KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
myslím, že v 5. Připočítavaj se 2 týdny, jako od MS, ale nevím jestli i 5 dní, když embryo bylo pětidenní.
Musím říct, že to poprvé bylo trochu klidnější, protože jsem tolik nevěděla co se všechno může stát a nechodila jsem na modrého koníka. A hlavně jsem si říkala, že poprvé to většinou nevyjde. Nemohla jsem pořád uvěřit, že to vyšlo a když jsem konečně uvěřila, tak se stalo, co se stalo. 😒 Ale jak jsem psala, mělo to i své "výhody"
Je to jak štafeta, jeden úsek zdoláš, ale před sebou máš zase další. První pozitivní těhotenský test, pak potvrzené HCG, pak zase USG atd. atd.
@briketaaaa Já delam obchoďáka a ještě mám kavárnu. V kavárně delam cca 5h denne a druhou práci mám tak na 10h týdne. Ale jsem už 14dni na neschopence.
@smtanka Já dokud nedostanu ms porad beru ze je šance a snažím se ne stresovat 😊
@m.aa.b Většinou holky co mají dvě měli ducha dřív. Právě proto,že hcg prudukuji dvě. ..ale jak píses, Kazda to má jinak..🙂
Tak holky Já to nevydržím zítra to bude 7 den tak to ráno prubnu máme 2 6denni jednotková tak uvidím jinak dnes u nás v kroměříži prší 🙂
@renda12 Tak to budeme zítra 2. My měli 1 pětidenní "blahoscitu" Výbornej kvality..přesněji nevím. Ted jsem akorát byla pro test v lekarne
@renda12
@valerie111 holky budu ráno čekat 🙂 jakou značku testu máte?
@maikkynna máma test
@maikkynna mamma test
Ahojky Děvčata,jen bych se chtěla na něco zeptat zda máte zkušenost. Jsem včera po třetím KET.napsali mi v centru prednison užívat. Jsem trubka a nezeptala se proč? Vím že to je spíš otázka pro lékaře. Jen by mě zajímalo zda máte zkušenost.Děkuji moc. Držím palce vsem
@valerie111 Mamatesty mám taky doma. Už mě taky začíná svrbět ruka 🙂
@maikkynna .Dnes jsem byla u gynekologa a ten me jenom viděl, tak spustil ať me ani nenapadne testovat dřív jak po očekávane ms...přesně jako řekli v centru😂
@jika10 Jo jo. Přesně tak mi to bylo vysvetleno
@valerie111 To říkají všichni doktoři, ale my si říct nedáme :D
Ahojte jestli se mužů přidat včera jsem byla na Et a od té doby sedím s tabletem a čtu všechny příspěvky diskuze mám z toho hlavu jak globus 😀 ale je fajn vědět ze v tom nejsem sama
Jj to je fakt za to to stojí 😍ja jsem jednou uz těhotná byla normálně tak uvidím po pěti denní Prod kultivaci jsem měla blastu top ten řekla paní doktorka tak snad se ji u mě bude líbit 😍
@bobyna Vitej🙂 Tak jsem taky začínala ☺
Ach jo. Mam pocit, že se mi vždy na večer bolesti bříška zdvojnásobí. Je to možné? Máte to taky tak?
No hlavne ta podpora 😉 dekuji všem za uvítání
Holky já už od tří nespím. Jsem už přeležena a přespaná, tak to nejde. No a jsem hrozně zvědavá na vaše duchy a testech 🙂

@smtanka Myslím si, že caru jsou na neschopenky zvyklí a vzhledem k tomu, že těhotenství je umělé a nestojí to málo, tak s tím rozhodně problém nemají.