KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
A přiznám se, ze se musím hodne hlídat, mam tendenci uz ty prasky zapomínat
@zuhra a zuhro co tys mela za problém v imunologii?
@zuhra To je hrozný, to je mi líto, no dej mu ještě šanci a uvidíš....Třeba se objeví nějakej novej a super 😉
@tehulka1167 mam to samé - Nk buňky.
@tehulka1167 mela jsem zamlkle cca v 6. A 8. Tydnu - předpokládají, ze bud blbe vajicko - je mi 38 - nebo ta imunologie
@zuhra ženy mám na vás otázku. Nez jste sly na ket jak jste to mely? Ja to mela tak,ze 12 den cyklu jsem šla na utz bylo všechno ok a hned mi ten den dal pregnyl. A za šest dni jsem šla na ket 17 DC. Jenže ted jsem četla, ze nekdo to mwl tak,ze 12 DC mely utz a pregnyl az 14 DC .
@tehulka1167 Já si myslím, že je to individuální, podle nálezu na utz a délky cyklu atd. Já například neměla pregnyl tentokrát vůbec a před tím vždy.....Nevím proč, ale naprosto jsem
@tehulka1167 dr v caru věřila, tak jsem se ani neptala proč pregnyl nemám.....
@pavlina1976 ahaaa no pregnal vyvolá ovulaci. Mozna jsi ji zrovna mela. Jinak nevím. .
@tehulka1167 pregnil se dává pred odběrem je to vlastně takový uzravač vajíček někomu ho aplikují i pred ket. Já si ho ted pícham po ultz kde me zkontroluje folikul 14 den ciklu
@tehulka1167 ja nemam ket, tak moc nevim, jak to je....
@tehulka1167 a mate ještě nejaké mrazacky? Včera jsem četla, ze vam to asi nedopadlo:(
@zuhra dva poslední mame.
@tehulka1167 v červenci jsme poslední dva zavádeli 😉 to bude dobré 😉
Jinak všem držím palce 🙂
@m.aa.b a dopadlo to?
@tehulka1167 tak to je dobre🙂!!!!! Vybehej pro jistotu imunologii. Jinak mate asi vsechna vysetreni, vid?
@zuhra ja mám genetiku.to je ok. Jinak nemam vejcovody pro musim na umělý. Zadnej jinej problém jsem nemela. Az na tu stitnici.
@tehulka1167 tak ber ten jod, mela jsem to samé, mírne zvýšené anti tpo asi kvůli cystam, které mam 3, ale pry malé. Na endokrinologii jsi byla?
@zuhra jo byla. Mam jen ty protilátky a jinak hormony stitny jsou dobry. Beru femibion. Uz měsíc☹
@tehulka1167 v březnu nás bude o jednoho více 😉
@m.aa.b jee to je hezký 🙂
@tehulka1167 Jj je 😵
@tehulka1167 tam ten jod je, mělo by stačit
Holky napsali vám při transferu v caru neschopenku?
@pajala ano ptali se nás.
@pajala Me ji dali už při odběru vajíček prvne /měla jsem hyperstimulacni syndrom/ Podruhé mi pn vystavil až gyndar, protože jsem ještě chodila do prace
@briketaaaa a jak se daří?
@pajala musím zatukat, dobře. Zrovna jsem se vrátila z predporodniho kurzu, kde jsme řešily porod, tak jsem plná dojmů a pořád nevím, kde chci rodit😀co ty?

@pavlina1976 jsem z těch gyndaru
nešťastná - tenhle je 3. Za tri roky a opet ..... Přebral me a pak mi došlo, ze se ani neptal - jak pokračuje imuno, stitka apod. :(
Ach jo....