000, v děloze 1 gest.váček 12mm, hebd.6+2, ŽV 4mm, srdíčko ještě nebylo 😒 , dr říkal že příště by už mělo určitě být, ale nevím jak ten týden vydržím, se tak bojím aby bylo. Jo a nevíte co znamená to ŽV?
@ankil ŹV je žloutkový váček, později zaniká a zůstává jen gestační váček..pokud si teda pamatuju, jak mi mi to MUDr vysvětlovala, je to výživa embrya, než si naváže spojení s tvými kapilárami a ty jej začnou vyživovat..právě tím, že je ještě větší, bude se embryjko ještě vyvíjet a srdíčko začne tlouct...neboj...držím palec
@ankil Ahoj no vidíš, to je super i hcg krásný 😉 . Jsi na hraně, tak se nenervuj, srdíčko bude určitě příští týden, vše tomu nasvědčuje, že je to OK 😉
@pavlina1976 tak snad ano, v pondělí jdu jen na utz, krev už brát nepotřebuje a dr říkal že když to bude ok už mě odešle na gyndu. U dětiček jsem již v tomto tt srdíčko měla tak mám asi tendenci srovnávat
ahoj holky, co nového. Poslední 2dny mě trápí dopoledne nevolnosti a navečer taky, docela mazec. Jinak jsem byla aktivní a přečetla pár diskuzí a teď zas mám bobky co bude v pondělí, takže už nic nečtu 😝
@ankil Tak to je vše v pořádku, mě je hrozně blbě 😒 😒 😉 😉
@pavlina1976 tak snad ano, nenajím se, je mě zle, najím se a není to o nic lepší, zatím se to dalo "ustát" ale je to spíš horší a horší 😝
Ahoj, tak jsem dneska byla skoro po měsíci na kontrole a znovu potvrzen kluk jako buk. Velký usg za 14 dni, tak doufám, že už bude vše jak má. Věřím, že když do mě čutá, jak o závod, tak už bude jenom dobře 🙂
@briketaaaa ahojky, tak to je super 😉 ja jdu příští týden, tak už jsem moc zvědava 🙂 ani ne co to bude, to totiž víme z genetiky, ale už se těším až ji zase uvidím 😵 😵
Ahojte. Po dlouhé době Vás jdu také pozdravit. Dnes poprvé oficiálně a s jistotou cítím pohyby. Vždycky jsem si představovala, jaké to bude. Jediné, co můžu říct je, že mě každý pohyb rozesměje. Tak se poslední pul hodinu smeju pořád. Další novinkou je, že nám byla potvrzena holčička. Na kontroly chodím taky už jen co měsíc. Vše je v pořádku, tak není důvod častěji. Za 14 dní pak půjdeme na druhý screening.
Užijte si nevolnosti, strašně rychle to utíká. Mam pocit, že jsem teprve otěhotněla a přitom už jsme v 19. Tydnu 🙂 Držím všem pěsti a Myslum na vás 😃
@briketaaaa Ahoj ,moc gratuluji 🙂, tak jsi v polovině 😉 a jak to uteklo co ? Já jdu 23 na první UTZ, tak doufám , že bude vše ol 🙂
Ahoj holky ,v kolikatem tt je viditelný tlukot srdce na UTZ?
@rollova jj, utíká to, ale už se na něj hrozně těším. Ale ma ještě čas. Srdíčko kolem 6 tt
@rollova Jj kolem 6tt, já viděla srdíčko v 5+6 🙂
Ahoj holky byla jste některá pred ketem na skrabnuti dělohy? 😉
@pajala Já jsem byla
Tak díky holky za infa. Na první UTZ jdu v patek 23.,takže se už těším a jsem trochu nervózní ,aby bylo vše jak má byt. Budu v 6+1tt, tak vy srdicko tím pádem mohlo byt vidět,ne?
@briketaaaa a to se dělá pod narkozou?a před ms?
@rollova už by tam být mělo, ale když tam ještě nebude, tak se neděs, embryjko mohlo déle putovat, než se zahnízdilo
@pajala jj, musíš do kraťoučké nárkózy, celý výkon trval snad jen 5 minut i s uspáním 🙂 No mě myslím píchly extra silnou vyvolávačku (ms jsem sama nedostávala) a po té jejich vyvolávačce jsem měla snad skoro 14 dní hrozně silnou ms, něják to hned vyšlo, že mi ms zkončila, a šla jsem na to. Pak jsem dostala zase ms, takže jsem měla skoro měsíc ms v kuse. A asi za 14 dní až 3 týdny se šlo na transfer. Přesně si to nepamatuji, bylo to už v červnu 😀
@briketaaaa diky za info takze ti hned po tom vysel ket?
@pajala jj vyšel, ale me vyšlo poprvé i ET,jen jsem ve 14 tt potratila
Zítra budu rovný 20 tt, jen aby jsme to ještě aspoň 18 tt zvládli. Oujee
@briketaaaa zvladnete-to nejhorsi uz mate za sebou-teď iz bude jen lip 😉
@briketaaaa Držím pěstičky, i když jak píše pajala - nejhorší by mělo být už za tebou. A od 24 tt se už předčasně narozené děti zachraňují (jak jsem zjistila, tak teoreticky to jde od 22 tt).
Stejně to šíleně letí - před chvílí bylo léto, kdy jsme čekaly na výsledky testů - a vy už jste některé v půli těhotenství (já zatím nic :( ale na další pokus IVF půjdu v lednu a pokud to vyjde termínově, tak do konce roku ještě zkusíme IUI).
holky zlatý, máme srdíčko a měříme 8,2mm 😀 , jsem šťastná jak bleška
Ahoj holky...tak jen pro zasmání. ..na 1.screeningu mi doktorka řekla, že čekáme na 90% holčičku. ..a dnes v 14+6 mi muj gynekolog řekl ,že čekáme kluka...a když jsem mu řekla,co řekli na genetice. ..tak jeho reakce,že když mu neřekla je si úplne jisty klukem,pac vidi pindika. ..
🙂
@valerie111 Tak to jsrm zvedava na nas,rekli nam pohlavi dvojcatek,treba bude taky vše jinak 🙂 my mame screening jeste v 16tt 🙂
@valerie111 Tak to je vtipozní, tak uvidíš na další utz 😀 . Ale neboj víc možností není než dvě 😀
@pavlina1976 No, pokud tam není PGD, tak je těch možností vícero, ale v konečném důsledku je stejně "pindík ano, pindík ne" 🙂.

@pavlina1976 díky, tak snad už něco vidět bude, jsem napjatá jak kšandy 😉