icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

maikkynna
8. črc 2015

@smtanka Myslím si, že caru jsou na neschopenky zvyklí a vzhledem k tomu, že těhotenství je umělé a nestojí to málo, tak s tím rozhodně problém nemají.

briketaaaa
8. črc 2015

myslím, že v 5. Připočítavaj se 2 týdny, jako od MS, ale nevím jestli i 5 dní, když embryo bylo pětidenní.

Musím říct, že to poprvé bylo trochu klidnější, protože jsem tolik nevěděla co se všechno může stát a nechodila jsem na modrého koníka. A hlavně jsem si říkala, že poprvé to většinou nevyjde. Nemohla jsem pořád uvěřit, že to vyšlo a když jsem konečně uvěřila, tak se stalo, co se stalo. 😒 Ale jak jsem psala, mělo to i své "výhody"

Je to jak štafeta, jeden úsek zdoláš, ale před sebou máš zase další. První pozitivní těhotenský test, pak potvrzené HCG, pak zase USG atd. atd.

valerie111
8. črc 2015

@briketaaaa Já delam obchoďáka a ještě mám kavárnu. V kavárně delam cca 5h denne a druhou práci mám tak na 10h týdne. Ale jsem už 14dni na neschopence.

valerie111
8. črc 2015

@smtanka Já dokud nedostanu ms porad beru ze je šance a snažím se ne stresovat 😊

valerie111
8. črc 2015

@m.aa.b Většinou holky co mají dvě měli ducha dřív. Právě proto,že hcg prudukuji dvě. ..ale jak píses, Kazda to má jinak..🙂

renda12
8. črc 2015

Tak holky Já to nevydržím zítra to bude 7 den tak to ráno prubnu máme 2 6denni jednotková tak uvidím jinak dnes u nás v kroměříži prší 🙂

valerie111
8. črc 2015

@renda12 Tak to budeme zítra 2. My měli 1 pětidenní "blahoscitu" Výbornej kvality..přesněji nevím. Ted jsem akorát byla pro test v lekarne

maikkynna
8. črc 2015

@renda12
@valerie111 holky budu ráno čekat 🙂 jakou značku testu máte?

renda12
8. črc 2015

@maikkynna já mám ten mama test uvidím když tam ještě nic nebude nebudu házet flintu do žita bude to přece jen 7 den jen to zkusím

maikkynna
8. črc 2015

@renda12 No jasně, 7 den v podstatě ještě nic na testu být nemusí a když něco, tak slabounký duch. Já si ale myslím, že na něm něco bude 😉

renda12
8. črc 2015

@maikkynna kéž by 🙂

valerie111
8. črc 2015

@maikkynna máma test

valerie111
8. črc 2015

@maikkynna mamma test

januleh84
8. črc 2015

Ahojky Děvčata,jen bych se chtěla na něco zeptat zda máte zkušenost. Jsem včera po třetím KET.napsali mi v centru prednison užívat. Jsem trubka a nezeptala se proč? Vím že to je spíš otázka pro lékaře. Jen by mě zajímalo zda máte zkušenost.Děkuji moc. Držím palce vsem

jika10
8. črc 2015

@januleh84 Prednison omezuje imunitu, jelikož vložené embryjo je pro tělo jako "cizí těleso", tak aby se ho nesnažilo vypudit, tak proto bereš prednison

maikkynna
8. črc 2015

@valerie111 Mamatesty mám taky doma. Už mě taky začíná svrbět ruka 🙂

valerie111
8. črc 2015

@maikkynna .Dnes jsem byla u gynekologa a ten me jenom viděl, tak spustil ať me ani nenapadne testovat dřív jak po očekávane ms...přesně jako řekli v centru😂

valerie111
8. črc 2015

@jika10 Jo jo. Přesně tak mi to bylo vysvetleno

maikkynna
8. črc 2015

@valerie111 To říkají všichni doktoři, ale my si říct nedáme :D

bobyna
8. črc 2015

Ahojte jestli se mužů přidat včera jsem byla na Et a od té doby sedím s tabletem a čtu všechny příspěvky diskuze mám z toho hlavu jak globus 😀 ale je fajn vědět ze v tom nejsem sama

maikkynna
8. črc 2015

@bobyna Ahoj, věř že já už mám prolustrované všechny diskuze na téma ET a KET 🙂

bobyna
8. črc 2015

@maikkynna jsou tu i příspěvky z 2010 a je to sila jak vše šlo strašně dopředu. Je to super až na ty peníze je to hrozny když tam psala kočka po4 Ivf ze uz nemůžou nic delat protože uz zaplatíli spousty peněz a proste nemajii 😒

maikkynna
8. črc 2015

@bobyna Finančně je to hodně náročné, ale zvládnout se to dá. Odpustit si dovolenou a nějaké drobnosti a je našetřeno 🙂 Pak je štěstí, když se to někomu povede hned, než když to někomu trvá a finančně rujnuje :/

bobyna
8. črc 2015

Jj to je fakt za to to stojí 😍ja jsem jednou uz těhotná byla normálně tak uvidím po pěti denní Prod kultivaci jsem měla blastu top ten řekla paní doktorka tak snad se ji u mě bude líbit 😍

valerie111
8. črc 2015

@bobyna Vitej🙂 Tak jsem taky začínala ☺

smtanka
8. črc 2015

@bobyna Opatruj sebe a embryjko. Držím ti pěsti. Přála bych si, aby tahle diskuse přinášela radost nám všem a my mohli už příští rok na jaře držet v náručí mimi.

smtanka
8. črc 2015

Ach jo. Mam pocit, že se mi vždy na večer bolesti bříška zdvojnásobí. Je to možné? Máte to taky tak?

maikkynna
8. črc 2015

@smtanka Já mám bolesti břicha hodně silné :/ Píchá a pne mě na vaječnících

bobyna
8. črc 2015

No hlavne ta podpora 😉 dekuji všem za uvítání

maikkynna
9. črc 2015

Holky já už od tří nespím. Jsem už přeležena a přespaná, tak to nejde. No a jsem hrozně zvědavá na vaše duchy a testech 🙂

Strana